הוטרינר העירוני של אשקלון
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
הוטרינר העירוני של אשקלון
יש פה מישהו שצפה בתחקיר על "אוהב החיות" הזה? ממש גועל נפש. נורא ואיום.
זה הגיע לחדשות בעיתונות ובטלוויזיה, היו הפגנות ויש גם עצומה גדולה של ארגון "תנו לחיות לחיות".
העצומה: http://www.letlive.org.il/azomot_detail ... =14&err=25
זה הגיע לחדשות בעיתונות ובטלוויזיה, היו הפגנות ויש גם עצומה גדולה של ארגון "תנו לחיות לחיות".
העצומה: http://www.letlive.org.il/azomot_detail ... =14&err=25
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
Re: הוטרינר העירוני של אשקלון
כמובן שנרשמתי לעצומה!!!!
לבן זונה הזה מגיע עונש הרבה יותר חמור מזה!!
אין חיה יותר טובה מכלבים והבנאדם פשוט רצח אותם...
טוב מאוד שהעלת את זה הנה עידן!
לבן זונה הזה מגיע עונש הרבה יותר חמור מזה!!
אין חיה יותר טובה מכלבים והבנאדם פשוט רצח אותם...
טוב מאוד שהעלת את זה הנה עידן!

- Lord Of The Strings
- תמרי!
- יצירת קשר:
מאסר עולם על כל חייה!! 

-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
פשוט מזעזע .
נושא חשוב מאוד . נא לחתום ולהפיץ הלאה..
נושא חשוב מאוד . נא לחתום ולהפיץ הלאה..
mess whit the best , die like the rest
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני לא אקרא את הסיפור כי זה יוציא אותי מכל הכלים.
חתמתי.
אגב אם כבר אנחנו דנים בזה אני קורא לכולם לתרום לעמותת תנו לחיות לחיות כי היא זקוקה לכל פרוטה, והם עושים עבודה מאוד קשה וחשובה, פי כמה במדינה חשוכה כמו שלנו.
חתמתי.
אגב אם כבר אנחנו דנים בזה אני קורא לכולם לתרום לעמותת תנו לחיות לחיות כי היא זקוקה לכל פרוטה, והם עושים עבודה מאוד קשה וחשובה, פי כמה במדינה חשוכה כמו שלנו.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
בהחלט מה שהם עושים בתנו לחיות לחיות ובכלל בכל העמותות לרווחת בעלי החיים זו פשוט עבודת קודש.
אין מספיק מודעות למצב בעלי החיים בימנו ואם יש קצת מודעות אז זה בקושי מזיז למישהו.
ובדיוק בגלל זה(וגם בגלל שיש לזה גם הרבה ערך מוסף וטיפולי עבור הילדים שאני עובדת איתם) אני מתחילה בקרוב פרוייקט חדש שאני פיתחתי וכתבתי בפנימיה שאני עובדת בה שכל הנושא שלו זה הקשר שבין האדם לבעלי חיים
אין מספיק מודעות למצב בעלי החיים בימנו ואם יש קצת מודעות אז זה בקושי מזיז למישהו.
ובדיוק בגלל זה(וגם בגלל שיש לזה גם הרבה ערך מוסף וטיפולי עבור הילדים שאני עובדת איתם) אני מתחילה בקרוב פרוייקט חדש שאני פיתחתי וכתבתי בפנימיה שאני עובדת בה שכל הנושא שלו זה הקשר שבין האדם לבעלי חיים
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
כל הכבוד, זה מתחיל בחינוך ובדאגה אמיתי ליצורים הקטנים, אצלי אנשים שאוהבים חיות אוטומטית אני רואה בהם אנשים טובים.
באמת הייתי רוצה שיותר אנשים שיתרמו גם בהתנדבות וגם כספית, גם אם זה סכום קטן, הכל עוזר.
אני מתחיל להישמע כמו הדובר שלהם.
באמת הייתי רוצה שיותר אנשים שיתרמו גם בהתנדבות וגם כספית, גם אם זה סכום קטן, הכל עוזר.

