Andromeda, להקת הפרוג מטאל המעולה משוודיה שהוציאה 3 אלבומים עד כה (2 האחרונים ממש טובים, בעיני), הכריזה על תאריך היציאה של האלבום הבא שלה, The Immunity Zone.
ההודעה באתר הרשמי:New Album out soon!
The long awaited fourth studio album "The Immunity Zone" will be out in the US on the 16th of Sept! More release dates to come! http://www.andromedaonline.com/nhtml/home.htm
ההודעה של דיוויד פרמברג, הזמר, בפורום: ANDROMEDA - The Immunity Zone Nightmare records will release it in the US on the 16th of September! European date not set yet.
אני אישית מחכה מאוד לאלבום הזה, Andromeda החלו עם אלבום נחמד (EotW) ומאז השתפרו מאוד מאוד, I=II וChimera מאוד מומלצים ונראה שהלהקה נמצאת על הדרך הנכונה.
די ירד לי מהם...
בסך הכל I=II השיר הוא די ענק..ואני ממש אוהב אותו.
אבל שאר האלבום יותר מידי משעמם כזה, פרוג מטאל מלא קלישאות.
CHIMERA אף פעם לא הצלחתי לשמוע מהתחלה עד הסוף בלי להעביר או להפסיק באמצע.
כמובן שCHEMELAON KARNIVAL הוא אדיר לגמרי, וגם האינסטרומנטל משניים הם אחד..אבל הם בודדים.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
YtsejAmir כתב:גם אני מצפה לאלבום החדש למרות שעדיין לא שמעתי את chimera
משני האלבומים הראשונים אני אוהב את הראשון, והקטע האינסטרומנטלי בראשון ממש מעולה.
וואו טל, נשמע שאתה ממש אוהב את האלבום! ואם השווית שיר ממנו למטרופוליס אז כנראה שאני הולך להתחיל לשמוע את הלהקה הזאת. איזה אלבום/ים אתם ממליצים בתור התחלה ובכלל? (חוץ מהחדש שאותו אני אשמע על בטוח.)
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
את האלבום שנקרא II=I (זה השם שלו, ויש בו גם שיר נושא שנקרא TWO IS ONE). אחרי שתשמע אותו, אז תשמע גם את CHIMERA ואחריו את הראשון EXTENSION OF THE WISH (שם היה להם זמר אחר, אך הם הוציאו גרסא מאוחרת עם הזמר הנוכחי דיוויד פרמברג).
אני כנראה אזמין את האלבום החדש וchimera ביחד liquid trio experiment ן spiral architect a sceptics universe הענק!!! )אני מחכה בקוצר רוח לאלבום השני שלהם גם כן!!!)
מ sysqs.com
אני מקווה שליקוויד טריו כבר נמצא במלאי, פעם אחרונה שבדקתי הוא לא היה זמין... הולכת להיות קניה איכותית :