מה קורה?
אני מתכנן לקנות בקרוב דיליי טוב ורציתי לקבל קצת המלצות..
הייתי נעול עד לא מזמן על הDL של LINE6,אבל פשוט קשה מידי להשיג אותו והוא גם נורא יקר..
כעיקרון אני צריך אותו בעיקר בשביל סולואים ולנפח קצת את הקלין.
BRING IT ON!
דיליי חדש
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Re: דיליי חדש
העובדת שאיתי בדיוק מחפשת גם דיליי , והעסק הוא לא כ"כ פשוט כמו שחשבתי , יש כל מיני סוגי דיליים למיניהם , וזה הזדמנות טובה שאנשים שמבינים בתחום הזה יתנו לי קצת מידע על זה .-amit- כתב:מה קורה?
אני מתכנן לקנות בקרוב דיליי טוב ורציתי לקבל קצת המלצות..
הייתי נעול עד לא מזמן על הDL של LINE6,אבל פשוט קשה מידי להשיג אותו והוא גם נורא יקר..
כעיקרון אני צריך אותו בעיקר בשביל סולואים ולנפח קצת את הקלין.
BRING IT ON!
פמית, היא אמרה לי שDUNLUP חברה מעולה לאפקטים של דיליי .
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
ת'כלס זה הכל מגיע לתקציב ומה בדיוק אתה מחפש בפונקציות, אז, שפוך קצת יותר מידע בנושא.
-
- דרימיסט מתחיל
אממ,
אני רוצה משהו שיזרום טוב בסולואים,אין צורך באורכים מטורפים..
עכשיו אני אשמח גם לפיצ'רים אקו,ריוורס,פינג פונג ושטויות כאלה,האקו הכי חשוב מביניהם.
מה שעוד חשוב זה שאני אוכל לעבור בין פיצ'רים שונים בלי להתכופף.
ולשמור פריסטים וכאלה..
אני רוצה משהו שיזרום טוב בסולואים,אין צורך באורכים מטורפים..
עכשיו אני אשמח גם לפיצ'רים אקו,ריוורס,פינג פונג ושטויות כאלה,האקו הכי חשוב מביניהם.
מה שעוד חשוב זה שאני אוכל לעבור בין פיצ'רים שונים בלי להתכופף.
ולשמור פריסטים וכאלה..
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
אין לי כוח לחפור כרגע, אז, כשאני אקום, אבל בת'כלס בשביל פריסטים תצטרך לקנות משהו שעולה המון.
תסתכל על הDigitech Digidelay, פדל מגניב שעושה את העבודה לגמרי וכולל הרבה סוגים של דיליים, וגם אפשרות של טאפ טמפו, זה מה שיש לי ואני מאוד מרוצה, אבל, אין לו פריסטים. השלושה מכשירים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם עם פריסטים הם הDD-20 של בוס, הDL4 של L6, והדיליי הרצפתי ששכחתי את שמו של Eventide, אבל כולם עולים יותר קרוב ל2000 מאשר ל1000. מעבר לזה האופציות לדברים עם פריסטים זה רק ראקים למיניהם שגם ידרשו שליטת מידי וכו'.
תסתכל על הDigitech Digidelay, פדל מגניב שעושה את העבודה לגמרי וכולל הרבה סוגים של דיליים, וגם אפשרות של טאפ טמפו, זה מה שיש לי ואני מאוד מרוצה, אבל, אין לו פריסטים. השלושה מכשירים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם עם פריסטים הם הDD-20 של בוס, הDL4 של L6, והדיליי הרצפתי ששכחתי את שמו של Eventide, אבל כולם עולים יותר קרוב ל2000 מאשר ל1000. מעבר לזה האופציות לדברים עם פריסטים זה רק ראקים למיניהם שגם ידרשו שליטת מידי וכו'.