MrReD כתב:Ozerivarium כתב:ניחשתי שאתה תענה ראשון

. אכן גם אני תמיד קופץ לשיר הזה , ישר כשאני מתחיל לשמוע את הדליוורנס . אני עדיין מתלבט אם זה השיר של אופת' שאני הכי אוהב .
בימים אלו חזרתי לשמוע אותם , הייתה לי תקופה מאוד ארוכה של במשך חצי שנה ויותר שפשוט נכנסתי אליהם חזק , זה היה בתקופת החורף ( והמוזה/האווירה היו בהתאם

). ועכשיו לא יודע, גם הולך לצאת להם דיסק חדש , וגם אנשים מזכירים אותם ומתלהבים מהם כאן בפורום אז התחלתי להזכר בהם ולחזור לשמוע אותם .
יש 2 אלבומים שחרשתי אותם אבל לא כמו החדשים יותר . אז בימים אלו אני שומע בפעם הלא יודע כמה את ה- orchid , morningrise , משום מה עדיין לא התחברתי אליהם

.
מה שכן בשבילי אופת' מתחלקת ל-2 תקופות :
התקופה של ה- אורקיד והמורנינגרייז . אלבומי דת' עם סאונד מאוד פרוגרסיבי ויותר כבד ועם שימוש רב בגיטרה אקוסטית .
ואז התקופה עם הסאונד החדש יותר שמתחיל מ-my arms your hears והלאה .
ידעת שאני יענה ראשון, הרי אני ואתה המעריצים הכי גדולים שלהם בפורום נראה לי.
זה שיר מעולה אבל ממש לא ההכי טוב שלהם לדעתי, קשה לי להחליט אם השיר הכי טוב שלהם נמצא בStill Life או Blackwater Park שלדעתי האלבומים הכי טובים שלהם.
אני גם ממש מסכים איתך לגבי החלוקה לתקופות למרות שאני ממש אוהב את Morningrise.
בנאדם, אנחנו צריכים מתישהו לעשות דיון ארוך ומעמיק לגבי אופת'.
תודה אחי

. אלו האלבומים היחידים שיש לי במקורי ככה שקלעת בול

. ה-still life הוא יותר ג'אזי כזה , אלבום עם סאונד מאוד מסובך ( הדוגמא הכי טובה מבחינתי זה בראש ובראשונה השיר moonlapse vertigo ) , אבל ברגע שאתה שומע אותו אתה פשוט נופל ! , בהתחלה כששמעתי אותו לראשונה ממש לא הבנתי מה אופת' רוצים מהחיים שלי , ואז השיר הראשון שהכי התחברתי אליו זה Godhead's lament , שיר כזה ענק ! אלבום ענק - אין לי ספק בכלל .
באשר לBLACKWATER PARK , גם אליו היה קשה לי להתחבר אבל שיר הדגל שלהם בשבילי תמיד יהיה BLEAK , אתה יודע , לפני הופעה שלהם בתקופת הblackwater הם התראיינו לראיון סיכום של הדיסק - שאגב זה ראיון מאוד מוכר , שווה לראות . קיצר אקרפלט מנגן את השיר מהתחלה וכל פעם מסביר קצת על התפתחות השיר . ואז הוא אומר שבדקה 3:30 ( חח כן נשמע דפוק קצת לציין בדיוק את הדקה

) , הם ניסו לעשות כאן משו שהוא off the wall , ז"א לתת אקורד כזה שיזיז את השיר לכיוון אחר מבחינה מלודית , וזה אחד המהלכים הכי גאוניים ששמעתי .
לגבי ה- morningrise , אלבום בהחלט מדהים . בזמן האחרון אני מגלה שיש בו ( ובאורקיד )המון המון פרוגרסיב - בכל הקטעים האקוסטיים האלה . אני הכי אוהב את nectar , במיוחד יש להם קטע שטני במיוחד בדקה 5:00 בערך

.