חבילת ה-M&G היא אקט מסחרי, כן. עם זאת, משולב בה הרצון לתת למעריצים להיפגש עם הלהקה וגם יש לזכור (כפי שפורטנוי ציין מספר פעמים) כי הכסף שמתקבל מהחבילות הללו כולו מנותב לתשלום על הוצאות הפקה שונות. אני חושב שבמקומות שקשה יותר לוגיסטית להגיע אליהם אז שווה לעשות דבר כזה מפני ש: א. סביר להניח שתהיה היענות גבוהה וזאת מכיוון והלהקה לא מגיעה למקומות הללו לעיתים קרובות, וכתוצאה מכך: ב. זה יהיה מאוד משתלם כלכלית (לפחות לצד אחד

). אני חושב שזה קורה גם רק ב"טריטוריות מסוימות" בהם יש נוכחות של החברה שמפיקה את ה-M&G.
החבילה הזו היא בדיוק מה שהיא: Meet & Greet, סשן חתימות וסשן תמונות. מבחינתי זהו דיי והותר ודבר ראוי.
מה שכן, וגם על-פי דיווחים שונים ורבים - היה נחמד אם היו מתנהגים למעריצים כבני אדם ולא חיות, ולא ממהרים לעשות הכל תוך מספר דקות מועטות. אחרי הכל אנשים שילמו מאות דולרים על זה. קצת כבוד (הטענה הזו בעיקר מופנת למנהל הטור של הלהקה).
בכל הנוגע למחיר, אומנם הוא דיי גבוה אבל קטונתי מלהבין את הפרמטרים השונים שנכללים בקביעת המחיר.
אני מניח שהם מחשבים זאת לפי הסכום שהם צריכים להגיע אליו, וחלוקת הזמן שיש להם לתת עבור ה-M&G בין המעריצים וגם להכיל כמה שיותר מעריצים (ואז כאן נכנסת למשוואה סוגיית הכבוד שיש לתת למעריצים כבני אדם - ראו פסקה קודמת).