Yngwie Malmsteen live in israel

המקום שלכם לדיונים על הופעות עבר והופעות עתידיות, והופעות שלכם!
שלח תגובה
HEART
דרימיסטית מתקדמת

Yngwie Malmsteen live in israel

שליחה על ידי HEART »

יש מלך וקוראים לו ינגוויי יוהאן מלמסטין (Yngwie Johann Malmsteen)!!!

אתמול חלום שלי התגשם על הצד הכי טוב שאפשר, הייתה הופעה מדהימה, בלתי נשכחת ומטריפת חושים!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=z2re-QnP1DY

http://www.youtube.com/watch?v=-U2dPBgAgmw
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

Re: Yngwie Malmsteen live in israel

שליחה על ידי AlucarDT »

מזהההה כמה מגברים..זה נראה כמו הכותל לגיטריסטים :)
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

שמח בשבילך שנהנית ענת. תמרי דיווח לי שאנשים ברחו מההופעה 20 דקות אחרי כי היה משעמם והיה סאונד מזוויע. בכל מקרה אני לא הייתי הולך להופעה כזאת , אפשר לראות שרדינג בחינם ביוטיוב :-)
סמל אישי של משתמש
Lord Of The Strings
תמרי!
יצירת קשר:

שליחה על ידי Lord Of The Strings »

חחח כמה פוזה יש לבן אדם הזה...
המארשלים - זה יותר פוזה ופרסומת למארשל ואולי אחד מחובר רק- מקסימום 2 לסטריאו..... מיותר ומסכנים הסבלים שסוחבים את הציוד....

זה מזכיר לי בהופעה של דרים תיאטר בארץ...פטרוצ'י היה מחובר לקאבינה שבכלל לא ראו... והמגברים שכן הקהל ראה, היו מארשלים לא מחוברים עם לוגו של מסה בוגי...
הכל פוזה רבותי :)
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

חבר שלי הלך להופעה, וחיכה בחוץ אחריה לינגוויי עם רק עוד 7 אנשים בערך בשביל לקבל חתימה על הגיטרה. הוא התעלם מהם לחלוטין, ופשוט נכנס ישירות לרכב ונסע. אחרי 30 שנות קרירה פעם ראשונה אתה מופיע בישראל, לא תחתום ל7 אנשים!?
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
HEART
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי HEART »

תמרי - איפה עמדת?

הציוד פחות משמעותי בשבילי, (חוץ מהגיטרות כמובן...) וגם הסאונד הפעם היה פחות חשוב לי... כל מה שרציתי היה פשוט לראות את ינגווי על הבמה, ולחוש את האנגיות המטורפות שלו בלייף!!!!
התרשמתי מהקול של טים אוונס, למרות שכשינגווי שר את "RED HOUSE" זה היה ממש מדהים, כי ממש חיכיתי לשמוע גם את קולו.

מבחינתי היה מדהים, נהנתי כל כך - מחכה בקוצר רוח לעוד הופעה שלו!!!! (אולי אתפוס עוד מפרט....)
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
HEART
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי HEART »

liordavidlior כתב:חבר שלי הלך להופעה, וחיכה בחוץ אחריה לינגוויי עם רק עוד 7 אנשים בערך בשביל לקבל חתימה על הגיטרה. הוא התעלם מהם לחלוטין, ופשוט נכנס ישירות לרכב ונסע. אחרי 30 שנות קרירה פעם ראשונה אתה מופיע בישראל, לא תחתום ל7 אנשים!?
אני אישית חושבת שאנחנו מצפים מהאומנים ליותר מדי, אני לא שופטת אף אחד, לך תדע, אולי הוא מיהר, אולי הוא היה מותש - אי אפשר לדעת מה עובר על בן אדם.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

כל כך הייתי צריך להיות שם אבל גם אין לי תקציב , יש כל כך הרבה הופעות טובות , מקווה שיצא לי להיות ב Secret Chiefs .
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

HEART כתב:
liordavidlior כתב:חבר שלי הלך להופעה, וחיכה בחוץ אחריה לינגוויי עם רק עוד 7 אנשים בערך בשביל לקבל חתימה על הגיטרה. הוא התעלם מהם לחלוטין, ופשוט נכנס ישירות לרכב ונסע. אחרי 30 שנות קרירה פעם ראשונה אתה מופיע בישראל, לא תחתום ל7 אנשים!?
אני אישית חושבת שאנחנו מצפים מהאומנים ליותר מדי, אני לא שופטת אף אחד, לך תדע, אולי הוא מיהר, אולי הוא היה מותש - אי אפשר לדעת מה עובר על בן אדם.
אתם שוכחים שהוא אדם נאלח, שחצן ומגעיל. השתן אצלו כל כך גבוה בשכל שאני לא מבין מי ציפה שהוא יעמוד ויחתום? :haha:
בהופעה שלו שראיתי הוא איים על הנגנים שלו מול 20,000 איש אז אכפת לו מאיזו חתימה?
היהירות של האיש לא מאפשרת לו לפרגן לאף אחד חוץ מלעצמו, אם תקראו ראיונות איתו תבינו בדיוק מי האיש ולמה זה עצוב שעוד מתלהבים מהשטויות שלו.
אני שמח בשביל האנשים שנהנו, וחבל לי על מי שלא נהנה- אבל לצפות שהוא יהיה נחמד? לא יקרה
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
HEART
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי HEART »

