יאללה... אפשר לחשוב. "מסחור". "אוי אוי אוי"...

שאלה רצינית (ולא צינית): האם אתה מרגיש צורך להסכים או לפחות להזדהות עם כל החלטה של הלהקה עקב תפקידך? כי אף פעם לא ראיתי אותך מבקר בצורה חד משמעית אקט של הלהקה או חברת התקליטים שלה (אם כן, אשמח לקבל דוגמא).YtseJam כתב:אני חושב שיש לאנשים כאן זיכרון קצר מאוד. מה שקורה כאן עם דרים הוא בכלל לא חדש, אז מה ההתלהמות המחודשת הזו? מה זה חדש לכם?
יאללה... אפשר לחשוב. "מסחור". "אוי אוי אוי"...
מישהו מכריח אותך לשמוע?אני אישית מעדיף לגלות שיר מהתחלה עד הסוף, ולא לשמוע באמצע קטע שאני כבר מכיר.
השורה התחתונה היא, המוסיקה לא ממוסחרת וזה מה שחשוב.אני חושב שהרבה בפורום כאן, ואתה ביניהם, מכיר מספיק טוב את היסטוריית הלהקה, ואדם מספיק חכם כדי להכיר את אופן העבודה בעולם המוזיקה. והתדרדרות "הדיון" כאן להזכרת מילה כמו "מיסחור" היא מגוחכת בעיני ברמות-על. זה לא שהלהקה נהפכה בין-לילה לממוסחרת, אלא זה תמיד היה שם, זה תמיד היה בא לביטוי בצורה כזו או אחרת, ולכן אני לא מבין את ההתקשקשות הזו. למשל: קליפים יש ב-MTV? יש. דוגמיות יש? יש. במשך שנים. גם לפני Roadrunner Records! ופתאום עם האלבום הזה משהו השתנה ועכשיו יש ריח של "מיסחור" באוויר? מה שאני אומר הוא שלכל להקה, גם ל"להקה כמו דרים", יש את הצד האחר הזה, וההשתהות הלא מובנת הזו מיותרת. Welcome to the real world.
וגם אם כל זה היה חדש - אין שום פסול ברצונו של אמן לרצות לקדם לעצמו את המכירות.YtseJam כתב: אני חושב שהרבה בפורום כאן, ואתה ביניהם, מכיר מספיק טוב את היסטוריית הלהקה, ואדם מספיק חכם כדי להכיר את אופן העבודה בעולם המוזיקה. והתדרדרות "הדיון" כאן להזכרת מילה כמו "מיסחור" היא מגוחכת בעיני ברמות-על. זה לא שהלהקה נהפכה בין-לילה לממוסחרת, אלא זה תמיד היה שם, זה תמיד היה בא לביטוי בצורה כזו או אחרת, ולכן אני לא מבין את ההתקשקשות הזו. למשל: קליפים יש ב-MTV? יש. דוגמיות יש? יש. במשך שנים. גם לפני Roadrunner Records! ופתאום עם האלבום הזה משהו השתנה ועכשיו יש ריח של "מיסחור" באוויר? מה שאני אומר הוא שלכל להקה, גם ל"להקה כמו דרים", יש את הצד האחר הזה, וההשתהות הלא מובנת הזו מיותרת. Welcome to the real world.
sagi כתב:כמה קטעים של דקה לא יכולים להבטיח שהאלבום הבא הוא לא SC2
נכון , תמיד היה מסחור . אבל הפעם הוא עלה כמו שתן שהציף את כל חדר האמבטיה ישר מהאסלה . אתה לא צופה כאן באיזה סדרה בהמשכים . אתה לא משתמש באומנות שלך כדי ליצור סדרת מתח עם סניפיטים שבאים בסוף כל פרק . אתה מדבר כאן על אומנות , ומכיוון שדרים ת'יאטר הם אומנים רציניים שמכבדים את עצמם אתה לא עושה את זה . לא צריך ליצור את כל הטריקים התקשורתיים האלו , זה מעצבן , זה לא שייך , חלאס . טוב - שיהיה MTV , לא אכפת לי כל עוד השיר עצמו מרגיש רענן ויצירתי , אבל זה ???? זה רק מוציא תחשק מלשמוע תאלבום , זה רק גורם לי לא לרצות לשמוע את האלבום . תשאירו לי תמתח הזה כמו שהוא בלי לנסות למשוך בחוטים עם עוד איזה כמה שניות ... מה הקטע ?? שוב - עוסקים פה באומנות . אז שיתיחסו לזה בהתאם ולא יוציאו את זה מפרופורציות כי זה מה שהם עושים . Done .YtseJam כתב:אני לא מסכים עם כל החלטה שנעשית ואני לא צריך לתת דין וחשבון, אתה מוזמן לחפש לבד.
אני חושב, ולשם שינוי מסכים עם טל.
מה שאני אומר הוא: Who the f**k cares if there is a snippet or not.
אני חושב שהרבה בפורום כאן, ואתה ביניהם, מכיר מספיק טוב את היסטוריית הלהקה, ואדם מספיק חכם כדי להכיר את אופן העבודה בעולם המוזיקה. והתדרדרות "הדיון" כאן להזכרת מילה כמו "מיסחור" היא מגוחכת בעיני ברמות-על. זה לא שהלהקה נהפכה בין-לילה לממוסחרת, אלא זה תמיד היה שם, זה תמיד היה בא לביטוי בצורה כזו או אחרת, ולכן אני לא מבין את ההתקשקשות הזו. למשל: קליפים יש ב-MTV? יש. דוגמיות יש? יש. במשך שנים. גם לפני Roadrunner Records! ופתאום עם האלבום הזה משהו השתנה ועכשיו יש ריח של "מיסחור" באוויר? מה שאני אומר הוא שלכל להקה, גם ל"להקה כמו דרים", יש את הצד האחר הזה, וההשתהות הלא מובנת הזו מיותרת. Welcome to the real world.
וגם ההקבלה שלך בין הדוגמיות לסמים מגוחכת. אגב.
Give me a break.
לא מבין מה קיצוני. מה שמשתמע ממה שאמרתי הוא לא ש-SC הוא אלבום רע, אבל יחסית להרבה אלבומים אחרים הוא נחשב בהסכמה דיי רחבה לאלבום נחמד, אולי טוב, אבל לא מדהים. זה בסדר להוציא אלבומים כאלה פעם ב... אבל אני חושב שהרצף של אלבומים לא מדהימים שיצאו בשנים האחרונות (אני מחשיב אותם לכאלה שמספקים לי את מנת הדרים התקופתית אבל זה לא מחזיק להמון זמן) הספיק גם הספיק, ויש צורך במשהו רענן יותר ומכבד יותר את המעריצים האינטיליגנטיים.Schwimmer כתב:הבנתי שלהרבה ישראלים יש נטייה להקצין תגובות. במקומות אחרים תמיד יהיו המון דעות על SC, יגידו שזה אלבום בינוני אבל עדיין טוב וכו'. כשמדברים על SFAM אומרים שהוא אלבום טוב אבל X מגיע קרוב אליו וY עוקף אותו וכו'. כאן, מגיעות תגובות כאלה:
1. איך זה קשור לנושא האשכול?Schwimmer כתב:הבנתי שלהרבה ישראלים יש נטייה להקצין תגובות. במקומות אחרים תמיד יהיו המון דעות על SC, יגידו שזה אלבום בינוני אבל עדיין טוב וכו'. כשמדברים על SFAM אומרים שהוא אלבום טוב אבל X מגיע קרוב אליו וY עוקף אותו וכו'. כאן, מגיעות תגובות כאלה: