YtseJam כתב:חשבתי באמת שזו אולי העטיפה מסתתרת שם מאחורה, היא נראית מאוד דלה.
נחכה ונראה (או לא).
יש לי עשרות דיסקים בבית עם עטיפות יפות ומושקעות שאני פשוט רוצה לתלות בסלון כי המוזיקה בפנים כל כך משעממת.אני מעדיף עטיפה דלה ומשעממת (עיין ערך האלבום השחור של מטאליקה) עם מוזיקה מרתקת בדיסק מאשר ההיפך.היום יש נטיה להשקיע יותר בחזות ובשיווק במקום בתוכן עצמו.נקווה שדרים יתעלו הפעם בתחום המוזיקלי ולא השיווקי חזותי !!!
לי זה די נראה הזנב גם.
וגם נראה לי שזה העטיפה של האלבום, בין השאר כי כתוב מתחת ללוגו הלהקה את שם האלבום.
ואני לא רוצה להיות זה שמבאס, אבל לפי השם, וגם לפי זה שזה הסינגל הראשון, נראה לי שנזכה לשיר פופי באופיו וקיטשי (די כמו Rite of Passage).
וכמובן שנשמע אותו בהופעה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
כל אחד וטעמו.
אבל אחד הדברים העיקריים שאנשים לא אוהבים במוזיקה בשנים האחרונות של דרים זה שהיא פחות פרוגרסיבית ויותר מיינסטרימית וקונפרומיסטית, בניגוד לחומרים הקודמים שלהם שזה מה שעשה אותם כל כך גדולים. יש הרבה שירים שבנויים בצורה הבנאלית של בית-פזמון-בית-פזמון- סי פארט-פזמון(-פזמון), מוזיקלית הם אוסף פשוט של אקורדים שהמטרה שלהם היא בעיקר להביא דיסטורשן מגניב לשיר שיגרום לאנשים להתלהב, סולואים מהירים שלוקחים תורות בין פטרוצ'י לרודס וכמעט נטולי רגש, ומלודיות פשוטות וקליטות.
בקיצור, כל המורכבות והתחכום שאנשים אהבו והפכו לסימן ההיכר של הלהקה נעלמו ואת מקומם החליפו פשטנות ובנאליות באופי פופי ומיינסטרימי, ו- Rite of Passage מייצג את התופעה הזו בצורה הכי בולטת לדעתי, ואני לא אוהב את זה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine