אני לא מבין את הדיון שמתפתח פה בכלל... הצעד הזה הוא צעד של חברת התקליטים ואולי דרים בוחרים את הדקה, אבל אני אפילו לא בטוח שזה המצב. בסופו של דבר, היום בעידן של אמאזון וכו', כל דיסק שנמכר באינטרנט מאפשר חצי דקה של האזנה לשיר ככה וזה משהו שכל להקה עושה והם כן שיחררו סינגל אחד, אז אני לא מבין מה הבעייה?
מי שרוצה שישמע ומי שלא, שיחכה לתאריך של הדיסק! אף אחד לא מכריח לשמוע, אז אני באמת לא מבין את התלונות. למה ציפיתם? שהם יוציאו את כל הדיסק חודש לפני? אולי יום - יומיים לפני הם ישוחררו כמה שירים בשביל ליצור קצת "רעש", אבל בסופו של דבר, הם יודעים שהוא יודלף שבוע-שבועיים לפני, אז בשביל לא לגרום לדיסק להיות "ישן" עד לתאריך היציאה, הם משחררים חלקים קטנים, רק כדי שכל אחד יוכל לפתח לעצמו ציפיות ולקבל טעימה קטנה - זה הכול!
ועכשיו זין על כל מי שאומר לי: "אל תקשיב אם אתה לא רוצה".
אבל זה המצב... למה אז להיכנס לפורום? גם בו יש ספויילרים ולמה לקרוא ביקורות של אנשים ששמעו, הרי גם זה לא טוב...
אין מה לעשות, זה חלק מהתעשייה של היום ובטח בעולם של מיליון בלוגים ומצב שכל בנאדם יכול לכתוב את דעתו.
דרך אגב, אני גם נגד השיטה הזאת ולדעתי זה מיותר (הייתי מעדיף שישחררו שיר שלם נוסף ולא כל שבוע עוד דקה), אבל זה המצב