[19.7] דרים ת'יאטר חוזרים לישראל - חוויות ותמונות

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
liordavidlior
דרימיסט-על

Re: [19.7] דרים ת'יאטר חוזרים לישראל - חוויות ותמונות

שליחה על ידי liordavidlior »

טוב, אולי במקום לחפור ללא-לאות בפורום פשוט נעשה מפגש פוסט-הופעה? מפגש קיץ נחמד עם כפכפים וחולצות שחורות, בריזה נעימה וחבר'ה טובים?
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

במקום הבאת אותה ליאור ! יאללה אני בעד . הבעיה היא שבטח יהיו כאן אנשים שעוד עייפים מהפעם הקודמת .. אבל בכל זאת שווה לנסות להרים משהו .
נערך לאחרונה על ידי Ozerivarium ב ה' יולי 21, 2011 7:41 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Bootvi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Bootvi »

כנ"ל!
עומר
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי עומר »

Greenburger כתב:
עומר כתב:כמו רובכם זאת הייתה ההופעה השנייה שלהם שאני רואה, ומקרוב. אני מאוד אוהב את הלהקה וברור לי שאין כיום עוד הרבה להקות אם בכלל שמסוגלות לנגן מוזיקה כל כך מורכבת בכזה דיוק. סה"כ מאוד נהניתי.
אז אתמול הגענו להופעה מוקדם ממש לפתיחת שערים. נסעתי עם אחותי ועוד חבר. מצד אחד ממש שמחתי שההופעה תהיה באולם ממוזג ואני לא אחזור רטוב לחלוטין מזיע, וזה באמת היה ממש כיף, עד שהתחילה ההופעה....
היינו בצד שמאל (מול רודס ומיונג) וכבר בהתחלה קלטתי שיש רעש רקע דיי חזק במקביל לקצב של הגיטרה בס. היו שירים שזה היה מורגש יותר, בעיקר בקטעים היותר רועשים, הייתה גם בעיה שלפעמים כשהיה סולו של קלידים אז לא ממש שמעו את הקלידים, וכשהיה סולו של גיטרה לא תמיד שמעו את הגיטרה, וככה חלקים מההופעה פשוט נשמעו לי אחרת קצת מהמקור (שימתם לב שגם בצילום, הצלם לא הכיר את השירים ולא ידע על מי לשים את הפוקס?). אבל הקטע הכי גרוע היה דווקא בCAUGHT IN A WEB, אם אני לא טועה זה היה אחרי הפסקה במוזיקה, וכשהם חזרו לנגן פשוט לא שמעתי את השיר כמו שהוא, שמעתי ממש רעש, בעיקר תופים... עד עכשיו אוזן שמאל שלי לא ממש התאוששה, ואני דיי מבואס על זה, כי זה אחד השירים שאני יותר אוהב.
אבל גם היו שירים שנשמעו יותר סביר. יש לי שמיעה מוזיקלית דיי טובה, ואני מנגן (פסנתר) הרבה שנים יחסית, אז יכול להיות שיותר סבלתי מזה מאחרים. מישהו עוד עמד בצד שמאל והרגיש רעש רקע מעצבן כזה?
ברור שהלהקה לא קשורה לאקוסטיקה במקום, ולכן כמובן לא אחראית לבעיות האלה.

הסט ליסט היה דיי טוב, לטעמי הם לא ביצעו מספיק בלדות , פעם שעברה היה את hollow Years The Spirit Carries On ואת Solitary Shell, והפעם היו רק שתי דקות הנהדרות של Through My Words...
אני חושב שהיה נכון לבצע את through her eyes או Take Away My Pain או אולי אפילו את Space-Dye Vest הנפלא, אני גם לא מבין למה לא מבצעים יותר את Another Day?

אגב, הם באמת מתכוונים לא לבצע יותר שום שיר של פרוטנוי? מישהו כבר הכין רשימה של שרים שלא נזכה לשמוע יותר?

אף אחד לא אמר שהם לא מתכוונים לבצע שירים של פורטנוי.

