לדעתי יהיה בערך כמו הטור האחרון רק בשינויים קלים.Mars Volter כתב:אני לא חושב שהם יתחשבו ב"מה הם ניגנו איפה" כשהם יקבעו את הסט.DanielK כתב:דווקא הסיכוי הכי גדול הוא שנראה את TCOT. זה יחסית חדש והם לא ניגנו את זה פה.gimnis כתב:לדעתי זה לא יהיה TCOT כי התור הקודם היה מוקדש לBC&SL ככה שלא נראה לי שהם ינגנו יותר מידי משם, וAMBI הם ניגנו 2\3 בהופעה הקודמת... אני די בטוח שאם יהיה בכלל, אז יהיה או ACOS או 8V
אם כבר את אוקטבריום וACOS למרות שהם הרבה יותר טובים, הם לא ניגנו אותם הרבה אף פעם, ואני לא חושב שעכשיו פתאום הם יחליטו שכן.
אני יכול לשים כסף על זה ש-ANTR יפתח את ההופעה ו-TCOT יסיים אותה. באמצע אם נראה עוד משהו מהאלבום החדש זה רק ווית'ר.
את אוקטבריום הם ניגנו במשך שנה וחצי, ערב ערב, בטור של האלבום. את ACOS הם גם ניגנו המון פעמים בשנות ה-90, בנוסף לקטעים חלקיים בעשור האחרון.
אתה שם כסף על כך שהסטליסט של הקיץ ייראה פחות או יותר כמו הסטליסט של הטור האחרון? יאללה אני נכנס נגד הקביעה הזו... נגיד 2 בירות בהופעה?
ואפשר להתערב על שתי בירות, אבל קח בחשבון שאני בן 16 אז אני לא אוכל לקנות לך את זה, מה שגם אני לא שותה