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
תאמין לי שלא יזיק להם שיהיו להם כמה שיותר דוברים שיפרסמו ויתמכו במטרה שלהם.
גם במסגרת הפרוייקט שלי הילדים יתנדבו פעם בשבוע באופן קבוע בעמותת תנו לחיות לחיות בעין אילה , בנוסף לכל מיני פעילויות והרצאות בנושאים שונים הקשורים לנושא.
ועל כל מה שאמרת , ג'ורג' ברננד שואו אמר פעם משפט חכם מאוד "שהחטא החמור ביותר כלפי בע"ח , הוא לא השנאה אלא האדישות לגורלם"
ופה מתחילה כל הבעיה שלאנשים פשוט לא אכפת או שהם רואים בהם יצורים נחותים יותר שאפשר לעשות בהם מה שהם רוצים
גם במסגרת הפרוייקט שלי הילדים יתנדבו פעם בשבוע באופן קבוע בעמותת תנו לחיות לחיות בעין אילה , בנוסף לכל מיני פעילויות והרצאות בנושאים שונים הקשורים לנושא.
ועל כל מה שאמרת , ג'ורג' ברננד שואו אמר פעם משפט חכם מאוד "שהחטא החמור ביותר כלפי בע"ח , הוא לא השנאה אלא האדישות לגורלם"
ופה מתחילה כל הבעיה שלאנשים פשוט לא אכפת או שהם רואים בהם יצורים נחותים יותר שאפשר לעשות בהם מה שהם רוצים
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אם כבר התעללות ואפטיות... הובכן... הסרטון הבא מציג את זה.
אני בכוונה לא שם אותו פה מפני שזה ממש נורא. מאוד מאוד מאוד לא מומלץ לבעלי "לב חלש" (אין פה דם וכל זה, אלא פשוט אכזריות טהורה לשמה בהתגלמות של אפטיות. למה, בשביל מה זה טוב... פשוט אין שום רציונל מאחורי זה).
חייל אמריקאי זורק גור כלבים לבור ופשוט מחייך ומרים כתפיים: http://youtube.com/watch?v=9wUuQKVuwUo
אני בכוונה לא שם אותו פה מפני שזה ממש נורא. מאוד מאוד מאוד לא מומלץ לבעלי "לב חלש" (אין פה דם וכל זה, אלא פשוט אכזריות טהורה לשמה בהתגלמות של אפטיות. למה, בשביל מה זה טוב... פשוט אין שום רציונל מאחורי זה).
חייל אמריקאי זורק גור כלבים לבור ופשוט מחייך ומרים כתפיים: http://youtube.com/watch?v=9wUuQKVuwUo
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בשעה טובה ומאוחרת לצערנו, פוטר הוטרינר:
http://news.walla.co.il/?w=/22/1302445
http://news.walla.co.il/?w=/22/1302445
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
רק עכשיו?!?!
למה???
מה זאת הטיפשות הזאת?!
אני מאוד מקווה שיתנו לא עונש חמור מאוד!!!
למה???
מה זאת הטיפשות הזאת?!
אני מאוד מקווה שיתנו לא עונש חמור מאוד!!!

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
השאלה שאני שואל זה למה רק לפטר? איפה ההעמדה לדין?? הריגה?? רצח??
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מה אתה מצפה מראש עיר שבעצמו הוא עבריין מין סדרתי? אלה הם פניה של אשקלון, שהם גם פני המדינה.DivineComedy כתב:השאלה שאני שואל זה למה רק לפטר? איפה ההעמדה לדין?? הריגה?? רצח??
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
חתמתי,
(במאמר מוסגר, אני מקוה שזה לא ספאם: זה נכון שדתיים תורמים פחות לתנו לחיות לחיות אבל זה כי הם תורמים הרבה (עשירית מכל משכורת למעשה) לארגוני צדקה של בני אדם) אבל כמובן ששניהם חשובים ומי שיכול חייב לתרום לתנו לחיות לחיות.
(במאמר מוסגר, אני מקוה שזה לא ספאם: זה נכון שדתיים תורמים פחות לתנו לחיות לחיות אבל זה כי הם תורמים הרבה (עשירית מכל משכורת למעשה) לארגוני צדקה של בני אדם) אבל כמובן ששניהם חשובים ומי שיכול חייב לתרום לתנו לחיות לחיות.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem