לי ולאריאלה יש פסנתר רוסי ישן שמצאתי ממשהו שרצה להיפטר ממנו.
כיאה לגילו יש לו לא מעט בעיות כאלו ואחרות, כמו למשל פטישים שחוקים, לבד מתפורר ועוד כמה בעיות.
ביררתי אצל בעל מקצוע, ושיפוץ רציני שלו יעלה כמעט כמו פסנתר חדש באותו סדר איכות, ולכן זה לא שווה את ההשקעה.
בכל זאת החלטתי לקחת אותו בתור פרוייקט אישי ואני מקווה שאני אצליח להביא אותו לרמת נגינה סבירה.
לכן אם יש כאן מישהו שמבין קצת בפסנתרים בפן הטכני ויוכל לעזור לי, או מכיר מישהו מקצועי וזול, או מכיר חנות שממנה אני יכול להזמין חלקים כמו פטישים, לבד, רצועות וכ"ו אני נורא אשמח לשמוע!
תודה!!
עזרה בנושא פסנתר
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
עזרה בנושא פסנתר
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: עזרה בנושא פסנתר
אני מציע לך לדבר עם לירן שלמה הקלידן של Systema Teleion , הוא נתן לי פעם טלפון של מעבדת תיקונים זולה שנמצאת בתל אביב. אם אתה הולך להופעה, דבר איתו בהופעה, אם לא אז הוא בפורום פה תחת הכינוי lirans ותוכל למצוא אותו אצלי ברשימת החברים בפייסבוק.
אפשרות שנייה, תשאל את תמרי, יכול להיות עם הקשרים שלו שיוכל לעזור לך.
אפשרות שנייה, תשאל את תמרי, יכול להיות עם הקשרים שלו שיוכל לעזור לך.
-
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
שלחתי לך בפרטי מספר טלפון של מכוון ומתקן פסנתרים מקצועי וותיק שמכוון גם את הפסנתר שלי.
music4ever prog4life
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
יש חנות מצויינת בעלת ותק של שנות בתחום הפסנתרים , היא נקראת " גורן פסנתרים" . יש גם אנשי מקצוע שיכולים לבוא אליך ישירות הבייתה , אני לא חושב שאתה צריך להביא אותו לתיקון . אם אתה רוצה תתקשר אליי אני אנסה להשיג לך . גם לנו יש ספנתר בבית והבאנו לא פעם מכוון .
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
תודה אמיר! תודה עוזרי!
אני מכיר את שלמה גורן. הבעיה שהוא לא יעשה טיפול חלקי, וטיפול מלא זה יותר מדי כסף. תודה בכל אופן!
אני מכיר את שלמה גורן. הבעיה שהוא לא יעשה טיפול חלקי, וטיפול מלא זה יותר מדי כסף. תודה בכל אופן!
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
מה זה יותר מדי , ולמה לא לעשות טיפול חלקי , אני לא מבין את המדיניות הזאת - הכסף שהוא מרוויח עליך זה גם כסף ...