מה שנכון נכון, הוא לגמרי עם האף למעלה, לי לא אכפת מזה, גם לא עיניין אותי לפגוש אותו או לראות אותו מעבר להופעה, (לאומת דרים למשל, שכן שמחתי לפגוש), כי הוא לא מעניין בתור בן אדם, אלה רק בתור אומן ו"פרפורמנט".
HEART
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי HEART »

Ozerivarium כתב:כל כך הייתי צריך להיות שם אבל גם אין לי תקציב , יש כל כך הרבה הופעות טובות , מקווה שיצא לי להיות ב Secret Chiefs .
מזדהה לגמרי, אני נאלצתי לוותר על "קטטוניה"... מקווה מאוד שלא האלץ לוותר על אוזי אוזבורן.
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Carpe Diem »

שמח שויתרתי, למרות שהייתה התלבטות קשה, עוד כשהתקשרו אליי פעמיים מהדרן והציעו הנחה משמעותית על הכרטיס...
אבל יש כבר כרטיס לפורקיופיין כך שלא הכל שחור :)
Music Is The Energy Of Life!
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

Carpe Diem כתב:שמח שויתרתי, למרות שהייתה התלבטות קשה, עוד כשהתקשרו אליי פעמיים מהדרן והציעו הנחה משמעותית על הכרטיס...
אבל יש כבר כרטיס לפורקיופיין כך שלא הכל שחור :)
כמה הציעו לך הנחה על הכרטיס?
גם אלי התקשרו ואני זוכרת בבירור שהיא אמרה לי 50 ש"ח במקום 350.
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

מה ?? ואי זה כלום כסף , את חייבת ללכת על זה .
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

איזה מצחיק אתה, ההופעה כבר הייתה :)

אני כבר לא בטוחה אם באמת זה היה 50, אבל זה מה שהם אמרו לי בטלפון, ואני שאלתי ספציפית... לכן אני שואלת פה כדי לברר אם עוד מישהו שמע סכום מוזר כזה בטלפון..
תמונה
reflecting the mystery
She carries him away
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

זאת ההוכחה שאין מה למהר ולקנות כרטיסים להופעות כאלה, במחיר המקורי יהיה תמיד אפשר לקנות במקרה הגרוע ביום ההופעה. אולי צריך לאמץ את זה כשיטה, לא לקנות להופעות האלה, ההפקה תילחץ ותוריד את המחירים ואתם כצרכני מוסיקה תרוויחו :-)
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

אבל לא הבנתי למה התקשרו דווקא אליכם... זתומרת, איך בכלל יצא שהם התקשרו אליכם והציעו לכם כרטיס מוזל?
סמל אישי של משתמש
Lord Of The Strings
תמרי!
יצירת קשר:

שליחה על ידי Lord Of The Strings »

הנה תיאור של אחד החברים שלי :
"שמע, היינו 5 שירים, אחרי זה נשברנו והלכנו, כל ה 5 שירים האלה זה היה סולו עינוי אחד ארוך מתמשך מלוכלך , פשוט עיסה של צלילים שחוזרים על עצמם, הכל נשמע אותו הדבר, הסאונד היה כל כך עיסתי ולא ברור שניסתי לראות מה הבסיסט והמתופף מנגנים בשביל להבין מה אני "אמור" לשמוע. סאונד נורא ואיום, הכל עיסה אחת של דבק נמוכים, בלאנס תוך כדי המופע, פדיחות של ינגווי עצמו וגם של הקלידן, בסיסט משועמם- המתכון הבטוח לחלטורה.
סתם שני שליש מהבמה היתה תפוסה,במגברי מארשל לא מחוברים, את המתופף לא ראו בכלל
אפילו ביקורת של אחרי המופע לא כתבו אתה מבין עד כמה גרוע זה היה ?
זה היה כל כך גרוע שאפילו ביקורת שלילית לא טרחו לכתוב"
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

NamelessATM כתב:אבל לא הבנתי למה התקשרו דווקא אליכם... זתומרת, איך בכלל יצא שהם התקשרו אליכם והציעו לכם כרטיס מוזל?
השאלה הראשונה ששאלו אותי הייתה אם הייתי בהופעה של דרים. אז ההנחה שלי היא שהם השתמשו במאגר הנתונים שלהם והתקשרו לאנשים שאוהבים את הז'אנר.
תמונה
reflecting the mystery
She carries him away
שלח תגובה