דודו טופז שם קץ לחייו

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

דודו טופז שם קץ לחייו

שליחה על ידי Plaschkes »

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3764525,00.html
הבדרן שהואשם בתקיפת בכירי התקשורת שוב ניסה לשים קץ לחייו - והפעם הצליח. ב-7:00 הסוהרים עוד דיברו איתו, כמה דקות אחר-כך הוא נמצא תלוי על הברז, במקלחת של תאו בבית המעצר ניצן. נסיונות ההחייאה לא הועילו, ומותו נקבע
הסוף הצפוי לפרשה הביזארית שהיא דודו טופז... יהי זכרו ברוך. :rip:
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

זמני

שליחה על ידי Ozerivarium »

דודו טופז התאבד , יהי זכרו ברוך :(

http://news.walla.co.il/?w=/1/1541031

אני חושב שהוא אחראי למעשיו . מצד אחד - היו לו הרבה כעסים שיצאו בצורה רעה מאוד ויכלו לפגוע בהרבה אנשים אבל בל נשכח שדודו היה
מגלומן לא קטן . כשאתה נמצא בעולם הפרסום ודוחים אותך בצורה קיצונית לצד ההפוך , האהבה שאתה רגיל לקבל פתאום נגמרת בבת אחת .
אני יכול להבין אותו - מאוד , הוא היה במצב נפשי מאוד קשה , ובמקום לשלוח אותו לשיקום פסיכיאטרי שלחו אותו לכלא . פשוט רשלנות לשמה , לא מגיע לו .
עולם הפרסום והרייטינג מביא איתו מחיר כבד , כל כך כבד עד שבנדם הולך ועושה צעד כזה .

יום עצוב ... תהיה נשמתו צרורה בצרור החיים .
סמל אישי של משתמש
המפוחלץ הנוצץ
דרימיסט שרוף

Re: דודו טופז שם קץ לחייו

שליחה על ידי המפוחלץ הנוצץ »

הידיעה העצובה על התאבדותו של דודו טופז מדגימה מדוע "סוּר מרע" מופיע לפני "ועשה טוב".(קובי אוז)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני אחד מאלה שגדלו על המערכונים המיתולוגיים של דודו טופז, שהוא אחד מגדולי הבדרנים במדינה. דודו היה בן אדם יפה, מוכשר, מצחיק, בלי קשר אם אהבתם או לא אהבתם את הפרובוקציות שעשה לפעמים בתוכניות שלו כמו הפעם שנשך את הכתף של נטליה אוריירו בשידור חי.

נדהמתי ששמעתי על כל פרשת האיומים בה דודו היה מעורב, ואני נגד אלימות בכל צורה שהיא. אבל צריך לחשוב ולהבין מה הוביל את דודו למצב הנפשי הקשה הזה שגרם לו לבצע את המעשים האלה ולבסוף גם לסיים את חייו בצורה טראגית כל כך.

יהי זכרו ברוך!

תמונה
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

עצוב מאוד שככה הוא גמר את חייו,
מסכימה עם מה שכתבו מעליי, פשוט רשלנות, הוא כבר ניסה לשים קץ לחייו פעם אחת, למה לא לשים אותו במוסד פסיכיאטרי ששם יוכלו להשגיח עליו עד המשפט, או לפחות להצמיד לו שוטר שישגיח עליו... ?

התקשורת גם חגגה עליו מה שבטוח לא הטיב עם מצבו הנפשי, בכלל בזמן האחרון אני מקבלת הרגשה כאילו אנחנו חיים במעין סדרה של פרומואים שמנוהלת ע"י העיתונות והתקשורת, הסיפור זה הכל, לא משנה במי זה פוגע, העיקר רייטינג ולמכור עיתונים...
עצוב וחבל , חבל שהוא הרגיש שככה הוא צריך לגמור את החיים שלו
נערך לאחרונה על ידי moonchild ב ה' אוגוסט 20, 2009 7:37 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...
My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone

Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

התקשורת גם חגגה עליו מה שבטוח לא הטיב עם מצבו הנפשי, העיקר למכור עיתונים , בכלל בזמן האחרון אני מקבלת הרגשה כאילו אנחנו חיים במעין סדרה של פרומואים שמנוהלת ע"י העיתונות והתקשורת, הסיפור זה הכל, לא משנה במי זה פוגע, העיקר רייטינג ולמכור עיתונים...
התקשורת חגגה על הדם של דודו, זה הרי הדבר הכי טוב שהתקשורת הצהובה והעלובה יודעת לעשות. אבל זוהי תרבות הרייטינג, זוהי התרבות של שליחת ה-SMS והכתרת כוכבי "תרבות" (עלק) בתוכניות ריאליטי, הכל קשור אחד לשני. איכות היא כבר מזמן לא מה שמעניין את התקשורת, כמה שיותר נמוך,חובבני,צהוב ורדוד, ככה יותר רייטינג וכסף לתקשורת.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

הבן שלו למד איתי במשך שנתיים... ברגע שקראתי את זה ישר חשבתי עליו. :(

RIP
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

איום ונורא.. אני מזועזע לשמוע.. בנאדם ענק.. עזר להמון אנשים בחייו, בין אם זה למען הרייטינג או לא..
מישהו זוכר את תוכנית החייזרים שלו?? שבר את שיא הרייטינג בכל הזמנים והוא לא נשבר.. :roll:

RIP :(
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
Osirus
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Osirus »

חבל

זה בערך המילה הנכונה, חבל לי על מי? על הילדים שלו, שגם עכשיו איבדו אבא וגם שמעו עליו דברים בתקשורת ובטח מאנשים ברחוב, זאת יכולה להיות פגיעה נפשית לכל החיים שלהם

עליו? וכי מדוע??????
גיבורים גדולים, אל תעשו ממנו קדוש מעונה, לא סבלתם אותו בדברים האחרונים שהוא ניסה לעשות, כולנו אהבנו אותו כשהיינו צעירים, אז מה? גם אם שאלתיאל קוואק היה רוצח מישהו לא הייתי סובל אותו יותר

ומה רשלנות? שוב, אתם מדברים על דברים שאתם לא בדיוק מבינים בהם עד הסוף, לא כל אסיר שמתאבד הוא חולה נפש שעלול להתאבד שוב, חלקם עושים את זה לקבלת תשומת לב, ולא מעט אסירים כדי להתחמק מעונש מאסר גם

מה הביא אותו למצב הזה? המממ...העובדה שלא רוצים אותו? דן שילון ורבקה מיכאלי היו יותר גדולים ממנו והלכו בלי לעשות רעש מזה ובלי לבכות, זה לא תירוץ, זה שאתה נפלת מההצלחה הגדולה שלך זה לא תירוץ לכלום
תמונה

Today Crime Does Pay....The Shadow Knows!!!
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

טל רודס כתב:
התקשורת גם חגגה עליו מה שבטוח לא הטיב עם מצבו הנפשי, העיקר למכור עיתונים , בכלל בזמן האחרון אני מקבלת הרגשה כאילו אנחנו חיים במעין סדרה של פרומואים שמנוהלת ע"י העיתונות והתקשורת, הסיפור זה הכל, לא משנה במי זה פוגע, העיקר רייטינג ולמכור עיתונים...
התקשורת חגגה על הדם של דודו, זה הרי הדבר הכי טוב שהתקשורת הצהובה והעלובה יודעת לעשות. אבל זוהי תרבות הרייטינג, זוהי התרבות של שליחת ה-SMS והכתרת כוכבי "תרבות" (עלק) בתוכניות ריאליטי, הכל קשור אחד לשני. איכות היא כבר מזמן לא מה שמעניין את התקשורת, כמה שיותר נמוך,חובבני,צהוב ורדוד, ככה יותר רייטינג וכסף לתקשורת.
ולא נורא אם יהרגו כמה אנשים כתוצאה מהלכלוך שלהם.
עצוב שהוא גמר ככה.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

:rip:

עצוב :(
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

דבר אחד אני חייב לומר לזכותו - הוא הערים על כולם והלך בדיוק איך שהוא רצה. ועל זה יש לי כבוד אליו.

:rip:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

ניר, אני די בטוח שהוא לא רצה להגיע למצב שבו הוא צריך להתאבד. זו בריחה מחוסר ברירה, לא כי זה מה שהוא רצה באמת.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

ברור שזה לא מה שהוא רצה, אבל במצב שהוא נמצא הוא החליט לסיים את חייו, והייתי שמח אם אנשים היו מכבדים את זה קצת יותר, למרות שכמובן לא הרבה יכולים להזדהות או להבין.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

כן, זה משהו שבאופן כללי לא מכבדים, אבל אני לא איכנס לזה עכשיו.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
HEART
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי HEART »

טל רודס כתב:

מה שעצוב פה, שאין כבר דרך חזרה, העולם כבר חצה את כל הגבולות ולמרות שעדיין יש מה לעשות ודרכים לשפר, האפשרות היא שיפור בלבד.
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

yyzboy1928 כתב:איום ונורא.. אני מזועזע לשמוע.. בנאדם ענק.. עזר להמון אנשים בחייו, בין אם זה למען הרייטינג או לא..

RIP :(
בן אדם ענק? בן אדם שעשה מעשים כמו שהוא עשה(סיפור ההתנקשויות) לא מגיע לו להקרא ענק...
עזר לאנשים, כמובן מאינטרסים אישיים..נכון זה ממש טוב שהוא עשה את זה אבל זה לא הופך אותו לאיזה קדוש שמגיע לו כבוד מיוחד.
הוא פושע, ולא צריך לנסות ליפות את זה.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

מי שראה את דייב שאפל בסטודיו למשחק אולי מכיר את הקטע הזה שבו הוא מתייחס ל"למה מפורסמים לפעמים עושים קטעים קיצוניים":
A weak person can not get to sit here and talk to you, ain't no weak people talking to you. So what is happening in Hollywood, nobody knows. The worst thing to call somebody is crazy, it's dismissive, "I don't understand this person, so they're crazy" - that's bullshit. These people are not crazy, they're strong people, maybe their environment is a little sick.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
Ne_Plus_Ultra
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Ne_Plus_Ultra »

^עם כל הכבוד לדברים של שאפל, שהם בהחלט חכמים ומלאי תובנה על האופן בו אנשים שופטים אנשים אחרים, לדעתי יש גבול. עם כמה שהסביבה של טופז היתה חולה, הבן-אדם הוא זה שבסופו של דבר לא ידע להתמודד עם הדעיכה של הקריירה שלו. הנסיבות שלו בטוח לא מצדיקות את המעשים. אני לא חושב שלזה שאפל התכוון.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אין הצדקה למעשים. אבל תרבות הצריכה הטלוויזיונית שנוצרה מאז עליית ערוץ 2 (שטופז הוא אחד האחראים לה) חייבת לשאול את עצמה - have we gone too far?
למה אבי ניר לא בא ואומר - אני אחראי לזה שדודו טופז לא בערוץ 2 יותר? שיגיד שהוא שם תוכניות בלי פרסומות רק כדי שהתוכנית שלו בערוץ 10 תכשל. אני חסיד גדול של לשאול תמיד "למה?" לא ישר לרוץ ולגנות. אני חס וחלילה לא מגן על טופז, שברור שהאלמנט העיקרי במעשיו הוא נפש לא בריאה, אלא טוען שאם מחר ג'קו אייזנברג ינגח במרגול על מה שהיא אמרה על הביצוע שלו ל"האם להיות בך מאוהב" - אני לא אהיה מופתע. :roll:
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
שלח תגובה