היום ביקרתי בסופרמרקט המקומי ומאחר שיש הרבה יהודים באזור בו אני גר, יש כבר מבצעים לפסח:
מצות מישראל, מחיר מצחיק והרבה יותר זול מהארץ (גם לפני מחיר המבצע, זה יותר זול מישראל):

מלפפונים חמוצים בית השיטה

מיץ ענבים

אוכל כשר לפסח

יין

יאהההה קיבוץ איזה כיף, זה באמת נחמד... אני זוכרת תילדות שלי בפסח בקיבוץ של דודה שלי זה באמת שונה ומיוחד.ilai fields #7 כתב:חג שמח
אני מניח שאת החג אני כרגיל אחגוג בקיבוץ! זה אחד החגים היותר כיפים בקיבוץ!
כל הקיבוץ מתכנס ביחד, מקריאים את ההגדה (עד האוכל כמובן...), שירים, הופעות, ריקודים, יין והרבה חברים!!!
וכן, אני מאלה שאוהבים גפילטע פיש!!
Matze-bray.טל רודס כתב:גם אני לא סובל מצות, אבל כשמכינים "קציצות" מתערובת של מצה מטוגנת עם בצל וביצה זה ממש טעים. כל אחד צריך לאכול מה שטוב לו וטעים לו.
הזכרת לי את מאכל הפתות . אצל התימנים יש את הפתות (Ftoot) שזה מצות מפוררות , סחוג עם מרק עוף שנספג למצות . זה טעים אש ( גם חריףטל רודס כתב:גם אני לא סובל מצות, אבל כשמכינים "קציצות" מתערובת של מצה מטוגנת עם בצל וביצה זה ממש טעים. כל אחד צריך לאכול מה שטוב לו וטעים לו.
אני בכלל לא מתלהב מחגים . זה נשמע מאוד רע ולא נורמלי אבל יש משהו באווירה של החג שאני לא אוהב . החגים שאני יחסית הכי אוהב זה פסח וסוכות , אבל ממש בקושי . אני עד עכשיו מנסה להבין למה אני לא אוהב חגים .AwakeLess כתב:האמת היא שזה אחד החגים שאני פחות אוהבת, אין הסבר ממש למה...