אפיק בהופעה? ברור!! אבל איזה?

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.

איזה מהאפיקים הבאים תרצו שיהיה בהופעה בארץ?

אתה יכול לבחור רק אפשרות 1

צפייה בתוצאות

סמל אישי של משתמש
DanielK
דרימיסט מתקדם

Re: אפיק בהופעה? ברור!! אבל איזה?

שליחה על ידי DanielK »

Mars Volter כתב:
DanielK כתב:
gimnis כתב:לדעתי זה לא יהיה TCOT כי התור הקודם היה מוקדש לBC&SL ככה שלא נראה לי שהם ינגנו יותר מידי משם, וAMBI הם ניגנו 2\3 בהופעה הקודמת... אני די בטוח שאם יהיה בכלל, אז יהיה או ACOS או 8V
דווקא הסיכוי הכי גדול הוא שנראה את TCOT. זה יחסית חדש והם לא ניגנו את זה פה.
אם כבר את אוקטבריום וACOS למרות שהם הרבה יותר טובים, הם לא ניגנו אותם הרבה אף פעם, ואני לא חושב שעכשיו פתאום הם יחליטו שכן.
אני יכול לשים כסף על זה ש-ANTR יפתח את ההופעה ו-TCOT יסיים אותה. באמצע אם נראה עוד משהו מהאלבום החדש זה רק ווית'ר.
אני לא חושב שהם יתחשבו ב"מה הם ניגנו איפה" כשהם יקבעו את הסט.
את אוקטבריום הם ניגנו במשך שנה וחצי, ערב ערב, בטור של האלבום. את ACOS הם גם ניגנו המון פעמים בשנות ה-90, בנוסף לקטעים חלקיים בעשור האחרון.
אתה שם כסף על כך שהסטליסט של הקיץ ייראה פחות או יותר כמו הסטליסט של הטור האחרון? יאללה אני נכנס נגד הקביעה הזו... נגיד 2 בירות בהופעה?
לדעתי יהיה בערך כמו הטור האחרון רק בשינויים קלים.
ואפשר להתערב על שתי בירות, אבל קח בחשבון שאני בן 16 אז אני לא אוכל לקנות לך את זה, מה שגם אני לא שותה :haha:
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

על סמך מה אתה חושב שהטור הזה יהיה דומה לטור האחרון? דרים לא נוטים לעשות דברים כאלה...
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
DanielK
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DanielK »

כי הטור הרציני בתכלס יתחיל עם היציאה של האלבום החדש, כמו שקרה בטור של BCSL. הם ניגנו שיר אחד ממנו פה ורק אחרי שיצא התחילו לנגן את השירים הכבדים ממנו.
ולכן בגלל שלא נראה פה משהו חדש, אולי שיר אחד, וגם לאור העובדה שהם לא ניגנו פה את התותחים מהאלבום האחרון, אני מאמין שאנחנו נשמע אותם,
ונראה לי שהם כן יתחשבו במה שהם ניגנו פה (לא רק ספציפי פה, אלא בכל הטור האירופאי), ולא חושב שהם יוותרו על שירים כמו ANTR ו- TCOT.
ובקשר לשאר השירים לא נראה לי שהם יפציצו באיזה משהו מפתיע, גם כי את השירים הטובים שלהם הם עשו בטור האחרון (טייק דה טיים, מטרופוליס,דנס אוף איטרניטי,כל מיני שירים מאוויק),
ואם נראה משהו מפתיע זה יהיה שיר או שניים, ושאר הסטליסט יהיה מה שאנחנו רגילים אליו.
אם נשמע את ACOS, זה לא יבוא במקום TCOT אלא לצידו ככל הנראה, וקשה לי להאמין שזה יקרה פתאום.
תמונה
סמל אישי של משתמש
arik100
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי arik100 »

האמת היא שאני ישמח לITPOE החלק השני
פעם שעברה הם עשו את החלק הראשון
וכן גם ACOS יהיה נחמד כן , והאמת היא שלא בא לי לשמוע את VOICES שוב
Schwimmer
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Schwimmer »

אני לא מצפה לACOS מסיבות ברורות (בעצם לא כל כך, אבל אני לא חושב שהם ינגנו הרבה שירים שמזוהים עם מייק, לפחות בטור הזה) ואני לא רוצה שהם ינגנו את TCOT, כי הוא נמוך מאוד ברשימת האפיקים שלי.
אז 8VM. למרות שאני מצפה שהם ינגנו את TCOT.
arik100 כתב:האמת היא שאני ישמח לITPOE החלק השני
פעם שעברה הם עשו את החלק הראשון
וכן גם ACOS יהיה נחמד כן , והאמת היא שלא בא לי לשמוע את VOICES שוב
אני לא חושב שהם ניגנו את החלק השני בלי החלק הראשון מעבר לכמה הופעות בודדות בCIM.
שלח תגובה