לכל לקוחות מטאל שופ (חשוב שתדעו)

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
rockrotem
דרימיסט מתחיל

לכל לקוחות מטאל שופ (חשוב שתדעו)

שליחה על ידי rockrotem »

היי לכולם,
רציתי להזהיר אתכם שבמידה ואתם מתכוונים לקנות מוצרים דרך האתר של מטאל שופ תדעו שלפחות כרגע טופס הכנסת פרטי כרטיס אשראי שלהם לא מאובטח בכלל. בנוסף לכך הם דואגים לכתוב שהטופס מאובטח וזו ממש חוצפה.
אין על הטופס שום SSL או שום הצפנה ואבטחה כלשהיא. ראו הוזהרתם!!!!!!

חשוב לי לציין שלפני שבוע הודעתי להם על הדבר ועד עכשיו הם לא עשו כלום, הטופס עדיין לא מאובטח פשוט חוצפה וחוסר מיקצועיות.

זו לא פעם ראשונה שאני נתקל בחובבנות של החנות הזאת אז תחשוב טוב לפני שאתם ככה מוסרים שם פרטי תשלום.

אשמח לשמוע את תגובתכם.
סמל אישי של משתמש
DeanDTN1
דרימיסט מתחיל

Re: לכל לקוחות מטאל שופ (חשוב שתדעו)

שליחה על ידי DeanDTN1 »

תודה!
It's The Place I Can Return Too
ufomatan
בריל!

Re: לכל לקוחות מטאל שופ (חשוב שתדעו)

שליחה על ידי ufomatan »

rockrotem כתב:היי לכולם,
רציתי להזהיר אתכם שבמידה ואתם מתכוונים לקנות מוצרים דרך האתר של מטאל שופ תדעו שלפחות כרגע טופס הכנסת פרטי כרטיס אשראי שלהם לא מאובטח בכלל. בנוסף לכך הם דואגים לכתוב שהטופס מאובטח וזו ממש חוצפה.
אין על הטופס שום SSL או שום הצפנה ואבטחה כלשהיא. ראו הוזהרתם!!!!!!

חשוב לי לציין שלפני שבוע הודעתי להם על הדבר ועד עכשיו הם לא עשו כלום, הטופס עדיין לא מאובטח פשוט חוצפה וחוסר מיקצועיות.

זו לא פעם ראשונה שאני נתקל בחובבנות של החנות הזאת אז תחשוב טוב לפני שאתם ככה מוסרים שם פרטי תשלום.

אשמח לשמוע את תגובתכם.
בקשה קטנה- לא לפתוח אשכולות כאלה כאן. יש פורום שמונצעס, או פורום ציוד ונגנים ששם ניתן להשאיר הודעות כאלה, לא כאן.
תודה!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
שלח תגובה