אשכול להקת Opeth

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

Re: אשכול להקת Opeth

שליחה על ידי Ozerivarium »

אני לא צריך להוריד . פשוט להשאיל מהחנות :D .
הקטע הוא שראיתי 3/4 מהדוקו' . וחסרים לי עוד פרטים .

בכל אופן תראה את זה . מה שהכי עניין אותי זה העבודה עם וילסון , ראיתי מה הוא עשה שם -הבנדם פשוט מוכשר ! . הוא קודם כל הרים את כל ההפקה של דאמניישן ( ממנו בא הרעיון והכיוון) , וגם עשה שם קטעי קלידים ( חוץ מהנגינות שלו באלבומים אחרים ) , ונראה לי שהוא גם ניגן כמה קטעי גיטרה שמה .
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

פשש.. נשמע טוב...

יאללה, עוד קפיצה קטנה לארץ, אחרי ההצלחה המסחררת של ההופעה האחרונה(הופעת המטאל הטובה ביותר שהייתי בה..).. הפעם, האנגר 11.. להקה בעלת שם בארץ.. תיאטרון תבייש את הפירמה שלה..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

כן, חסר לאקרפלדט שהוא לא מגשים את ההבטחות שלו
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

Greenburger כתב:כן, חסר לאקרפלדט שהוא לא מגשים את ההבטחות שלו
שיבואו עם דרים ואחרי ההופעה אני יתאבד כי השלמתי את כל מטרות חיי :rip: :haha:
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

MrReD כתב:
:haha: :haha: יא גנוב!

אני אשלים את מטרות חיי אחרי שאראה את דרים , ואפגש איתם אישית !
ואז יבואו המשימות המשניות - לפגוש את אופת' , אייריון , אדאג'יו , וסימפוני :)
Michael
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Michael »

עד עכשיו כל אלבום שלהם היה טוב בדרך אחרת לדעתי, כל שלא נראה לי שהאלבום שייצא בקרוב ייאכזב.
רק שיגיעו לישראל שוב! עם DT!
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

Ozerivarium כתב:
MrReD כתב:

אם אני יפגוש את דרים ואופת' זה יוסיף אבל מספיק לי לראות הופעות שלהם כדי למות בשקט.
תמונה
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

לא יכול לחכות!
אופת' היא הלהקה האהובה עלי ביותר אחרי דרים, ולדעתי הם משתווים לדרים בכמה שירים, אפילו שזה לא פרוג טהור.
אלבום אפל? לי לא אכפת, אקרפלדת' יודע איך לעשות מוזיקה על הצד הטוב ביותר שלה, אפשר לסמוך עליו.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

הייתה כתבה פעם ב-YNET על האלבום האחרון של אפות' ghost reveries , הכתב אמר שאופת' היא האחות הפרועה של דרים , בתכלס קשה לי לראות משו דומה בין השניים , אבל עדיין יש משו בדבריך , יש משהו בצד הפרוגרסיבי שאופת' עושים בדומה לדרים .
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

Ozerivarium כתב:הייתה כתבה פעם ב-YNET על האלבום האחרון של אפות' ghost reveries , הכתב אמר שאופת' היא האחות הפרועה של דרים , בתכלס קשה לי לראות משו דומה בין השניים , אבל עדיין יש משו בדבריך , יש משהו בצד הפרוגרסיבי שאופת' עושים בדומה לדרים .
שתי הלהקות לא בדיוק דומות אבל אפשר להגיד שהם השני צדדים של המטבע בפרוג.
וכמו דרים גם אופת הכי טובה במה שהיא עושה למרות שלדעתי אופת' כרגע הרבה יותר יחודיית מדרים (באלבומים האחרונים של שתי הלהקות).
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

MrReD כתב:
Ozerivarium כתב:
MrReD כתב:

אם אני יפגוש את דרים ואופת' זה יוסיף אבל מספיק לי לראות הופעות שלהם כדי למות בשקט.
אחרי דרים ואופת', טורניר משותף שישתתפו בו בארסה וריבר פלייט.. ואז באמת תוכל למות בשקט :P
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

yyzboy1928 כתב:
MrReD כתב:
Ozerivarium כתב:
MrReD כתב:

אחרי דרים ואופת', טורניר משותף שישתתפו בו בארסה וריבר פלייט.. ואז באמת תוכל למות בשקט :P
זה יוסיף למנוחת נשמתי.. וואי שחושבים על זה, איזה משחק הזוי זה יכול להיות..
תמונה
Baza
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Baza »

אני מחכה לאלבום החדש בקוצר רוח.

לא הייתי בהופעה של אופת' בארץ, אבל אני הולך לראות אותם בשוודיה בהופעה על אונייה, במיני-פסטיבל שמתקיים שם:
http://www.last.fm/event/319966

ואם כבר אני נוסע לאירופה, אז אני כנראה הולך לטייל בסקוטלנד ולראות משחק של ליברפול. :D

מעניין מאוד איך ישמע האלבום החדש של אופת', חבל לי על לופז, הגיטריסט החדש דווקא נראה לי שיספק את הסחורה. שמעתי את האלבום שאקרלפת' אמר שהוא הושפע ממנו - The Drift - נשמע מאוד מוזר, בהאזנה ראשונה זה נשמע כמו אלוויס פרסלי אוונגארדי.

הולך להיות לי כיף במרץ. :cheers:
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

ביום שישי האחרון בנסיעה באוטובוס בדרך לעבודה , שמעתי בפעם המיליון את שיר 6 באלבום הכי מדהים/עצוב/אפל של אופת' - By The Pain I See In Others .

זה שיר שכ"כ מעלה לי עצב שכמעט ובכיתי מהשיר . זה אולי השיר הכי עצוב ששמעתי בחיים. (במיוחד בדקה 4:00 אם אנלא טועה, כשיש פתאום שקט ושומעים רק את אקרפלט והקלידים)

מעלה לי כ"כ המון אסוציאציות על מוות ועל אובדן , מקווה שאתם גם חושבים ככה ( לא שאני רוצה ברעתכם :) ) , אבל הייתי שמח לשמוע מה דעתכם על השיר הזה המדהים הזה .
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

Ozerivarium כתב:ביום שישי האחרון בנסיעה באוטובוס בדרך לעבודה , שמעתי בפעם המיליון את שיר 6 באלבום הכי מדהים/עצוב/אפל של אופת' - By The Pain I See In Others .

זה שיר שכ"כ מעלה לי עצב שכמעט ובכיתי מהשיר . זה אולי השיר הכי עצוב ששמעתי בחיים. (במיוחד בדקה 4:00 אם אנלא טועה, כשיש פתאום שקט ושומעים רק את אקרפלט והקלידים)

מעלה לי כ"כ המון אסוציאציות על מוות ועל אובדן , מקווה שאתם גם חושבים ככה ( לא שאני רוצה ברעתכם :) ) , אבל הייתי שמח לשמוע מה דעתכם על השיר הזה המדהים הזה .
בדיוק שמעתי אותו אתמול.. שיר באמת עצוב ומרגש.
אני מת על ההתחלה שלו ותמיד שאני שומע את דליברנס אין לי סבלנות ואני פשוט קופץ שיר הזה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

ניחשתי שאתה תענה ראשון :) . אכן גם אני תמיד קופץ לשיר הזה , ישר כשאני מתחיל לשמוע את הדליוורנס . אני עדיין מתלבט אם זה השיר של אופת' שאני הכי אוהב .

בימים אלו חזרתי לשמוע אותם , הייתה לי תקופה מאוד ארוכה של במשך חצי שנה ויותר שפשוט נכנסתי אליהם חזק , זה היה בתקופת החורף ( והמוזה/האווירה היו בהתאם :D ). ועכשיו לא יודע, גם הולך לצאת להם דיסק חדש , וגם אנשים מזכירים אותם ומתלהבים מהם כאן בפורום אז התחלתי להזכר בהם ולחזור לשמוע אותם .

יש 2 אלבומים שחרשתי אותם אבל לא כמו החדשים יותר . אז בימים אלו אני שומע בפעם הלא יודע כמה את ה- orchid , morningrise , משום מה עדיין לא התחברתי אליהם :) .

מה שכן בשבילי אופת' מתחלקת ל-2 תקופות :

התקופה של ה- אורקיד והמורנינגרייז . אלבומי דת' עם סאונד מאוד פרוגרסיבי ויותר כבד ועם שימוש רב בגיטרה אקוסטית .

ואז התקופה עם הסאונד החדש יותר שמתחיל מ-my arms your hears והלאה .
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

Ozerivarium כתב:ניחשתי שאתה תענה ראשון :) . אכן גם אני תמיד קופץ לשיר הזה , ישר כשאני מתחיל לשמוע את הדליוורנס . אני עדיין מתלבט אם זה השיר של אופת' שאני הכי אוהב .

בימים אלו חזרתי לשמוע אותם , הייתה לי תקופה מאוד ארוכה של במשך חצי שנה ויותר שפשוט נכנסתי אליהם חזק , זה היה בתקופת החורף ( והמוזה/האווירה היו בהתאם :D ). ועכשיו לא יודע, גם הולך לצאת להם דיסק חדש , וגם אנשים מזכירים אותם ומתלהבים מהם כאן בפורום אז התחלתי להזכר בהם ולחזור לשמוע אותם .

יש 2 אלבומים שחרשתי אותם אבל לא כמו החדשים יותר . אז בימים אלו אני שומע בפעם הלא יודע כמה את ה- orchid , morningrise , משום מה עדיין לא התחברתי אליהם :) .

התקופה של ה- אורקיד והמורנינגרייז . אלבומי דת' עם סאונד מאוד פרוגרסיבי ויותר כבד ועם שימוש רב בגיטרה אקוסטית .

ידעת שאני יענה ראשון, הרי אני ואתה המעריצים הכי גדולים שלהם בפורום נראה לי.
זה שיר מעולה אבל ממש לא ההכי טוב שלהם לדעתי, קשה לי להחליט אם השיר הכי טוב שלהם נמצא בStill Life או Blackwater Park שלדעתי האלבומים הכי טובים שלהם.
אני גם ממש מסכים איתך לגבי החלוקה לתקופות למרות שאני ממש אוהב את Morningrise.
בנאדם, אנחנו צריכים מתישהו לעשות דיון ארוך ומעמיק לגבי אופת'.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

MrReD כתב:
Ozerivarium כתב:ניחשתי שאתה תענה ראשון :) . אכן גם אני תמיד קופץ לשיר הזה , ישר כשאני מתחיל לשמוע את הדליוורנס . אני עדיין מתלבט אם זה השיר של אופת' שאני הכי אוהב .

ידעת שאני יענה ראשון, הרי אני ואתה המעריצים הכי גדולים שלהם בפורום נראה לי.
זה שיר מעולה אבל ממש לא ההכי טוב שלהם לדעתי, קשה לי להחליט אם השיר הכי טוב שלהם נמצא בStill Life או Blackwater Park שלדעתי האלבומים הכי טובים שלהם.
אני גם ממש מסכים איתך לגבי החלוקה לתקופות למרות שאני ממש אוהב את Morningrise.
בנאדם, אנחנו צריכים מתישהו לעשות דיון ארוך ומעמיק לגבי אופת'.
תודה אחי :) . אלו האלבומים היחידים שיש לי במקורי ככה שקלעת בול :) . ה-still life הוא יותר ג'אזי כזה , אלבום עם סאונד מאוד מסובך ( הדוגמא הכי טובה מבחינתי זה בראש ובראשונה השיר moonlapse vertigo ) , אבל ברגע שאתה שומע אותו אתה פשוט נופל ! , בהתחלה כששמעתי אותו לראשונה ממש לא הבנתי מה אופת' רוצים מהחיים שלי , ואז השיר הראשון שהכי התחברתי אליו זה Godhead's lament , שיר כזה ענק ! אלבום ענק - אין לי ספק בכלל .

באשר לBLACKWATER PARK , גם אליו היה קשה לי להתחבר אבל שיר הדגל שלהם בשבילי תמיד יהיה BLEAK , אתה יודע , לפני הופעה שלהם בתקופת הblackwater הם התראיינו לראיון סיכום של הדיסק - שאגב זה ראיון מאוד מוכר , שווה לראות . קיצר אקרפלט מנגן את השיר מהתחלה וכל פעם מסביר קצת על התפתחות השיר . ואז הוא אומר שבדקה 3:30 ( חח כן נשמע דפוק קצת לציין בדיוק את הדקה :) ) , הם ניסו לעשות כאן משו שהוא off the wall , ז"א לתת אקורד כזה שיזיז את השיר לכיוון אחר מבחינה מלודית , וזה אחד המהלכים הכי גאוניים ששמעתי .

לגבי ה- morningrise , אלבום בהחלט מדהים . בזמן האחרון אני מגלה שיש בו ( ובאורקיד )המון המון פרוגרסיב - בכל הקטעים האקוסטיים האלה . אני הכי אוהב את nectar , במיוחד יש להם קטע שטני במיוחד בדקה 5:00 בערך :twisted: .
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

אתם לא לבד באהבת אופת'. ;)

אני תמיד נכנס לתקופות דיכאוניות של הרבה אלכוהול, סיגריות, ואופת', בד"כ בחורף. בחודש האחרון שמעתי בערך רק אופת'. אבל אני שומע רק את החדשים יחסית, מBlackwater והלאה, כולל Damnation, כמובן.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

אבל אתה בתקופה שניה של חרישה על אופת' ? ז"א כבר חרשת כל דיסק מליון פעם ? במצב כמו שלי זה הכי כיף לחזור ולשמוע עוד פעם אותם כי אתה כבר מבין את המהלכים המדהימים , וכבר התחברתי לכל הדיסקים שלהם , פשוט תענוג לשמוע אותם מחדש .
שלח תגובה