שלום לכולם! אני מתחבר לפה לעיתים רחוקות זה מרגיש כילו אני מתפרץ באמצע אבל לא נורא...
אני מחפש תוכנה פושטה וידידותית לעיכת מוסיקה שתוכל לבצע את הפעולה המאוד פשוט הבאה - להלביש שני קבצי מוסיקה לפחות, אחד על השני. מה הכוונה - אם לדוגמה יש לי קובץ אודיאו שהקלטתי ליווי גיטרה ועוד קובץ בו אני שר - אני רוצה לחבר בינהם לכדי קובץ אחד, למעשה - שיצא מזה שיר! - מה שהmovie maker לא יכול לעשות לדוגמה...
ושההורדה תהיה חינמית כמובן...
מישהו יכול להמליץ לי על משהו כזה? ותודה לממליצים!
תוכנת עריכת מוסיקה
- NamelessATM
- דרימיסט-על
Re: תוכנת עריכת מוסיקה
אולי Cubase...? אני לא מבין בכל העסק הזה ולא יודע על כל התוכנות שיש, אבל זה מה שיש לי במחשב וזה ההמלצות שקיבלתי. בקשר לחינמי.. y'know, יש דרכים להשיג בחינם 

- Greenburger
- דרימיסט-על
קיובייס מסובכת למשתמש המתחיל
תנסה fruity loops
תנסה fruity loops
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
נכון . לפי מה שהבנתי הפרוטי לופס זו תוכנה חינמית ומאוד פשוטה . בהנחה שהיא יודעת לעשות את הפעולה שרצית (תומר דיר באלקום
).

- Neydev
- דרימיסט מתחיל
הורדתי תוכנה שנקראת Audacity והצלחתי לחבר שם בין שני קטעים נפרדים באמת אבל ממש לא הצלחתי להבין איך אני מתזמן בינהים - כלומר שאחד ההקבצים שהכנסתי לתוכנה יתחיל לדוגמא באיחור של 10 שניות מהקובץ השני - וזה ממש מתסכל כי אני לא מבין איך לעשות את זה וקשה לי להאמין שאין בתוכנה כזאת את האופציה הזאת...
אם מישהו מבין בזה קצת אני אשמח להנחיות, בכל מקרה אני אנסה תוכנה אחרת שעלתה פה בנתיים...
אם מישהו מבין בזה קצת אני אשמח להנחיות, בכל מקרה אני אנסה תוכנה אחרת שעלתה פה בנתיים...