וואו, איזו פתיחה! קרב דרימיסטי על ההתחלה. יש כאלו שגורסים ששני האלבומים האלה הם אבני דרך בהיסטוריה הדרימיסטית. מבחינת לא מעט מעריצים SDOIT הוא האלבום ה"ראוי" האחרון של הלהקה, ולא כ"כ התחברו לאלבומים שאחריו. בנוסף, ישנם אנשים ששומעים דרים שמבחינתם SC הוא נקודת שבר ביצירתיות ומקוריות הלהקה. דעתכם כבר נכתבה בלא מעט אשכולות אחרים, אבל יהיה נחמד אם תעלו אותה גם כאן. בכל מקרה, כל אחד מוזמן לכתוב את דעתו על כל אחד מהאלבומים, על ההשוואה ביניהם, האם לבחור בין אלבומים של דרים זו שאלת אבא או אמא וכמובן - להצביע (יש בסקר אפשרות לשנות את ההצבעה).
נערך לאחרונה על ידי Mars Volter ב ו' יולי 03, 2009 6:35 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
SC מציין אבן דרך לדרימיסטים מאוחרים יותר , אני לא ממש מתחבר לאלבום הזה . אין בו את המלודיות של דרים מפעם , הוא אמנם בועט מאוד ועם הרבה פרוגרסיב כמו שדרים יודעים לתת אבל הוא לא ריגש אותי . לעומת זאת 6DOIT זה אלבום מאוד מויחד , הן מבחינת הליריקה שמדברת על מערבולות פנימיות של אנשים במהלך חייהם , והן מבחינת המוסיקה . אין בכלל מה להשוות בין השניים . מה שכן - מ6DOIT באמת אפשר לראות גישה קצת שונה של דרים ביחס למוזיקה . זה תקופה 3 במחינתי ( כשWDADU ה-1 וממנו עד ל DOIT6 התקופה השניה ) .
בלי לחשוב יותר מידי סיקס דיגריז לוקח..
פשוט אלבום כפול מצויין, אין בו שיר אחד חלש..ולא רק שאין חלש פשוט כל שיר בו מצויין..האלבום כל כך מלא בצבעים שזה מדהים.
לאומת אלבום עם סאונד יותר יותר מטאלי והרבה פחות צבעים..מאוד אפור לדעתי, אלבום טוב אבל יש בו קטעים חלשים יותר והוא לא מדהים כמו סיקס דיגריז.
האלבום הראשון ששמעתי ובכלל התחלתי עם דרים הוא SC..
הוא בין המקומות הראשונים אצלי..
ממש אוהב אותו..
ו SDOIT אני פחות מתחבר אליו.. למרות שלא חסרים בו שירים טובים..
האינסטינקט אומר 6doit, אבל האמת היא שבחודשים האחרונים התחברתי מאד לsc. האלבום הזה הוא האלבום הקשה ביותר לעיכול של דרים; הוא מלנכולי ואפל מאד, מה שגורם לו להיות בעייתי עבור מעריצים דרימיסטיים ותיקים. ביום הייתי בוחר ב6doit, בלילה הייתי בוחר בsc. מכיוון שזה תלוי בכ"כ הרבה גורמים, אני אסתמך פחות על האינסטינקטים שלי ויותר על ספירת השירים המנוגנים ביותר בתקופה האחרונה - בה the ministry of lost souls מוביל, ולכן אני הולך דווקא על sc.
אני בדיוק הפוך מהאנשים שהולכים בלב כבד בבחירה מבין השניים.
6DOIT נמצא אצלי גבוה ברשימת הדיסקים שלהם וSC די נמוך.
6DOIT!!
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
יופי, תעשה תחרות ותשים שני אלבומים של דרים, קלאסיקה מול אלבום טרי יחסית XD
SDOIT, קודם כל, לא רק שהלחנים והמילים שם חזקים בצורה מדהימה, ושהחצי הראשון של האלבום בפרט כולל כמה חומרים מאוד טובים, אני למדתי לא מעט מהחצי השני של האלבום. אי אפשר להשוות כאלה דברים. דוגמא מההופעה - הייתי מאוד שמח כשהם פתחו את ההופעה עם ITPOE PT. 1, אבל כשהם ניגנו את SOLITARY SHELL...וואו. ועוד שמענו את SH איזה אלף פעם לפני ההופעה בגלל הסאונדצ'ק.