כמה כרטיסים נמכרו להופעה?
-
- דרימיסט מתחיל
כמה כרטיסים נמכרו להופעה?
שלום לכולם, אני חדש בפורום כמובן מעריץ של דרים!!!
התערבתי עם חבר שלי שיגיעו להופעה הקרבה מעל 15,000 אנשים
אם למישהו יש מידע על כמה כרטיסים נמכרו או השערה כלשהי אני אשמח לשמוע.
תודה לכולם!!!
תודה לכולם!!!
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
Re: כמה כרטיסים....

Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
זה לא יגיע ל15.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
היא אפשר לדעת
עד לפני כמה שנים הם בקושי היו ממלאים את הצוללת הצהובה בירושלים, היום כבר יש הכרה די רחבה בלהקה בארץ עד שלעיתים נדמה שהם הפכו להיות מינסטרים לכן אני מצד אחד אני לר יתפלא אם יגיעו מעל 20 אלף ומצד שני אולי יגיעו פחות מ-15 אין לדעת
עד לפני כמה שנים הם בקושי היו ממלאים את הצוללת הצהובה בירושלים, היום כבר יש הכרה די רחבה בלהקה בארץ עד שלעיתים נדמה שהם הפכו להיות מינסטרים לכן אני מצד אחד אני לר יתפלא אם יגיעו מעל 20 אלף ומצד שני אולי יגיעו פחות מ-15 אין לדעת
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
הצוללת הצהובה? אולי לפני 22 שנים...
דרים ממלאים ביום רגיל בין 6 ל-7 אלף כבר כמעט עשור (אם לא יותר).
בארץ הם לא יגיעו ל-15 אלף עד ה-16 ביוני...... בוודאות.

- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
אני מדבר פה בארץ, לא תמיד היתה הכרה כזאתי לקח הרבה זמן עד שהגיע ההכרה שיכלה להביא אותם אלינוYtseJam כתב:הצוללת הצהובה? אולי לפני 22 שנים...דרים ממלאים ביום רגיל בין 6 ל-7 אלף כבר כמעט עשור (אם לא יותר).
- NamelessATM
- דרימיסט-על
אתה יודע כמה כרטיסים נמכרו? כי אני זוכר שאז אתה וטל אמרתם שכל הזמן מעדכנים אתכם בכמות הכרטיסים שנמכרו.YtseJam כתב:הצוללת הצהובה? אולי לפני 22 שנים...דרים ממלאים ביום רגיל בין 6 ל-7 אלף כבר כמעט עשור (אם לא יותר).
יש אפשרות לגלות לנו בערך כמה כרטיסים נמכרו?

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
- NamelessATM
- דרימיסט-על
כן, את זה גם אפשר היה להבין מהתגובה הקודמת
אבל אנחנו בסביבות העשרת-אלפים, או נגיד, 13-14 אלף? D:

-
- דרימיסט מתחיל
חבר'ה... תודה רבה על התגובות
אבל אם למישהו יש מספר כרטיסים שידוע לו או משהו כזה אני אשמח לדעת...
אבל אם למישהו יש מספר כרטיסים שידוע לו או משהו כזה אני אשמח לדעת...
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אנחנו גם לא שמה (13-14 אלף).NamelessATM כתב:כן, את זה גם אפשר היה להבין מהתגובה הקודמת![]()
- EathanZDSG
- דרימיסט מתקדם
Re: כמה כרטיסים נמכרו להופעה?
חבר שלי אמר לי לא מזמן שנמכרו כ11 אלף. אני לא יודע אם זה לגמרי נכון או לא, או מאיפה הוא בירר את המידע.
War does not determine who is right - only who is left
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
הפסדת בהתערבות.. יהיה 8 או 9 אלף לדעתי..gambaman כתב:שלום לכולם, אני חדש בפורום כמובן מעריץ של דרים!!!
תודה לכולם!!!
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
תגידו , מה זה משנה כמה יהיו ? העיקר שתהיה להם סיבה מספיק לבוא - מבחינת כמות האנשים הכמות תהיה כמות מכובדת מאוד . אני בטוח שהאווירה תהיה משהו בלתי נשכח .
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
בחור חכם.. תקשיבו לו.. הוא ירושלמי חכםOzerivarium כתב:תגידו , מה זה משנה כמה יהיו ? העיקר שתהיה להם סיבה מספיק לבוא - מבחינת כמות האנשים הכמות תהיה כמות מכובדת מאוד . אני בטוח שהאווירה תהיה משהו בלתי נשכח .

