אבל לא הייתי כאן דיי הרבה זמן וחלק מהראשי תיבות כבר לא זכורים לי... (אל תדאג את SFAM לא שכחתי

דוגמאות?Greenburger כתב: קיצור, זה ממממממש לא נכון על רודס, שהסגנון שלו לו השתנה מאז sfam.
אההה, כן... זה בדיוק מה שהוא אמר.... כל עניין השחיקה וזה...עיניי פורטנוי איבד את זה בSC ובBC&SL...אני יכול להגיד לך שלצערי, ב-BC&SL אחרי הקשבה לשניות הראשונות של כל שיר ידעתי פחות או יותר איך התיפוף בשאר השיר הולך להישמע, איפה הוא יכניס פילים
ואיך הם יישמעו ומתי הוא ישבור את הקצב.
לא הבאתי דוגמאות לגבי רודס כי זה לא הנושא פה, ולא הנקודה שלי.Mars Volter כתב:דוגמאות?Greenburger כתב: קיצור, זה ממממממש לא נכון על רודס, שהסגנון שלו לו השתנה מאז sfam.
קודם כל, בשביל שלהקה תצליח, זה כן צריך להיות דיקטטורה. בדרים זה דיקטטורה של שניים. וגם את זה אני יודע כי הם אמרו את זה.אף אחד לא אמר שהסגנון שאליו DT הלכו לא מקובל על שאר חברי הלהקה, למרות האגו של פורטנוי - זו עדיין לא דיקטטורה של איש אחד. אבל ברור שפורטנוי הוביל את הנטייה הזו, ואם לא הוביל, אז בטוח שהיה מהתומכים שלה. רק תסתכל על הדברים שהוא סיפר שהוא שמע בשנים האחרונות - Opeth, Bloodbath, Mastodon. אין מצב שפטרוצ'י שומע בלאדבאת'.
אז אתה מכיר באפשרות שהוא לא זה שהוביל את הנטייה המטאלית?אבל ברור שפורטנוי הוביל את הנטייה הזו, ואם לא הוביל, אז בטוח שהיה מהתומכים שלה
DivineComedy כתב:מה זה האכלו לי שתו לי הזה?? אתה אשם שיצאת מהלהקה ואתה גם זה שהפכת את הפורום שלך לפורום דרים, אז תפסיק לבכות שעכשיו פותחים אשכולות מי מחליף את פורטנוי!
עוד דוגמא לחוסר הבנת הנקרא או פשוט התעלמות מדברים שנאמרו. מה זה הטמטום הזה?Dead כתב:הוא אבל ממשיך לטעון שזה לא אשמתו (שמענו את הגרסא שלו)
תכלס מה כבר כ"כ מפתיע שאנשים דנים על המתופף הבא. זה די טבעי נראה לי.
הוא בעצמו אמר שזה לא רק פורום על דרים או עליו ספציפית אלא שאפשר לדבר על כל נושא אפשרי.
אין מה לעשות. הוא פרש וצריך להתמודד עם זה עכשיו. אבל זה שמנהל הפורום שלו הסתיר את כל האשכולות לאחר ההודעה של מייק זה לא בסדר.
Sorry gang, I hate to be a party pooper...but all of the threads about "who should be the new DT drummer" is REALLY difficult for me to see right now....
I know it's all just creative and free discussion for you guys as drummers, DT/MP fans or simply general music fans...and this site is all about "freedom of speech" (or at least to the extent that Weymolith sees respectful and tasteful), but it's just too hard for me to sit here and read everybody's choices of "replacements" for me...
Remember, I didn't *WANT* to leave the band or have them continue without me....
And it's still very hard for me to sit back and watch this kind of discussion...
Right or wrong, no guy going through a divorce wants to watch some new guy immediately move into the home he built with his blood, sweat and tears for 25 years and f*ck his wife....
I know many of you (or at least on other sites) will say, "well then, you shouldn't have left"...but I NEVER wanted this outcome.....and to think of DT withOUT me breaks my heart....
I'm not trying to tell you guys what you can and cannot talk about....I'm just asking for some sensitivity for a little while....this is even harder for me than you guys!
Greenburger כתב:
קודם כל, בשביל שלהקה תצליח, זה כן צריך להיות דיקטטורה. בדרים זה דיקטטורה של שניים. וגם את זה אני יודע כי הם אמרו את זה.
אני עדיין בעד עילי בתור מחליף לפורטנויBeren כתב:זאת הגישה! בסופו של דבר פורטנוי רוצה לחזור והאחרים רוצים שהוא יחזור ז לא צריכה להיות בעייה. עכשיו רק צריך לקוות שהמתופף שיחליף אותו יהיה Charlie Zilai fields #7 כתב:Greenburger כתב:
קודם כל, בשביל שלהקה תצליח, זה כן צריך להיות דיקטטורה. בדרים זה דיקטטורה של שניים. וגם את זה אני יודע כי הם אמרו את זה.![]()
![]()
וואו... גרינבו, די הגזמת.
מסכים עם השורה האחרונה של מתן!
פורטנוי השפיע עלי ברמה מטורפת מבחינת תיפוף, כן אני עצוב שהוא עזב, אבל אני בטוח שהוא גם יחזור, ועוד יותר בטוח שבאלבום הבא (לא הקרוב) פורטנוי ינגן והוא יהיה אלבום מעולה!
סך הכל צריך קצת זמן וצריך לזכור שיש אלבום חדש בדרך!