החוויה של אתמול היתה חוויה שזוכים לה רק אחרי המוות, בגן עדן.
אני לא אשכח את היום הזה ואת האושר הזה כל החיים. יותר מאושר מזה לא נראה לי שהייתי אי פעם.
וסליחה על הדר(י)מטיות, אבל אני באמת מרגיש ככה

עומר כתב:כמו רובכם זאת הייתה ההופעה השנייה שלהם שאני רואה, ומקרוב. אני מאוד אוהב את הלהקה וברור לי שאין כיום עוד הרבה להקות אם בכלל שמסוגלות לנגן מוזיקה כל כך מורכבת בכזה דיוק. סה"כ מאוד נהניתי.
אז אתמול הגענו להופעה מוקדם ממש לפתיחת שערים. נסעתי עם אחותי ועוד חבר. מצד אחד ממש שמחתי שההופעה תהיה באולם ממוזג ואני לא אחזור רטוב לחלוטין מזיע, וזה באמת היה ממש כיף, עד שהתחילה ההופעה....
היינו בצד שמאל (מול רודס ומיונג) וכבר בהתחלה קלטתי שיש רעש רקע דיי חזק במקביל לקצב של הגיטרה בס. היו שירים שזה היה מורגש יותר, בעיקר בקטעים היותר רועשים, הייתה גם בעיה שלפעמים כשהיה סולו של קלידים אז לא ממש שמעו את הקלידים, וכשהיה סולו של גיטרה לא תמיד שמעו את הגיטרה, וככה חלקים מההופעה פשוט נשמעו לי אחרת קצת מהמקור (שימתם לב שגם בצילום, הצלם לא הכיר את השירים ולא ידע על מי לשים את הפוקס?). אבל הקטע הכי גרוע היה דווקא בCAUGHT IN A WEB, אם אני לא טועה זה היה אחרי הפסקה במוזיקה, וכשהם חזרו לנגן פשוט לא שמעתי את השיר כמו שהוא, שמעתי ממש רעש, בעיקר תופים... עד עכשיו אוזן שמאל שלי לא ממש התאוששה, ואני דיי מבואס על זה, כי זה אחד השירים שאני יותר אוהב.
אבל גם היו שירים שנשמעו יותר סביר. יש לי שמיעה מוזיקלית דיי טובה, ואני מנגן (פסנתר) הרבה שנים יחסית, אז יכול להיות שיותר סבלתי מזה מאחרים. מישהו עוד עמד בצד שמאל והרגיש רעש רקע מעצבן כזה?
ברור שהלהקה לא קשורה לאקוסטיקה במקום, ולכן כמובן לא אחראית לבעיות האלה.
הסט ליסט היה דיי טוב, לטעמי הם לא ביצעו מספיק בלדות , פעם שעברה היה את hollow Years The Spirit Carries On ואת Solitary Shell, והפעם היו רק שתי דקות הנהדרות של Through My Words...
אני חושב שהיה נכון לבצע את through her eyes או Take Away My Pain או אולי אפילו את Space-Dye Vest הנפלא, אני גם לא מבין למה לא מבצעים יותר את Another Day?
אגב, הם באמת מתכוונים לא לבצע יותר שום שיר של פרוטנוי? מישהו כבר הכין רשימה של שרים שלא נזכה לשמוע יותר?
וואי רצח...הייתי בשורה הראשונה ולצערי שמעתי כמעט ורק את התופים חחחGreenburger כתב:סעמק אתם קולטים שהסרטון הזה של Fatal Tragedy צולם במכשיר אנדרואיד (בטח גלקסי)?!?!
לפי המיקום רואים שהם היו באמצע ודי מאחור, אז כנראה שהסאונד שם באמת היה אלוהות אם זו האיכות של מצלמת פלאפון.
הסאונדמן היה שלהם כך שבטוח היה כיוון נכון של הכלים, בלאנס כך שזה בעיה רק באקוסטיקה של המקום. הסאונד מול הספיקר מעולה, אתה שומע שם הכל ובכל אחד מהצדדים. הבעיה היחידה היא שיש פידבק, החזר צליל משאר האולם. אם זה היה מקום קצת יותר מקצועי מבחינת אקוסטיקה ומצפה את הקירות שלו בעץ זה לא היה קורה. או אם זה היה במקום פתוח, אבל אז היית חוזר מזיע...עומר כתב:היינו בצד שמאל (מול רודס ומיונג) וכבר בהתחלה קלטתי שיש רעש רקע דיי חזק במקביל לקצב של הגיטרה בס. היו שירים שזה היה מורגש יותר, בעיקר בקטעים היותר רועשים, הייתה גם בעיה שלפעמים כשהיה סולו של קלידים אז לא ממש שמעו את הקלידים, וכשהיה סולו של גיטרה לא תמיד שמעו את הגיטרה, וככה חלקים מההופעה פשוט נשמעו לי אחרת קצת מהמקור (שימתם לב שגם בצילום, הצלם לא הכיר את השירים ולא ידע על מי לשים את הפוקס?). אבל הקטע הכי גרוע היה דווקא בCAUGHT IN A WEB, אם אני לא טועה זה היה אחרי הפסקה במוזיקה, וכשהם חזרו לנגן פשוט לא שמעתי את השיר כמו שהוא, שמעתי ממש רעש, בעיקר תופים... [...] ברור שהלהקה לא קשורה לאקוסטיקה במקום, ולכן כמובן לא אחראית לבעיות האלה.
עומר כתב:עד עכשיו אוזן שמאל שלי לא ממש התאוששה, ואני דיי מבואס על זה
חב'רה תעשו לעצמכם טובה, ברצינות, ו-או שאל תעמדו ליד הרמקול או שתביאו אטמים. זאת לא בושה ולא יהרוס לכם כלום - אתם עדיין תשמעו את המוזיקה טוב מאוד, קצת פחות צלילים גבוהים (ססס, יייייי) אבל בתמורה תשמרו על השמיעה שלכם. אני אולי נשמע כמו איזה סבתא, אבל שלא תדעו כמה שזה קריטי וחשוב.Greenburger כתב:מתן, איך לא התפוצצו לך האזניים מול הרמקול?? זה הרס לי את השמיעה לגמרי
GalPro כתב:וואי רצח...הייתי בשורה הראשונה ולצערי שמעתי כמעט ורק את התופים חחחGreenburger כתב:סעמק אתם קולטים שהסרטון הזה של Fatal Tragedy צולם במכשיר אנדרואיד (בטח גלקסי)?!?!
לפי המיקום רואים שהם היו באמצע ודי מאחור, אז כנראה שהסאונד שם באמת היה אלוהות אם זו האיכות של מצלמת פלאפון.
מזכיר לי איך הרגשתי אחרי ההופעה הראשונה שלהם. וכשניפגשתי עם רודס והחבר'ה, אתה לא לבד.Dr. MaNiAk כתב:אני לא מאמין שאני זכיתי לראות הופעה כזאת בעודי בחיים.
החוויה של אתמול היתה חוויה שזוכים לה רק אחרי המוות, בגן עדן.
אני לא אשכח את היום הזה ואת האושר הזה כל החיים. יותר מאושר מזה לא נראה לי שהייתי אי פעם.
וסליחה על הדר(י)מטיות, אבל אני באמת מרגיש ככה