לגבי הרעש שהיה לך בהופעה, זה נשמע דומה למה שקרה לי. אבל נדמה שרק לי זה קרה... אני חושב שזה בגלל שעמדתי ממש קרוב לרמקול, וגם עמדתי בצד קיצוני של הבמה (ימין). היית קרוב לבמה?

הייתי מאוד קרוב, בהתחלה הייתי ממש מול הרמקולים שבצד של ג'ורדן רודס (שמאל מכיוון הקהל, ימין מכיוון הבמה), וככל שההופעה התקדמה התקדמתי למרכז. האמת שעכשיו המצב של האוזן כבר יותר טוב, ובכל אופן למדתי את הלקח. לא בהופעה הקודמת שלהם ולא בשום הופעה הרגשתי את האוזנים אחרי ההופעה..
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

liordavidlior כתב:טוב, אולי במקום לחפור ללא-לאות בפורום ....
למה במקום???
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
arik100
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי arik100 »

הייתה הופעה טובה.
הסאונד משום מה היה יותר טוב מפעם קודמת אולי כי פעם קודמת הייתי שורה ראשונה ועכשיו עמדתי דווקא בצד שמאל באמצע , אבל עדיין משום מה העוצמה של הווליום באולם לא מתאימה - יותר מדיי חזק הווליום!!.

מתי הופעה הבאה?

דרך אגב למישהו יש את הסטליסט?
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

את הדף עצמו או סדר השירים? כי את הסדר אני זוכר.

תסתכלו על התמונות של האנשים עם הלהקה... OMG!!! פטרוצ'י מגלח את הרגליים??!
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

חחחחח אין מה לעשות החדר כושר דורש את זה ממנו, לעשות דד ליפט עם שערות ברגליים יכול להיות לא נעים :)
תמונה
סמל אישי של משתמש
progmental
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי progmental »

שבת שלום----היתה הופעה נהדרת----

חסרונות

1.הסרטון המייגע של solicite coil היה מיותר ולא שנון בעליל לטעמי.

2.עם כל הרצון הטוב הופעת החימום היתה בוסרית משהו ושום דבר שם לא עבד חלק.(הבנתי שדניאל חבר של גורדן וכו")
לדעתי יכלו להביא את edgend המצויינים שהיו מעלים את הרף הרבה יותר גבוה.אני ראיתי אותם בחימום לאוורגריי והקהל פשוט נהנה מכל רגע.

3.שליש בירה היינקן ב 27 ש"ח....הגרידיות הישראלית במיטבה.

4.''רקבת'' ישראל שהחליטה לדלג על התחנה באוניברסיטה אחרי ההופעה וסיבכה את החזרה הביתה למאות אנשים....

יתרונות

DREAM THEATER IN ISRAEL -יתרון אחד עצום.
:D
1.המיקום היה מצויין--- אין כמו האינטימיות של הופעה באולם כשכל הקהל הופך לגוש אחד של אנרגיה.

2.הקהל---אנשים כיפיים שבאו להנות ועזבו את כל השטויות בצד.שרו כל מילה וחייכו אחד לשני בלי סוף.

3.הלהקה---נתנה שואו מצויין והחזירה אותי לכל כך הרבה רגעים בחיים עם שירים ששמעתי לפני 22 שנה.

4. learning to live---i arrest my case ---וואו מדהים.

האם יש תמונות מהבק סטייג איפוא שהוא ???

בשמחות.
:yes:
יצאתי מדעתי-תיכף אשוב.
סמל אישי של משתמש
המפוחלץ הנוצץ
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי המפוחלץ הנוצץ »

http://www.mysay.co.il/articles/ShowArt ... ePI=aaarei
עוד ביקורת למופע.
וגם ביקורת שלילית יחסית
http://metalist.co.il/ShowPrivate.asp?id=239
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

"הביקורת" של מטאליסט פשוט תלושה מהמציאות והיא ראויה לתגובה של עודד (Instrumedley) מלפני כמה שנים:
תשמעו, ללא מעט אנשים יש בעיה קשה עם דרים ת'יאטר.
אולם,
הבעיה היא לא עם הליריקה.
הבעיה היא לא עם הלחנים.
הבעיה היא לא עם היצירתיות.
הבעיה היא לא עם יכולת הנגינה והקומפוזיציה.
הבעיה היא לא עם האגו של החברי הלהקה.
הבעיה היא לא עם המוסר והערכים של חברי הלהקה.
הבעיה היא לא עם טווח השנים שבהם פועלת הלהקה.
הבעיה היא לא עם המראה של חברי הלהקה.

