[13.9] דרים ת'יאטר 11 - A Dramatic Turn of Events

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

Re: [13.9] דרים ת'יאטר 11 - A Dramatic Turn of Events

שליחה על ידי Ozerivarium »

טל רודס כתב:עוזרי, נראה לי הנויז וכל שאר הדברים ההזויים שאתה שומע, השפיעו עליך לרעה. אנחנו צריכים לשלוח אותך לגמילה :-)
:)
הפוך טל ! נראה לי שאתה זה שצריך להשלח לגמילה , לא יזיק לך במיוחד להפתח לעוד דברים ולהבין שאתה לא תמיד צודק במה שאתה אומר . כי מי שהזוי פה זה לא אני - זה אתה . אז תבדוק קודם את עצמך לפני שאתה שולח תגובות כאלו ותחשוב על מה שאמרתי .
נערך לאחרונה על ידי Ozerivarium ב ש' אוגוסט 27, 2011 7:32 am, נערך 4 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

@Idan
I on the other side don't understand why most of your posts about Dream are like taken from a PR article.
And I really wonder about that, I'm not saying that to just post something negative. Is it because you want to balance out the negatives?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

עצם זה שאתה אומר שאני מנסה לאזן את הנגטיבז לדעתי מוכיח שאתה רואה שיש את זה.
האם זה בסדר שיש נגטיבז? כן! האם אני מנסה להכניס קצת שפיות כאשר זה עולה על הגדות? כן. כי גם להבעת דעה - חופשית ככל שתהיה - צריך לשים סוף כאשר היא עומדת על גבול האבסורד. וסורי, יש דבר כזה דעות אבסורדיות, תשנאו את האימרה הזו ככל שתרצו. יש את זה פה. וכשלא עוצרים את זה, אז צומחת לה עננה אפורה מעל הראש שסתם מעכירה את המצב רוח. אז כן, לעצור את העננה הזו מעכיר את המצב רוח גם כן, אבל לפחות אחר-כך השמש זורחת. :)

ואני עושה ההיפך מ-PR, אני לא מורח. אבל תודה על המחמאה. :)
אני בסדר עם לחיות עם מה שאנשים אולי יחשבו עלי כאן, ב-big picture, נעשה הדבר הנכון.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

I will try to ignore the arrogance in your post while answering :)

Of course there are negatives. And yes sometime it's annoying and sometime you have to talk back. But in a way you do the exact same thing. You take all he negatives and react negatively to them :) which is a way doing the same thing
Just as I want to see balance and not just bashing, I would like to see that open mindness from the constant pro-Dream talkers. In the end your opinion counts exact as other people's opinion, not more and not less.

And back to the thread, yes i think the snippets are a stupid way to promote the album, it might work for casual listeners or metal heads that don't know dream, but it doesn't work on me. And that's why I'm not listening to them. If people like it and it gives them appetite, great!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

הכנתי מראש את התגובה למה שידעתי שיהיה המשפט הראשון שלך. ראה את המשפט האחרון שלי. (ראית איזה יופי?)

אם היינו חושבים אחרת על הדעות של אחרים כאן בפורום, או דעה אחת לא-הייתה שווה לזו של אחר, לא היו מתקיימים דיונים בכלל. אז הינה לך, moot point
99% אחוז מהזמן הפתיחות שולטת, pro ו-con. ב-1% אחוז הנותר, עושים מה שצריך לעשות.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

you being ok with your arrogance doesn't make it ok... in the big picture :)
I don't know what's the 1% you refer to... people are still saying what's on their mind, as long as they don't violate the tos, they are free to do so.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

אני לא אמרתי את זה. אתה אמרת את זה. אני אמרתי שאני בסדר עם מה/שאנשים יאמרו דברים. זה לא אומר שאני מסכים עם מה שאנשים אומרים עלי. באמת ניר.
sagi
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי sagi »

אני לא מבין על מה כל הטררם. מה שהתכוונתי הוא שאי אפשר להסיק מקטע של דקה על איכות השיר. הדקה הזאת היא אשלייה והאלבום עדיין נע בין אלבום בינוני לאלבום הכי טוב שלהם אי פעם (הלוואי). אני לא מומחה בניתוח המעריצים בחו"ל. ממה שאני קורא מהם לפעמים חלק מהתגובות באמת יפות ומעוררות מחשבה, אבל לא חסרות אמירות פתאטיות כמו: "זה הולך להיות האלבום הכי טוב אי פעם" או: "זה אולי רק דקה, אבל הדקה הכי טובה ששמעתי מדרים" ועוד תגובות של אנשים שהרצון העמוק שהדיסק יהיה מדהים (וגם אני רוצה שהוא יהיה כזה מאד) פשוט מסובב להם את השכל.
עניין ההתמסחרות לא מעניין אותי כל עוד זה לא משפיע להם על תהליך הכתיבה. מבחינתי שיוציאו קלמרים ומחברות לבית הספר.
"כל האלבומים האחרונים היו פשוט גרועים אחד אחר השני". "יש צורך במשהו רענן יותר ומכבד יותר את המעריצים האינטיליגנטיים"
אני מקווה שהחלק הראשון של הציטוט הוא לא שלי כי זה ממש לא מה שכתבתי והתכוונתי. אתה מוזמן לקרוא שוב. מהבחינה הזאת אני אגיד שוב שהדיסקים מ-05 באמת לא היו מדהימים. בכולם היו כמה שירים טובים ומצויינים אבל הם סבלו מהרבה שירים משמימים. אין דיסק שאני חושב שהוא גרוע.
סמל אישי של משתמש
Nimitzion
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Nimitzion »

