אחרי הרבה זמן של חזרות ,הקלטות,מיקיסם ,מאסטרים, אנחנו סוף סוף יוצאים אט אט.
הנה שיר אחד
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y58GnvW95JY[/youtube]
מקווה שתאהבו
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
האמת, השירים טובים, כשסיפרת לי עליהם בפעם הראשונה הייתה לי תחושה שזה יישמע טוב בסופו של דבר, רק קשה לי עם העובדה שהתופים נשמעים כמו סמפל אחד גדול, לא יזיק קצת לשבת על המיקס של זה ושהתופים יישמעו יותר אורגניים
אההה...כן, חחח, אני מתייחס גם לשיר הראשון שגם העולה במטאליסט ולא פה, recline in the fire, שאותו אהבתי יותר, עם המקהלה
את השני פחות אהבתי, אולי זה בגלל התיעוב הרב שאני חש בשנה האחרונה כלפי דראקוניאן ודומותיהן
הי, אמרת שתשקול לתת לי הופעת אורח!!! אני מוכן לתפקד כרקדן גו-גו בהופעות!
נחמד מאוד ידידי. לסולנית יש קול מאוד מאוד מעניין.
לטעמי המוזיקה קצת "רפויה" (אם אפשר לתרגם את האנגלית מילולית) אתם צריכים למצוא דרך להישמע יותר ביחד, וכמו שציינו כאן לשפר את הסאונד של התופים.
סה"כ זה משהו מאוד מרענן בנוף של המטאל בארץ- אני מקווה לשמוע עליכם עוד הרבה בעתיד...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!