-
- דרימיסט מתחיל
על פי מה שקראתי ב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3728679,00.html
11 אלף איש זה באמת מכובד מאוד ללהקה שנחשבת יחסית ללא מוכרת בישראל
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
השאלה היא האם אתה מאמין לכל מה שכתוב ונאמר בתקשורת..idoiu כתב:על פי מה שקראתי ב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3728679,00.html

-
- דרימיסט מתחיל
צמד ההזויים שהגישו היום את ה"ספיישל" ב - 88FM טענו שנמכרו למעלה מ-12 אלף כרטיסים ואחד מהם אף הימר שעד ליום ההופעה יקנו עוד 8000 וסה"כ יהיו 20 אלף. הם גם טענו שבזמן שידור ה"ספיישל" הם קיבלו שיחות מאנשים שהודו להם על שהכירו להם את הלהקה ה"נפלאה הזאת" שמעולם לא שמעו עליה. 

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
עוזרי, יש משהו בדברייך, ועדיין אני לא כ"כ מסכים. באופן אישי, הייתי מעדיף את ה-200/300 איש שהם ההארדקור של הלהקה, כולם שרים ואף אחד לא צועק "TSCO" באמצע ההופעה.Ozerivarium כתב:תגידו , מה זה משנה כמה יהיו ? העיקר שתהיה להם סיבה מספיק לבוא - מבחינת כמות האנשים הכמות תהיה כמות מכובדת מאוד . אני בטוח שהאווירה תהיה משהו בלתי נשכח .
הקטע עם כמות הכרטיסים לא חשובה להופעה הזו, אלא חשובה להופעות הבאות (אם יהיו). 10-11 אלפים יוכלו לגרום אולי למפיקים בארץ לראות את הכדאיות הפיננסית בהופעה כזו, ואולי יהיו כאן עוד הופעות. יכול להיות שאני סתם מדבר באוויר עכשיו, אבל זו נקודה ששווה להתייחס אליה.

"The bigger the lie, the more they believe"
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אתמול דוקא יצא לי לדבר על זה עם שרון הגיטריסט של Edgend . ואני עדיין טוען -בניגוד אליו - שעדיף שאנשים יביעו נוכחות . נכון שלא יהיו הארדקורדיסטים כמונו שמכירים את הלהקה כמו כף היד לעומת הרבה חבר'ה ששמעו על הלהקה וסקרנים לדעת מי זו "המפלצת" הזו. זה מעצבן , זה אפילו פוגע לדעת שיש אנשים שמכחים להופעה הזאת כמה שנים טובות , לעומת בנדם שאומר לי שהוא ניסה לקנות כרטיס סתם כדי לבוא וכי הוא שמע שהם להקה "נחמדה ". אני שולל את הגישה הזה אבל אני עדיין חושב שהוא צריך לבוא כדי להביע נוכחות . ואז תתקיים הטענה שאמרת - בעזרת המסה הזו , המפיקים יראו מה הקהל הישראלי שווה וכך הסיכויים לביאתם שוב יהיו הרבה יותר גדלוים , גם מפיקים של להקות אחרות יראו את זה ואני מאמין שזה ישפיע עליהם מאוד .Mars Volter כתב:עוזרי, יש משהו בדברייך, ועדיין אני לא כ"כ מסכים. באופן אישי, הייתי מעדיף את ה-200/300 איש שהם ההארדקור של הלהקה, כולם שרים ואף אחד לא צועק "TSCO" באמצע ההופעה.Ozerivarium כתב:תגידו , מה זה משנה כמה יהיו ? העיקר שתהיה להם סיבה מספיק לבוא - מבחינת כמות האנשים הכמות תהיה כמות מכובדת מאוד . אני בטוח שהאווירה תהיה משהו בלתי נשכח .
הקטע עם כמות הכרטיסים לא חשובה להופעה הזו, אלא חשובה להופעות הבאות (אם יהיו). 10-11 אלפים יוכלו לגרום אולי למפיקים בארץ לראות את הכדאיות הפיננסית בהופעה כזו, ואולי יהיו כאן עוד הופעות. יכול להיות שאני סתם מדבר באוויר עכשיו, אבל זו נקודה ששווה להתייחס אליה.