אני רוצה קצת יותר פסנתר, אפילו שיילכו קצת להשפעות קלאסיות, בשילוב הכבדות כמובן. כמו כן אני רוצה קצת יותר נשמה וקצת פחות מכניות שאיפיינה אותם באלבום האחרון.
ואני רוצה יותר מהחומר שTDEN עשוי ממנו. יהיה גם נחמד אם יחזרו לעשות אלבום קונספט סטייל SFAM.

זו הייתה בדיוק המטרהkawkaz כתב:פתחת פה פתח לספאם לא נורמלי..![]()
עריכה (עידן):
ובאופן אירוני, אתה היית הראשון! :![]()
מסכים איתך מאוד.טל רודס כתב:יופי של דיון ניר, מקווה שכל עשרות הרשומים ישתתפו בו ונראה מגוון דעות מרתקות ומנומקות היטב!
הפנטזיה שלי הוא אלבום קונספט, שיכלול השפעות סימפוניות וקלאסיות בכתיבה ובעיבודים. אלבום בו מי שייתנו את הטון יהיו הצמד רודס את פטרוצ'י, כאשר רודס מאזן עם השפעות משנות ה-70 את הנטיות המטאליסטיות של JP , וביחד מעלים את הכתיבה עוד רף למעלה - הם בטוח יכולים לעשות זאת, התיאום ביניהם הוא מדהים. כמו כן, אשמח לשמוע את ג'ורדן מנגן בגיטרה באלבום הלהקה הבא (אם JP ייתן לו קצת). לגבי שאר חברי הלהקה, שימשיכו להיות כמו שהם, ובמיוחד לברי שימשיך להשתבח עם השנים!
מסכים, חוץ מזה שאני חושב שפטרוצ'י כרגע בנקודת שיא בסאונד שלו ובחירת תווים, לא חושב שיש לו מה לשנות ממש.Arziv כתב:החומר ממנו עשוי 6DOIT, שילוב עם הכובד של TOT, יהיה מדהים!![]()
רוצה יותר מיונג, ויותר לבריי עוצמתי.
רודס אכן צריך לחזור לפסנתר לפי דעתי ופטרוצ'י צריך לתת רגש.
לפורטנוי אני לא דואג.
אני דווקא הייתי מעדיף שהם יתרחקו כמה שיותר מהכבדות של TOT אלא שילכו יותר לכיוון של AWAKE..Ozerivarium כתב:תכלס אי על הסולו שלו בבודקן !
מה שהייתי מצפה מהם זה כמו שעדיה אומרת - אלבום שיעשה משו בדומה לסינס . אלבום שיהיה פרוגי ( סטייל 70's כזה ) , עם הכבדות של הטריין , העיקר שפטרוצ'י ימשיך להביא סולואים גאוניים סטייל lie וscarred , ובכלל - אלבום שהלהקה תביא בו בראש טכנית
מסכים איתך, זה באמת נראה לי יהיה ממש טוב. פחות או יותר אני מסכים גם עם רובכם, רק הייתי רוצה איזה אינסטרומנטל או שניים.. יהיה נחמד גם אם יהיה קטע בסגנון של הקטע שמתחיל ב12:24 באוקטבריום.B-Boy כתב:אני חשבתי יותר על זה שאם זה האלבום העשירי של הלהקה, הם יביאו אותה באיזה דאבל דיסק של אלבום קונספט, משהו בסגנון GOOD VS EVIL שבאלבום אחד תהיה מוזיקה מגוונת, שקטה יחסית, משהו א-לה FII רק ביותר קיצוניות לפיוז'ן, ובדיסק השני יהיה את הצד היותר ברוטאלי.
אבל בדוגרי, זה האלבום העשירי שלהם. אני רוצה סיום מטורף לסאגה, אני רוצה להישאר עם לסת שבורה בסוף מרוב שהפה שלי נשאר פעור במשך כל השיר. אני באמת לא יכול לקלוע לטעם שאני רוצה, כי עד עכשיו לא התאכזבתי משום דבר שדרים עשו עד עתה, אולי הקיטשיות של אוקטבריום קצת, אבל חוץ מזה, אין דבר אחד שאני יכול לבוא בטענות. יותר או פחות קלידים\גיטרה\דיבורים של מיאנג לא משנים לי, כל עוד הדבר הזה יהיה כל כך מגובש, כל כך בנוי היטב, ומלודי בצורה שלא תיאמן, אני אהיה בשמיים.
האמת? בא לי אלבום הרמוני מאוד. או שיתחיל בצד הברוטאלי והאגרסיבי ולאט לאט יעבור אל הצד המלודי יותר. צריך וואחד סיום לאלבום הזה שיגרום לכולם להשתתק. לסתום את הפה ולקלוט מה לעזאזל שמעת עכשיו. מי אמר סיקס דיגריז?
הקטע הוא שאינסטרומנטל בפני עצמו אצל דרים צריך התחלה, אמצע ובניה לקראת הסוף. אינסטרומנטל תוך-שירי אצל דרים בדרך כלל מופיע כבר בתוך הנושא עצמו או ה-THEME המוזיקלי המרכזי ביצירה עצמה. אני עקרונית יכול לחיות עם אלבום ללא רצועה אינסטרומנטלית כל עוד ישנם אינסטרומנטלים תוך-שיריים. די קשה להסביר את זה, אבל זה שונה, האווירה עצמה שונה. הרי תאר לעצמך את הקטע האינסטרומנטלי ב-TDEN בתור עצמו. לא מסתדר, נכון?WhoIsMax כתב: מסכים איתך, זה באמת נראה לי יהיה ממש טוב. פחות או יותר אני מסכים גם עם רובכם, רק הייתי רוצה איזה אינסטרומנטל או שניים.. יהיה נחמד גם אם יהיה קטע בסגנון של הקטע שמתחיל ב12:24 באוקטבריום.