הג'אזיסט הנודע צ'יק קוריאה יגיע להופעה בישראל ב-4 בספטמבר. המופע ייערך בהיכל התרבות בתל אביב, כחלק מסיבוב הופעות בינלאומי החוגג 42 שנים להוצאת האלבום "Now He Sings, Now He Sobs".
קוריאה יופיע יחד עם המתופף רוי היינס בן ה-85 ומירוסלב ויטוס מלהקת Weather Report. השלישייה הוציאה בעבר גם את האלבום "Trio Music" ואת Trio Music: Live in, אלבום הופעה שיצא בעקבות הצלחת האלבום.
קוריאה, יליד ארצות הברית בן 68 זכה להכרה רחבה למדי כאחד מהמוזיקאים הגדולים בג'אז. קוריאה זכה בלא פחות מ-16 פרסי גראמי על יצירותיו השונות בתחום הג'אז. קוריאה שיתף פעולה עם מיילס דיוויס האגדי ונחשב לגורם חשוב במהפכת הג'אז החשמלי.
מפיק המופע הוא כרמי ווטרמן, שהפיק בעבר מופעים של בלק אייד פיז ומייסי גריי בישראל. כרטיסים למופע ניתן לרכוש החל מהיום (שלישי) במשרד הכרטיסים הקסטל בתל אביב.
צ'יק קוריאה יופיע בישראל
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
צ'יק קוריאה יופיע בישראל
http://news.walla.co.il/?w=/6/1643607
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Re: צ'יק קוריאה יופיע בישראל
וואווווו ...... 90 אחוז שאני שם !!!!!! אני חייב לראות את הפנומן הזה מול העיניים שלי !
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
חבל רק שכנראה ההופעה תיהיה בגוון ג'אז ישן ולא יהיה בו יותר את הצד הפיוז'ניסטי של צ'יק ועדיין יש סיכוי גבוה שאני שם כי צ'יק קוריאה יש רק אחד.
-
- דרימיסט שרוף
הדבר היחיד שיעצור אותי הוא מחיר גבוה.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אמן ענק.. לא אוכל להגיע לצערי..
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
אומן זאת מילה קצת קטנה מידי בשבילו. יותר נכון לומר עליו שהוא עילוי עצום מלחין נגן ומוזיקאי בחסד עליון ולומרות כל זאת המופע הספציפי הזה טיפה משעמם אותי. בגלל שהנגנים הם אנשים מבוגרים (מתופף בן 85!) שמנגנים ג'אז בסגנון של דור המיסדים של הג'אז. לכן אני לא יודע אם אני המצא שם בזמן אמת.
-
- דרימיסט שרוף
ממש לא מדובר בסגנון מיושן ודור המייסדים, אני לא יודע איך הם מנגנים היום אבל האלבום של הטריו איכותי, וזה הסגנון המוכר של צ'יק קוריאה רק בטריו אקוסטי.המפוחלץ הנוצץ כתב:אומן זאת מילה קצת קטנה מידי בשבילו. יותר נכון לומר עליו שהוא עילוי עצום מלחין נגן ומוזיקאי בחסד עליון ולומרות כל זאת המופע הספציפי הזה טיפה משעמם אותי. בגלל שהנגנים הם אנשים מבוגרים (מתופף בן 85!) שמנגנים ג'אז בסגנון של דור המיסדים של הג'אז. לכן אני לא יודע אם אני המצא שם בזמן אמת.
תשמע את Steps, אחד הקטעים החזקים באלבום..
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אני גם בדיעה של אוריאל . שמעתי האלבום המדהים 'אולטימייט אדוונצ'ר ' ואת 'אינסייד אאוט' של האלקטריק בנד והוכיתי חזק , נוכחתי לדעת שצ'יק הוא תופעה שקשורה לעל טבעי ואני רציני . בין כה וכה אחרי כל הלבטים גם אני אראה אותו - כמו גדול .