ככל שנוקפות השנים ודרים מוכיחים עצמם שוב ושוב, אני משוכנע יותר ויותר שהבעיה היא קנאה.

מה לעשות,
- קשה לשבת עם הגיטרה בבית ולנגן כמו JP - אז מה עושים? - משמיצים!
איך משמיצים? אומרים ש-JP הוא טכנוקרט......
- קשה לנסות ולתופף כמו MP - אז מה עושים? מתלוננים על כך שהוא ממחזר את עצמו.
- קשה מאוד להבין בכלל מה עושה JR על שלל אביזריו - אז מה עושים? - אומרים שהוא לא מחדש כלום ומחקה את אליליו משנות -70.............נו, אז אומרים.
- קשה מאוד להדביק יחידת קצב אימתנית כזו כפי שעושה באופן מושלם JM - אז מה עושים? - משמיצים! - איך משמיצים? אומרים שלא שומעים אותו בכלל............נו באמת!
- ממש, אבל ממש קשה לשיר כמו לאברי - אז מה עושים? משמיצים! - וכאן זה מעניין, כי ישנם אנשים משעשעים כאלה שטוענים שפעם הם אהבו את דרים אבל עזבו אותם בגלל הסולן..........לא יודע למה, אבל זה תמיד מפליא אותי ומשעשע אותי כאחד!

לטעמי, דרים רק משתבחים עם השנים, ובפרט מאז הצטרפותו של רודס (מבלי לגרוע כהוא זה מאלבומי המופת שיצאו טרם הגעתו).
אני חושב שדרים עושים שירות אדיר לז'אנר מרתק שכמעט נכחד לחלוטין.
לטעמי, תערובת הכלאיים הסגנונית ששמה דרים ת'יאטר פשוט לוקחת את מוזיקת הרוק כמה צעדים קדימה.
אני מחכה בכליון עיניים לאלבומם הבא ומציע למספר אנשים כדוגמת ברייטמן לותר על ביקורת עתידית לאלבום.......
אני מציע לו להמשיך להאזין לפינק פלויד - אני בטוח ששם נמצא האור המוזיקלי שאותו הוא כה מחפש........

ולמקטרגים ולמשמיצים אני אומר:
זו לא בושה, לא כל אחד ראוי לשמוע את דרים ת'יאטר.
וכן, זה מגוחך כשאנשים אומר משהו בסגנון "אהה, אתה שומע דרים ת'יאטר? זה יעבור לך!" כאשר, לדעתי, ראוי יותר שדרים תהיה בעצם הדבר שעוברים אליו מדברים אחרים...........

לסיכום, איך אומר המשפט הידוע - על טעם ועל ריח אין להתווכח, רק שהטעם שלי טוב יותר......

!Take it easy folks and enjoy the music as much as you can
סמל אישי של משתמש
Dreamthat
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Dreamthat »

ביקורת חסרת משמעות אין בכלל מה לקרוא אותה....נשמע כאילו בנאדם שבכלל לא מעריך ולא אוהב את דרים מבקר אותה...בקיצור, לא דרימיסט אמיתי...TCOT שיר גרוע? אחד השירים הגרועים שהלהקה כתבה מימיה? תעשו לי טובה....
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הוא לא צריך להיות מעריץ בשביל לרשום ביקורת. למרות זאת, הוא היה מעריץ פעם לטענתו אך בכל מקרה הוא לא ראוי שנבזבז עליו אנרגיה,עצבים וזמן :-)
סמל אישי של משתמש
Nimitzion
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Nimitzion »

ובכל זאת פטור בלא כלום אי אפשר - קצת חזרה על מה שכתבתי בפייסבוק אבל בשבילי זה סוג של פריקת עצבים אחרי ה"חורפה" שחטפתי כשקראתי את הביקורת:

א. לדעתי ולפי מה שקראתי בין השיטין של הביקורת, המבקר מצוי בשלב בחייו בו הוא חש את נעוריו חומקים להם לאיטם...קיצר הוא כבר לא ילד. שלב מוכר לי שהצלחתי (אני מקווה) לדלג עליו אבל אני רואה רבים מחברי מועדים בו פעם אחר פעם.
ב. מה התוצאה המיידית? שום דבר עכשיו לא טוב כמו שהיה שהוא היה צעיר, הנוער לא אותו נוער, הילדים שלנו לא אותם ילדים שהיינו אנחנו ("אני בחיים לא הייתי יושב שעות מל הטלוויזיה אלא משחק כל היום קלאס ו-7 אבנים ברחובות ") וכן כן גם דרים זה לא אותה דרים.
ג. עכשיו זה נכון שמבקר מכניס מעצמו לתוך כל ביקורת, ביקורת היא סובייקטיבית וכל הג'אז הזה - אבל היית מצפה שמבקר גם יהיה מקצוען וידע לזהות some very very good shit כשהוא שומע ורואה את זה. מר גפן או גפני או יהא שמו אשר יהא נכשל במבחן הזה כשלון חרוץ, צורם ומהדהד.
ד. שלבו את זה עם הקנאה עליה טל מדבר למעלה וקיבלתם את התבשיל המבאיש שהוא הביקורת הזו.
ה. דוגמא - אחת הטענות העיקריות בביקורת היא שאין לדרים עכשיו רגש. איך הוכיח מר גפני תזה (מוטעית בעיני אבל זה באמת סובייקטיבי) זו? הוא טוען שהביצועים של DT בהופעה, טכניים מדי (?!) חפים מטעויות מדי (??!!) מדויקים מדי (!!??) וללא אילתורים. יש לי בעיה משמעותית עם התיזה, אבל זה ענין של דעה. אבל דרך ההוכחה - אמאל'ה. ממתי להיות טכני, מדיוק ומעולה = בלי רגש? זה סממן של רגש! זה אומר שאכפת לך מספיק מהמוזיקה שלך שאתה מנגן אותה flawless גם בהופעה. ואשר לאלתורים - כאן חוסר המקצועיות שלך המבקר בולט. היו שינויים, היו אלתורים, היו tweakים של המוזיקה. אבל הם היו עדינים, subtle ולא בולטים (או צורמים) לעין ולאוזן.
או שלא שמת לב לזה מר גפני (שזה אומר שאתה לא מקצוען - ואם אני שמתי לב ואני לא מקצוען אז דרשני בריבוע) או ששמת לב אבל זה לא התיישב לך עם התיזה ואז זה גם הופך אותך...איך נאמר בעדינות? ללא מאוד מדייק? מי שהאמת אינה נר לרגליו? תמשיכו לבד...
ו. רוצים עוד דוגמא לאיך גיל המעבר משפיע על הביקורת? בבקשה. הנה ציטוט:
נעזוב כרגע את ההתבגרות שלי, כי אתם לא באמת רוצים לשמוע על כאבי הגב, הברכיים והשיער המתדלדל. חוץ מזה, באתם לקרוא על ההופעה של DT, ולא על החיים של EG. האלבום הנוראי שהם שחררו לפני שנתיים, Black Clouds and Silver Linings, היה עבורי סימן שמשהו רע מגיע בעתיד הלהקה. - איך אומרים - מה שהיה צריך להוכיח. גילו (על שלל סממניו) של הכותב ואלבומה הנוראי (נו באמת אתה קורא גם מה שאתה כותב?) שזורים זה בזה והולכים יד ביד כצמד מלאכי חבלה.
ז. עוד ציטוט אחרון - השיר האחרון, לפני ההדרן, היה ביצוע לשיר הגרוע ביותר שהלהקה כתבה מימיה - The Count of Tuscany, שיר שהמילה Petrucci כתובה עליו בגאון, באורך 17 דקות, מתוך האלבום האחרון. ראיתי במהלך הביצוע לא מעט חבר'ה צעירים שמתלהבים מהשיר, ומנגנים אותו לעצמם באוויר, אבל חייבים לומר זאת בקול ברור - שיר נוראי, שמייצג את כל מה ש DT שידרו בשנים האחרונות - טקסטים רעים, עייפות מוזיקלית ורפטטיביות שנובעת מחוסר דמיון. התארים הכי גרועים ללהקה שכזו. - רואים לך את הקנאה מר גפני. אה דרך אגב - it is not a pretty sight!

סיכום - איש מתבגר כותב ביקורת זקנה ומלאה מרירות על אלילי נעוריו שהמשיכו בלעדיו, שמרו על התחדשות והשביחו עם הזמן כמו יין טוב והשאירו אותו מאחור. ואנחנו צריכים עוד לקרוא את זה? למה? לך לך מר גפן אל גפנך ותאנתך ותחסוך את זה מאיתנו...

שיט שוב יצא לי ארוך - סליחה
הייתי רוצה ש- JP ינגן את Razor's Edge בלוויה שלי - אבל מאחר ואני מתכוון לחיות יותר ממנו - גם הקלטה זה בסדר
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Nimitzion כתב:ובכל זאת פטור בלא כלום אי אפשר - קצת חזרה על מה שכתבתי בפייסבוק אבל בשבילי זה סוג של פריקת עצבים אחרי ה"חורפה" שחטפתי כשקראתי את הביקורת:

א. לדעתי ולפי מה שקראתי בין השיטין של הביקורת, המבקר מצוי בשלב בחייו בו הוא חש את נעוריו חומקים להם לאיטם...קיצר הוא כבר לא ילד. שלב מוכר לי שהצלחתי (אני מקווה) לדלג עליו אבל אני רואה רבים מחברי מועדים בו פעם אחר פעם.
ב. מה התוצאה המיידית? שום דבר עכשיו לא טוב כמו שהיה שהוא היה צעיר, הנוער לא אותו נוער, הילדים שלנו לא אותם ילדים שהיינו אנחנו ("אני בחיים לא הייתי יושב שעות מל הטלוויזיה אלא משחק כל היום קלאס ו-7 אבנים ברחובות ") וכן כן גם דרים זה לא אותה דרים.
ג. עכשיו זה נכון שמבקר מכניס מעצמו לתוך כל ביקורת, ביקורת היא סובייקטיבית וכל הג'אז הזה - אבל היית מצפה שמבקר גם יהיה מקצוען וידע לזהות some very very good shit כשהוא שומע ורואה את זה. מר גפן או גפני או יהא שמו אשר יהא נכשל במבחן הזה כשלון חרוץ, צורם ומהדהד.
ד. שלבו את זה עם הקנאה עליה טל מדבר למעלה וקיבלתם את התבשיל המבאיש שהוא הביקורת הזו.
ה. דוגמא - אחת הטענות העיקריות בביקורת היא שאין לדרים עכשיו רגש. איך הוכיח מר גפני תזה (מוטעית בעיני אבל זה באמת סובייקטיבי) זו? הוא טוען שהביצועים של DT בהופעה, טכניים מדי (?!) חפים מטעויות מדי (??!!) מדויקים מדי (!!??) וללא אילתורים. יש לי בעיה משמעותית עם התיזה, אבל זה ענין של דעה. אבל דרך ההוכחה - אמאל'ה. ממתי להיות טכני, מדיוק ומעולה = בלי רגש? זה סממן של רגש! זה אומר שאכפת לך מספיק מהמוזיקה שלך שאתה מנגן אותה flawless גם בהופעה. ואשר לאלתורים - כאן חוסר המקצועיות שלך המבקר בולט. היו שינויים, היו אלתורים, היו tweakים של המוזיקה. אבל הם היו עדינים, subtle ולא בולטים (או צורמים) לעין ולאוזן.
או שלא שמת לב לזה מר גפני (שזה אומר שאתה לא מקצוען - ואם אני שמתי לב ואני לא מקצוען אז דרשני בריבוע) או ששמת לב אבל זה לא התיישב לך עם התיזה ואז זה גם הופך אותך...איך נאמר בעדינות? ללא מאוד מדייק? מי שהאמת אינה נר לרגליו? תמשיכו לבד...
ו. רוצים עוד דוגמא לאיך גיל המעבר משפיע על הביקורת? בבקשה. הנה ציטוט:
נעזוב כרגע את ההתבגרות שלי, כי אתם לא באמת רוצים לשמוע על כאבי הגב, הברכיים והשיער המתדלדל. חוץ מזה, באתם לקרוא על ההופעה של DT, ולא על החיים של EG. האלבום הנוראי שהם שחררו לפני שנתיים, Black Clouds and Silver Linings, היה עבורי סימן שמשהו רע מגיע בעתיד הלהקה. - איך אומרים - מה שהיה צריך להוכיח. גילו (על שלל סממניו) של הכותב ואלבומה הנוראי (נו באמת אתה קורא גם מה שאתה כותב?) שזורים זה בזה והולכים יד ביד כצמד מלאכי חבלה.
ז. עוד ציטוט אחרון - השיר האחרון, לפני ההדרן, היה ביצוע לשיר הגרוע ביותר שהלהקה כתבה מימיה - The Count of Tuscany, שיר שהמילה Petrucci כתובה עליו בגאון, באורך 17 דקות, מתוך האלבום האחרון. ראיתי במהלך הביצוע לא מעט חבר'ה צעירים שמתלהבים מהשיר, ומנגנים אותו לעצמם באוויר, אבל חייבים לומר זאת בקול ברור - שיר נוראי, שמייצג את כל מה ש DT שידרו בשנים האחרונות - טקסטים רעים, עייפות מוזיקלית ורפטטיביות שנובעת מחוסר דמיון. התארים הכי גרועים ללהקה שכזו. - רואים לך את הקנאה מר גפני. אה דרך אגב - it is not a pretty sight!

סיכום - איש מתבגר כותב ביקורת זקנה ומלאה מרירות על אלילי נעוריו שהמשיכו בלעדיו, שמרו על התחדשות והשביחו עם הזמן כמו יין טוב והשאירו אותו מאחור. ואנחנו צריכים עוד לקרוא את זה? למה? לך לך מר גפן אל גפנך ותאנתך ותחסוך את זה מאיתנו...

שיט שוב יצא לי ארוך - סליחה
אדיר, עשית לי את היום וגם את הסופ"ש :-)
סמל אישי של משתמש
Bootvi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Bootvi »

חחח אהבתי Nimitzion :)
אני ויתרתי לקרוא את הביקורת שלו אחרי שראיתי את התגובות שלכם. אני לא אתן לאף מתוסכל להרוס לי את הערב הקסום הזה.

חוץ מזה, כל וידאו נוסף שאני רואה מההופעה שלנו - אני מעריך יותר ויותר את הנשמה שהם נתנו לנו.

וד"א, עוד מישהו חושב שמיונג השתחרר? כמו שכתבתי בפייסבוק שלי, אני לא קורא לו יותר "it" - הוא אנושי אחרי הכל!

ושאלה: האם יש ציוצים או אמירות מצד הלהקה לגבי ההופעה שלהם אצלנו? נהנו, וכו'?
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לברי רשם בפייסבוק למיקי זלצמן שהוא מאד נהנה והקהל היה מצוין. אני אברר עם שאר חברי הלהקה ביום ראשון בפסטיבל High Voltage אבל אני מאמין שדעתם זהה לזאת של לברי :-)
סמל אישי של משתמש
Osiris
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Osiris »

Bootvi כתב: וד"א, עוד מישהו חושב שמיונג השתחרר? כמו שכתבתי בפייסבוק שלי, אני לא קורא לו יותר "it" - הוא אנושי אחרי הכל!
תמונה

נראה כאילו מרגע העזיבה של פורטנוי, משהו השתחרר בדינמיקה של הלהקה... לא יודע איך להסביר את זה, נראה כאילו הם היו בautopilot ופתאום התעוררו והבינו שהם אוהבים את מה שהם עושים
The hissing subsides, I'm in luck...
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אני גם חושב שמיאנג התעורר וחזר קצת לחיים. בהופעה הוא הראה את זה בצורה מובהקת.
תמונה
שלח תגובה