תנסו לזהות.

עזוב אותך ממג'סטי, תעשה פורטרט ענקי של פטרוצ'י... רק שיהיה עם גיטרה כי אחרת יחשבו שעשית קעקוע של ישו...MrReD כתב:כמה! אבל יש כמה קעקועים ממש מכוערים.
אני ממש מתכוון לעשות קעקוע של מג'סטי על הגב שלי.
וואי רעיון טוב איש חולSandmaN כתב:עזוב אותך ממג'סטי, תעשה פורטרט ענקי של פטרוצ'י... רק שיהיה עם גיטרה כי אחרת יחשבו שעשית קעקוע של ישו...MrReD כתב:כמה! אבל יש כמה קעקועים ממש מכוערים.
(אם אתה מתכוון לעשות קעקוע, תעשה כמה שיותר מוקדם כל עוד חורף בחוץ, בקיץ זה סיפור...)
הקעקוע של הדרקון, זה ציור של הבן שלו??
חחחחOzerivarium כתב: אני מתאר לעצמי מה ההבעה של מר פלויד
חחחחחחחחחחח גיבורווריום . טוב יאללה עזוב , אנשים יתחרפנו עלינו עידן . יאללה אני פותח עוד אשכול ( חח סתם) . אשכול בדיחות הגיבורווריומיםIdan_Floyd כתב:חחחחOzerivarium כתב: אני מתאר לעצמי מה ההבעה של מר פלוידזה של גיבורווריום אבל
![]()
![]()
שאלה מעניינת . אשמח לראות איזה קעקוע על זרועו האיתנהInstrumedley כתב:האם לפטרוצ'י יש קעקוע כלשהו?
אני רוצה לעשות את הסמל של מג'סטי על צד ימין של הגב העליון שלי (אם הבנתם חח).Ozerivarium כתב:וואי רעיון טוב איש חולSandmaN כתב:עזוב אותך ממג'סטי, תעשה פורטרט ענקי של פטרוצ'י... רק שיהיה עם גיטרה כי אחרת יחשבו שעשית קעקוע של ישו...MrReD כתב:כמה! אבל יש כמה קעקועים ממש מכוערים.
(אם אתה מתכוון לעשות קעקוע, תעשה כמה שיותר מוקדם כל עוד חורף בחוץ, בקיץ זה סיפור...)
הקעקוע של הדרקון, זה ציור של הבן שלו??. יכול להיות מגניב לעשות קעקוע של פטרוצ'י על הגב .
אבל בואו נהיה ריאליים - אם אני עושה קעקוע באמת שזה הולך להיות קעקוע של דרים -וסמל המאג'סטי זה אחלה בחירה . ושיהיה על הגב . קצת מתחת לעורף באמצע .![]()
אני מתאר לעצמי מה ההבעה של מר פלויד
5 על 5 זה נורא קטן, זה יראה כמו כתם לידה אם לא מסתכלים מקרוב מאד, לגבי מחיר אני לא כזה בקיא בתמחור קעקועים אבל לא נראה לי שזה יעלה יותר מ150 אולי 200 ש"ח..MrReD כתב:אם כבר בנושא.. כמה יכול לעלות קעקוע של 5 על 5 ס"מ בצבע שחור של מג'סטי?
לא יודע בדיוק מה האורך ורוחב שאני רוצה.. משהו כזה:SandmaN כתב:5 על 5 זה נורא קטן, זה יראה כמו כתם לידה אם לא מסתכלים מקרוב מאד, לגבי מחיר אני לא כזה בקיא בתמחור קעקועים אבל לא נראה לי שזה יעלה יותר מ150 אולי 200 ש"ח..MrReD כתב:אם כבר בנושא.. כמה יכול לעלות קעקוע של 5 על 5 ס"מ בצבע שחור של מג'סטי?