עניין ההתמסחרות לא מעניין אותי כל עוד זה לא משפיע להם על תהליך הכתיבה. מבחינתי שיוציאו קלמרים ומחברות לבית הספר.
א. גדול :haha:
ב. אם היה הייתי קונה לבנות שלי כחלק מהחינוך.
ג. צחוקים aside - לא מדויק. אני לא חושב שאתה יכול לנתק את היחס שלך לאומן למוזיקה נטו נטו. אני לפחות לא יכול. זה תמיד מכלול שאין ספק שהמוזיקה היא החלק המכריע ביותר שבו אבל לאמר שהוא הבלעדי בלעדי? לא מדויק לדעתי.
סתם דוגמא סופר קיצונית לשם ההמחשה בלבד - נניח ש- DT היו לוקחים כיוון פוליטי ואמרים שלדעתם אין מקום לישראל במזרח התיכון והיא צריכה לחדול מלהתקיים או משהו בסגנון? לי ברור שזה היה גורם לי, בצער רב ובדמעות, לחתום את פרק DT בחיי. משהו קרוב למה שעברתי עם cat stevens.
או נניח שבמקום האנשים המקסימים שהם הם היו חבורה של סנובים מסריחים שמחרבנים על המעריצים שלהם? לי זה היה עושה turn off על המוזיקה גם.
זה קצת מזכיר את הויכוחים על כן או לא להשמיע ואגנר. אני בצד של לא ד"א. אם מישהו רוצה שאני אמות אז מצדי שיצור את המוזיקה הכי אלוהית בעולם אני לא אקשיב לה.

עכשיו אין ספק שהדוגמאות הללו הן קיצוניות ושאין להשוות "מסחור" (יהא מה שיהא ואני לא בטוח שאנחנו סגורים כולנו בכלל על מהו) איתן, אבל אני גם חושב שאמירה בסגנון "העיקר המוזיקה ולא משנה מה מאחוריה" היא קצת מופשטת ומכלילה מדי.

חוצמזה שמקריאה של הפוסטים מעלה יש לי הרגשה שהויכוח כבר לא ממש על זה אלא עבר לכל מיני שדים ישנים בארונות שאני לא מכיר ;) . לגבי אלו אפשר:

א. או להוציא אותם ולדבר על זה - לא בטוח שזה ה- thread הנכון.
ב. להחזיר אותם לארון ולקוות שימותו בשקט ושהגופה שלהם לא תסריח יותר מדי :rip:
הייתי רוצה ש- JP ינגן את Razor's Edge בלוויה שלי - אבל מאחר ואני מתכוון לחיות יותר ממנו - גם הקלטה זה בסדר
sagi
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי sagi »

ג. צחוקים aside - לא מדויק. אני לא חושב שאתה יכול לנתק את היחס שלך לאומן למוזיקה נטו נטו. אני לפחות לא יכול. זה תמיד מכלול שאין ספק שהמוזיקה היא החלק המכריע ביותר שבו אבל לאמר שהוא הבלעדי בלעדי? לא מדויק לדעתי.
סתם דוגמא סופר קיצונית לשם ההמחשה בלבד - נניח ש- DT היו לוקחים כיוון פוליטי ואמרים שלדעתם אין מקום לישראל במזרח התיכון והיא צריכה לחדול מלהתקיים או משהו בסגנון? לי ברור שזה היה גורם לי, בצער רב ובדמעות, לחתום את פרק DT בחיי. משהו קרוב למה שעברתי עם cat stevens.
או נניח שבמקום האנשים המקסימים שהם הם היו חבורה של סנובים מסריחים שמחרבנים על המעריצים שלהם? לי זה היה עושה turn off על המוזיקה גם.
זה קצת מזכיר את הויכוחים על כן או לא להשמיע ואגנר. אני בצד של לא ד"א. אם מישהו רוצה שאני אמות אז מצדי שיצור את המוזיקה הכי אלוהית בעולם אני לא אקשיב לה.
בגדול אני מסכים. אני גם לא עושה הפרדות מוחלטות בין המוזיקה נטו לאמן שיוצר אותן. אני חושב שעם כל הכבוד למוזיקה, יש דברים יותר חשובים. גם עם מסחור קיצוני יש לי קושי, אבל אם נהיה ריאלים, בתוך העולם החולני והחמדני שלנו, המסחור של דרים הוא יחסית תמים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הפוך טל ! נראה לי שאתה זה שצריך להשלח לגמילה , לא יזיק לך במיוחד להפתח לעוד דברים ולהבין שאתה לא תמיד צודק במה שאתה אומר . כי מי שהזוי פה זה לא אני - זה אתה . אז תבדוק קודם את עצמך לפני שאתה שולח תגובות כאלו ותחשוב על מה שאמרתי .
לא ציפיתי שתודה שאתה הזוי, ההודעה שלך מדברת בעד עצמה :-)
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

כנראה שלא למדת הבנת הנקרא כי אכן אי צפייתך הייתה נכונה - באמת לא הודיתי בזה .דווקא ההודעה שלך מדברת בעד עצמה :).
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

עוזרי, מה אתה כזה רגשי :-)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אני חושב שהאשכול הזה קיבל תפנית לא טובה איפשהו...
תמונה
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

^ אני איתך

קיצר, מה אלבום חדש לדרים אה? :)
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אלבום חדש שרק כמה ברי-מזל ומקושרים הצליחו לשמוע. מתי אנחנו נשמע אותו כבר?
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

שאלה טובה..ונראה לי שכולנו מוכנים לשמוע אותו כבר
תמונה
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

מצחיק אותי שאתם נכנסים אחד בשני ומנסים לעדן את זה עם סמיילים
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Dreamthat
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Dreamthat »

בהחלט.
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

גם אני חשבתי על זה :haha: