אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי DivineComedy »

בלי קשר לדעתי הפוליטית, אני חושב שהכתבה הזאת נוגעת בדיוק בנקודה הבעייתית בנאום נתניהו:

"הרבה תגובות חיוביות היו לנאום נתניהו - מימין, משמאל ואפילו מהבית הלבן. חבל רק שבין מחיאות הכפיים, לא שמענו תגובה שלילית אחת וזניחה - של האנשים שעימם אנחנו אמורים לעשות שלום"

http://news.walla.co.il/?w=//1502677&m=1
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

בג"ץ: כביש 531 לא יעבור במנהרה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3732985,00.html

מדהים שבמדינה כל כך צפופה, אין כמעט מנהרות. האטימות והעדפת הכסף על איכות הסביבה מדהימה בעיניי.
מה שגם עצוב הוא שהעותרים במקרה זה ניסו להשתמש בשיקול כספי קר כדי לשכנע את השופטים, במקום להגיד את האמת בפנים: איכות החיים ואיכות הסביבה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

בישראל איכות הסביבה נמצאת בתחתית רשימת השיקולים בתכנון פרוייקטים. מתי כבר יקום השר שבאמת אכפת לו מאיכות הסביבה והוא לא סתם קיבל את התיק בתור ג'וב במסגרת הסכם קואליציוני כזה או אחר...
יאללה ניר אתה רץ? ;)
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אני לא חושב שיש מישהו שאוכל יותר חרא מהשר לאיכות הסביבה... נראה לי זה התפקיד הכי מייאש שיש.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

מתנחלים כרתו עצי זית ושרפו אותם סמוך לבת עין

http://news.walla.co.il/?w=//1506924&m=1

אני לא מבין את האנשים האלה, כאילו i get it אתם נלחמים על האדמה שאתם חושבים שהיא שלכם, אבל למה לפגוע בטבע? למה להשחיט? אם היו שורפים אתכם, הייתם נהנים?? מה קורה?
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

קצת מחשיד אותי הסיפור, אבל אם זה ככה זה אכן יותר מטומטם ממטומטם.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
Ne_Plus_Ultra
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Ne_Plus_Ultra »

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3734968,00.html
אמנם זה פרובוקטיבי וזה מגעיל, :yuck: אבל הנקודה המועברת נראית לי הגיונית באופן משובש שכזה. (עם הבדל אחד - מרזל רוצה לצעוד בתוך הכפרים הערביים, מצעדי הגאווה תוכננו לאזורים חילוניים בירושלים. אבל עדיין...)
דעתכם?
סמל אישי של משתמש
המפוחלץ הנוצץ
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי המפוחלץ הנוצץ »

אני בא לכתבה הזאת ברגשות מעורבים מצד אחד וואללה צודקים אם למצעד הגאווה יש לגיטמציה לומרות שזה כל כך מפריע לחרדים, לדתיים, ולאנשים מסוימים אז ככה הם רוצים להראות כביכול את המסר בכפרים הערבים שהמדינה שלנו לומרות שהמצעד יפגע ברגשות הערבים
לדעתי שתי הצעדות מיותרות מהסיבות הנ''ל אין שום סיבה בעולם שמצעד הגאווה יתקים בירושלים אבל גם אין שום סיבה לעצבן דווקה את הערבים ולעשות מהומות
נ''ב- לדעתי מצעד הגאווה זה מצעד של אנשים מסכנים שבמקום ללכת לטיפול הם מתגאים במחלה שלהם צריך רק לרחם אליהם (ולתת להם לעשות את המצעד ולהתעלם מהאירוע ולא ליחס לו חשיבות)
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

הגזמת. אין מקום לשטויות שאתה עכשיו אמרת פה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DayLight Misery
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי DayLight Misery »

המפוחלץ הנוצץ כתב: נ''ב- לדעתי מצעד הגאווה זה מצעד של אנשים מסכנים שבמקום ללכת לטיפול הם מתגאים במחלה שלהם צריך רק לרחם אליהם (ולתת להם לעשות את המצעד ולהתעלם מהאירוע ולא ליחס לו חשיבות)
מחלה? wtf?
סמל אישי של משתמש
המפוחלץ הנוצץ
דרימיסט שרוף

מחלה? wtf?[/quote]

לא מחלה שצריך להתביש בה לבן אדם יש בעיה הוא צריך לטפל בא או לפחות לנסות לא להתגאות
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אני רואה שגם כאן הפורום יש מחלה מאוד רצינית. גם אתה לא צריך להתבייש בה. אתה פשוט צריך ללמוד קצת על מה זה להיות הומו ולפתוח את הראש קצת.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

מי אתה שתגיד שזאת מחלה? לדעתי זאת מחלה שאתה מדבר ככה!
תמונה
סמל אישי של משתמש
DayLight Misery
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי DayLight Misery »

אתם יודעים, אומרים שההומופובים הכי גדולים הם הומואים בעצמם שמתכחשים לכך בצורה קיצונית כ"כ...נקודה למחשבה.
סמל אישי של משתמש
המפוחלץ הנוצץ
דרימיסט שרוף

אני לא חושב שצריך לשנוא בן אדם בגלל הנטיות שלו סך הכל אמרתי את דעתי(ולא כולם חיבים להסכים) אם מישהו נעלב אני מתנצל :(
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

שליחה על ידי AwakeLess »

המפוחלץ הנוצץ כתב:אני לא חושב שצריך לשנוא בן אדם בגלל הנטיות שלו סך הכל אמרתי את דעתי(ולא כולם חיבים להסכים) אם מישהו נעלב אני מתנצל :(
לא חושבת שמישו פה נעלב באופן אישי,
אבל למה לעזאזל נראלך שנטיה מינית של מישהו, שבמקרה שונה משלך, זאת מחלה?
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

תשמעו- רוב האנשים יודעים כאן מה דעתי אז לא נכנס לזה עכשיו.
בכל מקרה הומואים או לא הומואים- כל פעולה של הטרוריסטים בן גביר ומרזל היא לא מקובלת. שניהם שייכים לארגון טרור שמוכר למדינת ישראל אשר מתעלמת מהחוק שהיא עצמה העבירה כנגדם.
בן גביר ומרזל הם אחד הייצוגים של הרוע במדינה שלנו שצריך לעקור אותו מהשורש. שניהם צריכים להיות מאחורי סורג ובריח בתא מבודד למשך שאר החיים שלהם. הם פרובוטקורים אלימים, אנשים שהסיתו והצליחו בהסתה לרצח ראש ממשלה, הסתה לפגיעה באנשים חפים מפשע. עבריינים בשם דת הזוייה שהם המציאו והם מנסים לשייך את כל העם כאן לכת הביזארית שלהם.
אז לא משנה מה עושים או לא עושים ההומואים, לבן גביר ומרזל אין זכות אחת במדינה הזאת!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

ufomatan כתב:תשמעו- רוב האנשים יודעים כאן מה דעתי אז לא נכנס לזה עכשיו.
בכל מקרה הומואים או לא הומואים- כל פעולה של הטרוריסטים בן גביר ומרזל היא לא מקובלת. שניהם שייכים לארגון טרור שמוכר למדינת ישראל אשר מתעלמת מהחוק שהיא עצמה העבירה כנגדם.
בן גביר ומרזל הם אחד הייצוגים של הרוע במדינה שלנו שצריך לעקור אותו מהשורש. שניהם צריכים להיות מאחורי סורג ובריח בתא מבודד למשך שאר החיים שלהם. הם פרובוטקורים אלימים, אנשים שהסיתו והצליחו בהסתה לרצח ראש ממשלה, הסתה לפגיעה באנשים חפים מפשע. עבריינים בשם דת הזוייה שהם המציאו והם מנסים לשייך את כל העם כאן לכת הביזארית שלהם.
אז לא משנה מה עושים או לא עושים ההומואים, לבן גביר ומרזל אין זכות אחת במדינה הזאת!
לא שאני מסכים עם בן גביר ומרזל, אני רק רוצה לשנות במעט את המשפט שלך.. סתם בלי שום קשר לנושא..

עזמי בשארה וראאד סאלח הם אחד הייצוגים של הרוע במדינה שלנו שצריך לעקור אותו מהשורש. שניהם צריכים להיות מאחורי סורג ובריח בתא מבודד למשך שאר החיים שלהם. הם פרובוטקורים אלימים, אנשים שהסיתו והצליחו לרגל לטובת החיזבאללה במלחמת לבנון השניה וגרם לנזקים בנפש, הסתה לפגיעה באנשים חפים מפשע. עבריינים בשם דת הזוייה שהם המציאו והם מנסים לשייך את כל העם כאן לכת הביזארית שלהם.
אהה כן. והם פוגעים בביטחון המדינה פעם אחר פעם..

זה לא קשור לאשכול, אבל אני חושב שהם גם צרכים להיות בכלא.. :roll:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

דווקא הומו אמר לי פעם משהו מעניין על מצעד הגאווה: אחד הדברים שהומואים רוצים זה התייחסות שווה בחברה, להסתובב עם חצאיות ומכנסונים כסופים זה לא בידיוק מראה שאתה רוצה להשתלב בחברה - אלא להיות חריג שלה.
אם הומואים רוצים שיתייחסו אליהם כאילו הם חלק מהמרקם האנושי, שלא יחפשו להיות יוצאי-דופן.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

יחס שווה אמיתי זה בדיוק שלא תצטרך להשתלב בחברה כמו רובוט כדי לקבל אותו.
תמונה
שלח תגובה