אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול פוליטיקה
בלי קשר לדעתי הפוליטית, אני חושב שהכתבה הזאת נוגעת בדיוק בנקודה הבעייתית בנאום נתניהו:
"הרבה תגובות חיוביות היו לנאום נתניהו - מימין, משמאל ואפילו מהבית הלבן. חבל רק שבין מחיאות הכפיים, לא שמענו תגובה שלילית אחת וזניחה - של האנשים שעימם אנחנו אמורים לעשות שלום"
http://news.walla.co.il/?w=//1502677&m=1
"הרבה תגובות חיוביות היו לנאום נתניהו - מימין, משמאל ואפילו מהבית הלבן. חבל רק שבין מחיאות הכפיים, לא שמענו תגובה שלילית אחת וזניחה - של האנשים שעימם אנחנו אמורים לעשות שלום"
http://news.walla.co.il/?w=//1502677&m=1
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
בג"ץ: כביש 531 לא יעבור במנהרה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3732985,00.html
מדהים שבמדינה כל כך צפופה, אין כמעט מנהרות. האטימות והעדפת הכסף על איכות הסביבה מדהימה בעיניי.
מה שגם עצוב הוא שהעותרים במקרה זה ניסו להשתמש בשיקול כספי קר כדי לשכנע את השופטים, במקום להגיד את האמת בפנים: איכות החיים ואיכות הסביבה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3732985,00.html
מדהים שבמדינה כל כך צפופה, אין כמעט מנהרות. האטימות והעדפת הכסף על איכות הסביבה מדהימה בעיניי.
מה שגם עצוב הוא שהעותרים במקרה זה ניסו להשתמש בשיקול כספי קר כדי לשכנע את השופטים, במקום להגיד את האמת בפנים: איכות החיים ואיכות הסביבה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
בישראל איכות הסביבה נמצאת בתחתית רשימת השיקולים בתכנון פרוייקטים. מתי כבר יקום השר שבאמת אכפת לו מאיכות הסביבה והוא לא סתם קיבל את התיק בתור ג'וב במסגרת הסכם קואליציוני כזה או אחר...
יאללה ניר אתה רץ?
יאללה ניר אתה רץ?

Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני לא חושב שיש מישהו שאוכל יותר חרא מהשר לאיכות הסביבה... נראה לי זה התפקיד הכי מייאש שיש.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מתנחלים כרתו עצי זית ושרפו אותם סמוך לבת עין
http://news.walla.co.il/?w=//1506924&m=1
אני לא מבין את האנשים האלה, כאילו i get it אתם נלחמים על האדמה שאתם חושבים שהיא שלכם, אבל למה לפגוע בטבע? למה להשחיט? אם היו שורפים אתכם, הייתם נהנים?? מה קורה?
http://news.walla.co.il/?w=//1506924&m=1
אני לא מבין את האנשים האלה, כאילו i get it אתם נלחמים על האדמה שאתם חושבים שהיא שלכם, אבל למה לפגוע בטבע? למה להשחיט? אם היו שורפים אתכם, הייתם נהנים?? מה קורה?
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
קצת מחשיד אותי הסיפור, אבל אם זה ככה זה אכן יותר מטומטם ממטומטם.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- דרימיסט מתקדם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3734968,00.html
אמנם זה פרובוקטיבי וזה מגעיל,
אבל הנקודה המועברת נראית לי הגיונית באופן משובש שכזה. (עם הבדל אחד - מרזל רוצה לצעוד בתוך הכפרים הערביים, מצעדי הגאווה תוכננו לאזורים חילוניים בירושלים. אבל עדיין...)
דעתכם?
אמנם זה פרובוקטיבי וזה מגעיל,

דעתכם?
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
אני בא לכתבה הזאת ברגשות מעורבים מצד אחד וואללה צודקים אם למצעד הגאווה יש לגיטמציה לומרות שזה כל כך מפריע לחרדים, לדתיים, ולאנשים מסוימים אז ככה הם רוצים להראות כביכול את המסר בכפרים הערבים שהמדינה שלנו לומרות שהמצעד יפגע ברגשות הערבים
לדעתי שתי הצעדות מיותרות מהסיבות הנ''ל אין שום סיבה בעולם שמצעד הגאווה יתקים בירושלים אבל גם אין שום סיבה לעצבן דווקה את הערבים ולעשות מהומות
נ''ב- לדעתי מצעד הגאווה זה מצעד של אנשים מסכנים שבמקום ללכת לטיפול הם מתגאים במחלה שלהם צריך רק לרחם אליהם (ולתת להם לעשות את המצעד ולהתעלם מהאירוע ולא ליחס לו חשיבות)
לדעתי שתי הצעדות מיותרות מהסיבות הנ''ל אין שום סיבה בעולם שמצעד הגאווה יתקים בירושלים אבל גם אין שום סיבה לעצבן דווקה את הערבים ולעשות מהומות
נ''ב- לדעתי מצעד הגאווה זה מצעד של אנשים מסכנים שבמקום ללכת לטיפול הם מתגאים במחלה שלהם צריך רק לרחם אליהם (ולתת להם לעשות את המצעד ולהתעלם מהאירוע ולא ליחס לו חשיבות)
- MrReD
- שגריר האופת'
- DayLight Misery
- דרימיסטית מתקדמת
מחלה? wtf?המפוחלץ הנוצץ כתב: נ''ב- לדעתי מצעד הגאווה זה מצעד של אנשים מסכנים שבמקום ללכת לטיפול הם מתגאים במחלה שלהם צריך רק לרחם אליהם (ולתת להם לעשות את המצעד ולהתעלם מהאירוע ולא ליחס לו חשיבות)
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
מחלה? wtf?[/quote]
לא מחלה שצריך להתביש בה לבן אדם יש בעיה הוא צריך לטפל בא או לפחות לנסות לא להתגאות
לא מחלה שצריך להתביש בה לבן אדם יש בעיה הוא צריך לטפל בא או לפחות לנסות לא להתגאות
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני רואה שגם כאן הפורום יש מחלה מאוד רצינית. גם אתה לא צריך להתבייש בה. אתה פשוט צריך ללמוד קצת על מה זה להיות הומו ולפתוח את הראש קצת.
- MrReD
- שגריר האופת'
- DayLight Misery
- דרימיסטית מתקדמת
אתם יודעים, אומרים שההומופובים הכי גדולים הם הומואים בעצמם שמתכחשים לכך בצורה קיצונית כ"כ...נקודה למחשבה.
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
אני לא חושב שצריך לשנוא בן אדם בגלל הנטיות שלו סך הכל אמרתי את דעתי(ולא כולם חיבים להסכים) אם מישהו נעלב אני מתנצל 

- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
לא חושבת שמישו פה נעלב באופן אישי,המפוחלץ הנוצץ כתב:אני לא חושב שצריך לשנוא בן אדם בגלל הנטיות שלו סך הכל אמרתי את דעתי(ולא כולם חיבים להסכים) אם מישהו נעלב אני מתנצל
אבל למה לעזאזל נראלך שנטיה מינית של מישהו, שבמקרה שונה משלך, זאת מחלה?
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
-
- בריל!
תשמעו- רוב האנשים יודעים כאן מה דעתי אז לא נכנס לזה עכשיו.
בכל מקרה הומואים או לא הומואים- כל פעולה של הטרוריסטים בן גביר ומרזל היא לא מקובלת. שניהם שייכים לארגון טרור שמוכר למדינת ישראל אשר מתעלמת מהחוק שהיא עצמה העבירה כנגדם.
בן גביר ומרזל הם אחד הייצוגים של הרוע במדינה שלנו שצריך לעקור אותו מהשורש. שניהם צריכים להיות מאחורי סורג ובריח בתא מבודד למשך שאר החיים שלהם. הם פרובוטקורים אלימים, אנשים שהסיתו והצליחו בהסתה לרצח ראש ממשלה, הסתה לפגיעה באנשים חפים מפשע. עבריינים בשם דת הזוייה שהם המציאו והם מנסים לשייך את כל העם כאן לכת הביזארית שלהם.
אז לא משנה מה עושים או לא עושים ההומואים, לבן גביר ומרזל אין זכות אחת במדינה הזאת!
בכל מקרה הומואים או לא הומואים- כל פעולה של הטרוריסטים בן גביר ומרזל היא לא מקובלת. שניהם שייכים לארגון טרור שמוכר למדינת ישראל אשר מתעלמת מהחוק שהיא עצמה העבירה כנגדם.
בן גביר ומרזל הם אחד הייצוגים של הרוע במדינה שלנו שצריך לעקור אותו מהשורש. שניהם צריכים להיות מאחורי סורג ובריח בתא מבודד למשך שאר החיים שלהם. הם פרובוטקורים אלימים, אנשים שהסיתו והצליחו בהסתה לרצח ראש ממשלה, הסתה לפגיעה באנשים חפים מפשע. עבריינים בשם דת הזוייה שהם המציאו והם מנסים לשייך את כל העם כאן לכת הביזארית שלהם.
אז לא משנה מה עושים או לא עושים ההומואים, לבן גביר ומרזל אין זכות אחת במדינה הזאת!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
לא שאני מסכים עם בן גביר ומרזל, אני רק רוצה לשנות במעט את המשפט שלך.. סתם בלי שום קשר לנושא..ufomatan כתב:תשמעו- רוב האנשים יודעים כאן מה דעתי אז לא נכנס לזה עכשיו.
עזמי בשארה וראאד סאלח הם אחד הייצוגים של הרוע במדינה שלנו שצריך לעקור אותו מהשורש. שניהם צריכים להיות מאחורי סורג ובריח בתא מבודד למשך שאר החיים שלהם. הם פרובוטקורים אלימים, אנשים שהסיתו והצליחו לרגל לטובת החיזבאללה במלחמת לבנון השניה וגרם לנזקים בנפש, הסתה לפגיעה באנשים חפים מפשע. עבריינים בשם דת הזוייה שהם המציאו והם מנסים לשייך את כל העם כאן לכת הביזארית שלהם.
אהה כן. והם פוגעים בביטחון המדינה פעם אחר פעם..
זה לא קשור לאשכול, אבל אני חושב שהם גם צרכים להיות בכלא..

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
דווקא הומו אמר לי פעם משהו מעניין על מצעד הגאווה: אחד הדברים שהומואים רוצים זה התייחסות שווה בחברה, להסתובב עם חצאיות ומכנסונים כסופים זה לא בידיוק מראה שאתה רוצה להשתלב בחברה - אלא להיות חריג שלה.
אם הומואים רוצים שיתייחסו אליהם כאילו הם חלק מהמרקם האנושי, שלא יחפשו להיות יוצאי-דופן.
אם הומואים רוצים שיתייחסו אליהם כאילו הם חלק מהמרקם האנושי, שלא יחפשו להיות יוצאי-דופן.

"The bigger the lie, the more they believe"
- MrReD
- שגריר האופת'