לילה טוב גם לך ! מה עושה ? חשבתי שגם סגרת תבאסטה ! (קראתי את הודעת הקריאת תיגר שלךIdan_Floyd כתב:לילה טוב עולם

לילה טוב גם לך ! מה עושה ? חשבתי שגם סגרת תבאסטה ! (קראתי את הודעת הקריאת תיגר שלךIdan_Floyd כתב:לילה טוב עולם
מה ז"א אחרון? של קרימזון כאילו? The Power To Believe?Ozerivarium כתב:אה . חשבתי שלא שמעת אותו , אני שמעתי אותו לראשונה לפני יומיים מיד אחרי שקניתי אותו .
זה אלבום מעולה , אבל האחרון נשמע לא כזה משו , אולי רק אחרי כמה שמיעות אוהב אותו .
תמיד אתה יכול לקרוא לי אתה יודעOzerivarium כתב: דא"ג היום ראיתי מישו נחמד בחנות , אחד שממש אוהב ג'אז.. קיצר דיברנו במשך איזה שעה על מוזיקה, הוא באסיסט וקונטרה באסיסטויש לו להקה כבר . עברנו ליד הדיסקים של פינק פלויד אז הוא אמר לי שהוא גם מאוד אוהב את הatom heart . אמרתי "איפה אתה שתלמד אותו עוד מתורת פלויד ":haha: תמיד כשאני עובר ליד הדיסקים מיד עובר לי בראש : Pink floyd , עידן פלויד .. חח
האחרון בדיסק IN COURT OF ..Idan_Floyd כתב:מה ז"א אחרון? של קרימזון כאילו? The Power To Believe?Ozerivarium כתב:אה . חשבתי שלא שמעת אותו , אני שמעתי אותו לראשונה לפני יומיים מיד אחרי שקניתי אותו .
זה אלבום מעולה , אבל האחרון נשמע לא כזה משו , אולי רק אחרי כמה שמיעות אוהב אותו .
תמיד אתה יכול לקרוא לי אתה יודעOzerivarium כתב: דא"ג היום ראיתי מישו נחמד בחנות , אחד שממש אוהב ג'אז.. קיצר דיברנו במשך איזה שעה על מוזיקה, הוא באסיסט וקונטרה באסיסטויש לו להקה כבר . עברנו ליד הדיסקים של פינק פלויד אז הוא אמר לי שהוא גם מאוד אוהב את הatom heart . אמרתי "איפה אתה שתלמד אותו עוד מתורת פלויד ":haha: תמיד כשאני עובר ליד הדיסקים מיד עובר לי בראש : Pink floyd , עידן פלויד .. חח
חחח אתה יודע עם כמה אנשים דיבתי היום בחנות ?? לעבודה הזאתי בהחלט יש יתרונותIdan_Floyd כתב:אההה אתה מדבר על הרצועה כאילו (אין קורט) וואוו זה ה-קטע,
אתה עוד תתרגל אליו יגיבור קרימזון![]()
-----
וואלה ויש מצב שהייתי בא, לך תדע
כן תתקשר אחי , אני אשמיע לך קצת דברים ממנו , יאללה לילה טוב , שינה פרוגרסיבית שתהיה לך .Idan_Floyd כתב:ראיתי גם ראתי. אחלה מגבר![]()
יאללה אחי היקר, אני יזוזה לטובת שינה דרימסיטת![]()
שיהיה לילה טוב לכול מי שפה, ונדבר מחר איתמר
ג'יימי שלנו, טוב לשמוע ממך!!yyzboy1928 כתב:המתיקו לי את הריתוק ביום אחד..
הריתוק הזה הגיע בזמן.. ממש בזמן.. אני נראה לי צריך לשלוח תודה רבה למ.צ ולמ"פ שלי על הריתוק.. כי, הריתוק הזה הגיע ממש בזמן וממש נהנתי בריתוק..
זה גרם לי לשחרר כמה ברגים בראש לגבי כמה דברים.. אחת מהם זאת הבחורה הזאתי שהייתי צריך לברוח ממנה, שאכן, מדובר באחד הטעויות היותר גדולות שלי.. וכמה אכלתי את עצמי בעקבות זה.. וריתוק הזה, פשוט בא בזמן.. יום אחרי הטעות הגדולה הזאתי קיבלתי את הדוח.. כמה ימים אח"כ התחלתי את הריתוק.. ואני פשוט, שמח על כך שזה בוצע הריתוק..
כן, והכרתי בחורה מאוד חמודה בריתוק...
כמו שצריך.kawkaz כתב:ג'יימי שלנו, טוב לשמוע ממך!!yyzboy1928 כתב:המתיקו לי את הריתוק ביום אחד..
הריתוק הזה הגיע בזמן.. ממש בזמן.. אני נראה לי צריך לשלוח תודה רבה למ.צ ולמ"פ שלי על הריתוק.. כי, הריתוק הזה הגיע ממש בזמן וממש נהנתי בריתוק..
זה גרם לי לשחרר כמה ברגים בראש לגבי כמה דברים.. אחת מהם זאת הבחורה הזאתי שהייתי צריך לברוח ממנה, שאכן, מדובר באחד הטעויות היותר גדולות שלי.. וכמה אכלתי את עצמי בעקבות זה.. וריתוק הזה, פשוט בא בזמן.. יום אחרי הטעות הגדולה הזאתי קיבלתי את הדוח.. כמה ימים אח"כ התחלתי את הריתוק.. ואני פשוט, שמח על כך שזה בוצע הריתוק..
למרות שבכל הדיוני שירים רק ירדת על 8ואריום..
http://news.walla.co.il/?w=//1220913YtseJam כתב:נו. אמור היה להיות איזושהו "גל קור קיצוני" היום...
YtseJam כתב:http://news.walla.co.il/?w=//1220913YtseJam כתב:נו. אמור היה להיות איזושהו "גל קור קיצוני" היום...
בשל הקור העז: אלפי חתולי רחוב בסכנה
האלבום קיבל את ההתייחסות הראוייה לו.. אנשים אחרים היו מקיאים קצת יותר ממניMrReD כתב:כמו שצריך.kawkaz כתב:ג'יימי שלנו, טוב לשמוע ממך!!yyzboy1928 כתב:המתיקו לי את הריתוק ביום אחד..
למרות שבכל הדיוני שירים רק ירדת על 8ואריום..
כבוד לג'יימי.