לילה טוב גם לך ! מה עושה ? חשבתי שגם סגרת תבאסטה ! (קראתי את הודעת הקריאת תיגר שלךIdan_Floyd כתב:לילה טוב עולם
אשכולילה
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Re: אשכולילה
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
במקרה פתחתי תמייל וראיתי שנשלחה הודעה ..
אחי , תגיד שמעת כבר תדיסק של קרימזון ?
אחי , תגיד שמעת כבר תדיסק של קרימזון ?
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אם אתה מדבר על אין קורט אוף.. אז ברור כאילו?!
זה היה אלבום הפרוגרסיב בין הראשונים ששמעתי
זה היה אלבום הפרוגרסיב בין הראשונים ששמעתי

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אה . חשבתי שלא שמעת אותו , אני שמעתי אותו לראשונה לפני יומיים מיד אחרי שקניתי אותו .
זה אלבום מעולה , אבל האחרון נשמע לא כזה משו , אולי רק אחרי כמה שמיעות אוהב אותו .
דא"ג היום ראיתי מישו נחמד בחנות , אחד שממש אוהב ג'אז.. קיצר דיברנו במשך איזה שעה על מוזיקה, הוא באסיסט וקונטרה באסיסט
ויש לו להקה כבר . עברנו ליד הדיסקים של פינק פלויד אז הוא אמר לי שהוא גם מאוד אוהב את הatom heart . אמרתי "איפה אתה שתלמד אותו עוד מתורת פלויד ":haha: תמיד כשאני עובר ליד הדיסקים מיד עובר לי בראש : Pink floyd , עידן פלויד .. חח
זה אלבום מעולה , אבל האחרון נשמע לא כזה משו , אולי רק אחרי כמה שמיעות אוהב אותו .
דא"ג היום ראיתי מישו נחמד בחנות , אחד שממש אוהב ג'אז.. קיצר דיברנו במשך איזה שעה על מוזיקה, הוא באסיסט וקונטרה באסיסט
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
מה ז"א אחרון? של קרימזון כאילו? The Power To Believe?Ozerivarium כתב:אה . חשבתי שלא שמעת אותו , אני שמעתי אותו לראשונה לפני יומיים מיד אחרי שקניתי אותו .
תמיד אתה יכול לקרוא לי אתה יודעOzerivarium כתב: דא"ג היום ראיתי מישו נחמד בחנות , אחד שממש אוהב ג'אז.. קיצר דיברנו במשך איזה שעה על מוזיקה, הוא באסיסט וקונטרה באסיסטויש לו להקה כבר . עברנו ליד הדיסקים של פינק פלויד אז הוא אמר לי שהוא גם מאוד אוהב את הatom heart . אמרתי "איפה אתה שתלמד אותו עוד מתורת פלויד ":haha: תמיד כשאני עובר ליד הדיסקים מיד עובר לי בראש : Pink floyd , עידן פלויד .. חח

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
האחרון בדיסק IN COURT OF ..Idan_Floyd כתב:מה ז"א אחרון? של קרימזון כאילו? The Power To Believe?Ozerivarium כתב:אה . חשבתי שלא שמעת אותו , אני שמעתי אותו לראשונה לפני יומיים מיד אחרי שקניתי אותו .
תמיד אתה יכול לקרוא לי אתה יודעOzerivarium כתב: דא"ג היום ראיתי מישו נחמד בחנות , אחד שממש אוהב ג'אז.. קיצר דיברנו במשך איזה שעה על מוזיקה, הוא באסיסט וקונטרה באסיסטויש לו להקה כבר . עברנו ליד הדיסקים של פינק פלויד אז הוא אמר לי שהוא גם מאוד אוהב את הatom heart . אמרתי "איפה אתה שתלמד אותו עוד מתורת פלויד ":haha: תמיד כשאני עובר ליד הדיסקים מיד עובר לי בראש : Pink floyd , עידן פלויד .. חח
והיית בא ?
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אההה אתה מדבר על הרצועה כאילו (אין קורט) וואוו זה ה-קטע,
אתה עוד תתרגל אליו יגיבור קרימזון
-----
וואלה ויש מצב שהייתי בא, לך תדע
אתה עוד תתרגל אליו יגיבור קרימזון
-----

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
חחח אתה יודע עם כמה אנשים דיבתי היום בחנות ?? לעבודה הזאתי בהחלט יש יתרונותIdan_Floyd כתב:אההה אתה מדבר על הרצועה כאילו (אין קורט) וואוו זה ה-קטע,
אתה עוד תתרגל אליו יגיבור קרימזון![]()
-----
עידן , לך לאשכול ציוד ונגנים - אשכול "הרכישה האחרונה שלי " , ותראה תמגבר החדש שלי , זוכר שסיפרתי לך עליו (?)..
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
ראיתי גם ראתי. אחלה מגבר
יאללה אחי היקר, אני יזוזה לטובת שינה דרימסיטת
שיהיה לילה טוב לכול מי שפה, ונדבר מחר איתמר
יאללה אחי היקר, אני יזוזה לטובת שינה דרימסיטת

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
כן תתקשר אחי , אני אשמיע לך קצת דברים ממנו , יאללה לילה טוב , שינה פרוגרסיבית שתהיה לך .Idan_Floyd כתב:ראיתי גם ראתי. אחלה מגבר![]()
יאללה אחי היקר, אני יזוזה לטובת שינה דרימסיטת![]()
i'll see you on the dark side of the moon !
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
המתיקו לי את הריתוק ביום אחד..
הריתוק הזה הגיע בזמן.. ממש בזמן.. אני נראה לי צריך לשלוח תודה רבה למ.צ ולמ"פ שלי על הריתוק.. כי, הריתוק הזה הגיע ממש בזמן וממש נהנתי בריתוק..
זה גרם לי לשחרר כמה ברגים בראש לגבי כמה דברים.. אחת מהם זאת הבחורה הזאתי שהייתי צריך לברוח ממנה, שאכן, מדובר באחד הטעויות היותר גדולות שלי.. וכמה אכלתי את עצמי בעקבות זה.. וריתוק הזה, פשוט בא בזמן.. יום אחרי הטעות הגדולה הזאתי קיבלתי את הדוח.. כמה ימים אח"כ התחלתי את הריתוק.. ואני פשוט, שמח על כך שזה בוצע הריתוק..
כן, והכרתי בחורה מאוד חמודה בריתוק
...
הריתוק הזה הגיע בזמן.. ממש בזמן.. אני נראה לי צריך לשלוח תודה רבה למ.צ ולמ"פ שלי על הריתוק.. כי, הריתוק הזה הגיע ממש בזמן וממש נהנתי בריתוק..
זה גרם לי לשחרר כמה ברגים בראש לגבי כמה דברים.. אחת מהם זאת הבחורה הזאתי שהייתי צריך לברוח ממנה, שאכן, מדובר באחד הטעויות היותר גדולות שלי.. וכמה אכלתי את עצמי בעקבות זה.. וריתוק הזה, פשוט בא בזמן.. יום אחרי הטעות הגדולה הזאתי קיבלתי את הדוח.. כמה ימים אח"כ התחלתי את הריתוק.. ואני פשוט, שמח על כך שזה בוצע הריתוק..
כן, והכרתי בחורה מאוד חמודה בריתוק
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
נו. אמור היה להיות איזושהו "גל קור קיצוני" היום... 
-
kawkaz
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
ג'יימי שלנו, טוב לשמוע ממך!!yyzboy1928 כתב:המתיקו לי את הריתוק ביום אחד..
כן, והכרתי בחורה מאוד חמודה בריתוק...
למרות שבכל הדיוני שירים רק ירדת על 8ואריום..
- MrReD
- שגריר האופת'
כמו שצריך.kawkaz כתב:ג'יימי שלנו, טוב לשמוע ממך!!yyzboy1928 כתב:המתיקו לי את הריתוק ביום אחד..
כבוד לג'יימי.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
http://news.walla.co.il/?w=//1220913YtseJam כתב:נו. אמור היה להיות איזושהו "גל קור קיצוני" היום...
בשל הקור העז: אלפי חתולי רחוב בסכנה
-
Plaschkes
- פלשקס
- יצירת קשר:
YtseJam כתב:http://news.walla.co.il/?w=//1220913YtseJam כתב:נו. אמור היה להיות איזושהו "גל קור קיצוני" היום...
בשל הקור העז: אלפי חתולי רחוב בסכנה

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
האלבום קיבל את ההתייחסות הראוייה לו.. אנשים אחרים היו מקיאים קצת יותר ממניMrReD כתב:כמו שצריך.kawkaz כתב:ג'יימי שלנו, טוב לשמוע ממך!!yyzboy1928 כתב:המתיקו לי את הריתוק ביום אחד..
כבוד לג'יימי.
אוי, ויתרתי על הבירה של הסופשבוע בשביל לעשות את אחד הדברים שיותר רציתי לעשות בחיים שלי..
לענות פאקצות.. זה משו שתמיד רציתי לעשות..
הסיפור מתחיל בזה שחבר היום בא אליי עם שתי בנות.. פאקצות נתניתיות מכוערות.. החלטנו ללכת לליאו בלומס.. עכשיו אחת מהם התחילה לשגע אותי, "תגיד אליעד, אפשר להתחיל איתך היום? אתה זורם?" לא עניתי לה.. כי זאת לא הדרך וגם ככה אני די תפוס כזה.. ואז ראיתי שהחברה שלה די בקטע שלי.. ראתה אותי בתור פוטנציאל לסיים איתו את הלילה איפשהו.. ומה לעשות, אינני מעוניין ואני שונא פאקצות.. הן הבליטו את זה יותר מידיי..
בזמן שחיכינו למקום בליאבלומס, עלה לי התכנית של סיבובישן באיזור ולדכאות אותם ולהוציא להן את הנשמה רק בגלל שהן כאלה! פאקצות
אז אמרתי, אוקי, הבירה כנראה, תדחה למחר..
"יאללה אלעד עפים מכאן להרצליה מפוצץ.."
הגענו להרצליה"עזוב מפוצץ כאן בוא נסע לתל אביב"
אחרי שתירתרתי אותם בתל אביב קצת(פנה ימינה, שמאלה, ימינה,ישר,ימינה) בזדון, ראיתי שכבר יצאה להם הנשמה, ואני, מחייך שמח ומאושר
נתתי להם להסתובב קצת במכת קור האיומה שפקדה את תל אביב.. אולי ב"ה יקבלו דלקת.. אני לא אוהב פאקצות, אז סבבה.. אני לא בקטע של אחת מהן, לא בא לי לחבק אותה בגלל שקר.. לא בא לי להתחיל ולא בא לי שהן יתחילו איתי.. לא תודה.. זה היה אחד הכיפים
ירד להן ממני לגמרי ואני לא בחור כיף
-
kawkaz
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
מאיפה להתחיל בכלל?!?!
פקעצות זה עם מוזר בהחלט..
אבל היית יכול למנוע את זה מההתחלה, לא??
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אמרתי לחבר שלי לבוא.. הוא אמר שהוא מביא שתי ידידות..
לא ידעתי בכלל שהידידות שלו מחפשות בנים,
זה מתניקה, אבל פקאצות? וואי כמה אני הולך לצחוק עליו על זה!
לצערי הייתי צריך לשמוע את הנשיקה הראשונה שלה בכיתה ח' עם דוגמן בשם עידן מימון שהוא גם חירמן אותה והיא לא הבינה מה הוא עושה ואחר כך שאלה את חברות שלה..
פאק! כמה צחקתי על האבילות שלהם

לא ידעתי בכלל שהידידות שלו מחפשות בנים,
זה מתניקה, אבל פקאצות? וואי כמה אני הולך לצחוק עליו על זה!
לצערי הייתי צריך לשמוע את הנשיקה הראשונה שלה בכיתה ח' עם דוגמן בשם עידן מימון שהוא גם חירמן אותה והיא לא הבינה מה הוא עושה ואחר כך שאלה את חברות שלה..
פאק! כמה צחקתי על האבילות שלהם