אני חושב ששני השירים יושבים על אותו ה"תקן", כל אחד באלבומו הוא. שני שירים עם מוטיב מלודי מרכזי מפוצץ וסוחט-רגשית, ומסר על החיים בכלליותם.
הצביעו!

וזו גם דעתי אחד לאחד.Osiris כתב:הסולו של The Best of Times הוא לדעתי בtop 3 הסולואים הטובים של פטרוצ'י
אבל כשיר שלם, This is the Life לוקח בeasy
בדיוק בדיוק מה שאני חושבOsiris כתב:הסולו של The Best of Times הוא לדעתי בtop 3 הסולואים הטובים של פטרוצ'י
אבל כשיר שלם, This is the Life לוקח בeasy
שמע מה שאתה אומר זה ממש נכון אבל עדיין הייתי אומר שללא כל קשר לקיטש שיש בשיר לכתוב כזה סולו כמו שפטרוצי כתב לא בא בקלות.. אפילו שמדובר בפטרוצי.חתוליס כתב:. מצד שני, לא קשה לכתוב סולו שעושה את העבודה על ליווי כזה קיטש.
מסכים עם גרינבו...Greenburger כתב:לדעתי זה מיותר לעשות סקרים כאלה עדיין, כשעוד לא שמענו מספיק את האלבום החדש וזה ידוע שדיעות על שירים של דרים משתנות ככל שהזמן עובר.
רק השמעתי את דעתי אני לא מתווכח פה עם אף אחד וגם זו לא הייתה הכוונה.Osiris כתב:על טעם וריח... jeez
מסכימה,DT_Ziv כתב:באמת שאני לא מבין אותכם the best of times זה שיר אדיר שעושה לי צמרמורות בכל פעם שאני שומע אותו.
אני מסכים עם זה שהמילים פה כתובות בפשטות בלי הרבה תחכומים ואני באמת לא מבין מה הבעיה עם זה כי מי שאומר שהליריקה פה גרועה כנראה לא מבין את המשמעות.
די כבר להגיד על כל שיר שאתם לא אוהבים שהוא קיטצ'י לדעתי זאת הסיבה הכי גרועה שיש כדי לפסול שיר.
אני ממש אוהב את שני השירים אבל להגיד ש TBOT נשמע כמו מאמץ מזויף לרגש זה ממש הגזמה.
לדעתי אנשים פה הגזימו ממש עם הדעות כלפי השיר שלדעתי הוא אחד מהשירים הכי טובים של דרים.
אני לא חושב שבכלל אפשר להשוות בין השניים, TITL הוא בלדה פשוטה נחמדה ולא יותר וTBOT הוא חתיכת מאסטרפיס שמי שאומר שהוא גרוע מפספס פה משהו ענק וזה חבל...
כבר חשבתי שאני היחיד... לי אישית קשה לראות מעריצים של דרים שאומרים שהשיר הוא מגוחך כשהם יודעים מה הנושא של השיר._Sapir_ כתב:מסכימה,DT_Ziv כתב:באמת שאני לא מבין אותכם the best of times זה שיר אדיר שעושה לי צמרמורות בכל פעם שאני שומע אותו.
אני מסכים עם זה שהמילים פה כתובות בפשטות בלי הרבה תחכומים ואני באמת לא מבין מה הבעיה עם זה כי מי שאומר שהליריקה פה גרועה כנראה לא מבין את המשמעות.
די כבר להגיד על כל שיר שאתם לא אוהבים שהוא קיטצ'י לדעתי זאת הסיבה הכי גרועה שיש כדי לפסול שיר.
אני ממש אוהב את שני השירים אבל להגיד ש TBOT נשמע כמו מאמץ מזויף לרגש זה ממש הגזמה.
לדעתי אנשים פה הגזימו ממש עם הדעות כלפי השיר שלדעתי הוא אחד מהשירים הכי טובים של דרים.
אני לא חושב שבכלל אפשר להשוות בין השניים, TITL הוא בלדה פשוטה נחמדה ולא יותר וTBOT הוא חתיכת מאסטרפיס שמי שאומר שהוא גרוע מפספס פה משהו ענק וזה חבל...
וכל פעם יהיה את אותו דיון בדיוק ואני אגיד שוב את אותם דברים..
מי שלא מתחבר לTBOT כנראה לא מצליח להתחבר אליו כי הוא לא מזדהה איתו
ומי שכן מצליח, מתחבר אליו עד הסוף..אם הייתה לי אפשרות אולי הייתי מעדיפה לא להתחבר אליו עד כדי כך..
אם תקראו קצת את המילים אז אולי תבינו על מה אני מדברת..
זה שיר אמיתי, ואולי בגלל זה אתם חושבים שהוא "פשוט" מידי..
ולגבי הסקרים האלה מסכימה בינתיים עם תומר ועיליי כי זה באמת מוקדם, עוד לא הספקתי לעכל את כל האלבום הזה ובטח שלא לגבש עליו דיעה מוצקה