אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה

שליחה על ידי Mars Volter »

_Sapir_ כתב:http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html

אני מציעה לכל אחד שייראה את הראיון הזה אחרי שהוא קורא את הכותרת http://reshet.ynet.co.il/Shows/360/vide ... st,179592/

זה פשוט מגוחך, מה שהתקשורת מעוללת לגלנט. זה פשוט להפוך עכבר לפיל.
התקשורת ממש צריכה להתבייש הפעם, וזו דוגמא קלאסית בעיניי לכמה שהתקשורת הישראלית יכולה לנפח דברים ולהוציא מהקשרם. כי מה קשור בכלל כמה גלנט סטה מהשטח של הבית שלו או איך הבית שלו נראה או מאיפה נכנסים לבית שלו- למינויו לרמטכ"ל הבא של ישראל? שמישהו יסביר לי בבקשה.
אפשר לחשוב שגלנט הוא הבן אדם הראשון שמגיש בקשות למנהל באיחור על שטחים או הבן אדם הראשון שאולי בונה ללא היתר...תסתכלו מסביבכם או שתשאלו קרובים שלכם ותפתחו את העינים. יש תחושה כאילו התקשורת ממש תפסה על זה טרמפ, ערב טרם מינויו לרמטכ"ל, ובצורה ממש מגמתית הוציאו אותו מלך המושחתים. הלוואי שכזה אליאום היו עושים על מושחתים אחרים בממשלה.
זאת סיבה מגוכחת בעליל לבטל את המינוי של גלנט לרמטכ"ל ואין שום קשר בין הדבר הזה והתצהירים ה"כוזבים" שהמבקר מצא לבין פיקודו של גלנט על צה"ל. יש תחושה של זילות בהתייחסות, כאילו זאת איזה תוכנית ריאליטי שמצביעם ב-SMS אם כן למנות או לא.
עשו לבן אדם עוול ונכנסו לו לוורידים, פשוט ככה. הלוואי שכל הממשלה הייתה מושחתת כמו גלנט.
מסכים עם המשפט האחרון שלך. אבל זה שיש שחיתויות גדולות יותר במדינה, ובממשלה, לצערי לא מכשירות את השרץ הזה.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אחד מערכי צה"ל זה אמינות, אולי הערך ששמים עליו הכי הרבה תשומת לב בקורס קצינים. צ'יקו תמיר ועימאד פארס נזרקו מהצבא על עניין פחות בהרבה, אבל בגלל ששיקרו מקומם לא בקצונה הבכירה בצה"ל.
בצבא שכבר משתין בקשת על רוב ערכי צה"ל, בין השאר גם על טוהר הנשק, על חתירה למטרה, ועוד ועוד קשה כבר להסביר את החשיבות של הערך אמינות ואמירת אמת.
גלנט הוא מינוי פוליטי מסריח- לא משנה הדונם לכאן או לכאן, משנה שהוא רימה את המדינה ופגע בשכניו כדי לקבל תנאים שלא מגיעים לא על פי חוק- זה לא יהיה רמטכ"ל.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כל המינויים של הרמטכ"ל הם מסריחים ונגועים תמיד בפוליטיקה. למה איציק מרדכי מינה את שאול מופז ולא את מתן וילנאי שלדעת הרוב הגיע לו יותר להיות הרמטכ"ל? בגלל יריבות מימי הצבא בין וילנאי למרדכי ובגלל שמופז ומרדכי הם ספרדים.
סמל אישי של משתמש
_Sapir_
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי _Sapir_ »

סבבה מסכימה עם מה שאמרת מתן אבל זה מגוחך פתאוםםם לשים לזה לב אחרי שהכל כבר ממילא מסריח כאן...
זה נראה כאילו פתאום כולם מנסים לצאת צדיקים וזה מה שמגעיל
Love is the Dance of Eternity
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בהחלט שאלון מצחיק :-)

מזכיר לי ששאלו פעם את בוגי יעלון בקרייה: "למה אתה הולך עם נעליים גבוהות?", אז הוא ענה: "בגלל שיש פה נחשים".
liordavidlior
דרימיסט-על

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 66,00.html

עד מתי ברקת? עד מתי? אפילו את לפוליאנסקי הייתי מוכן לקחת עכשיו.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

איך הברקת הזה התברר בתור כזה כלבה של החרדים?? איך לעזאזל זה קרה??
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
liordavidlior
דרימיסט-על

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sTszskhUrd0[/youtube]
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

זה היה ברור כשמש שגלנט יהיה רמטכ"ל. אין מה לעשות. בשביל להתקדם, צריך ללקק לממונים עליך.. אין מה לעשות.. ככה זה בקצונה הבכירה.. ככה לשון מחוספסת יותר, יותר נעים בתחת של ברק.. התקבלת..
ככה זו הקצונה הבכירה.. עכשיו המבחן האמיתי של גנץ היא הרכבת המטכ"ל החדש.. אם גנץ לא ימנה ראש אגף תקשוב משלנו(ולא סתם קצין מיחידה אחרת כמו שקרא עד עכשיו), זה פשוט יהיה מושחת, פוליטי ומגעיל. הקשר"ר היוצא שלנו הוא אחד הקצינים המבריקים שיש. פשוט ככה. אני הרגשתי כך. התקדמות טבעית של אדם כזה שיהיה ראש אגף. מה לעשות, כנראה שהמפאו"ג חשוב להם יותר הקידום מאשר קידום החייל.
איכס.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

גועל נפש מה שעשו לגלנט, בן אדם שנתן כל כך הרבה למען המדינה. האם הוא הראשון שעשה דברים כאלה עם שטחים? מה עם משה דיין שגנב עתיקות?
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

אז מה אתה רוצה? לשפוט את דיין רטרואקטיבית?
אמות המוסר ומידה הן דבר דינאמי. אני חושב שהן מעוותות לחלוטין במדינה, אבל כמו שכתבתי כבר למעלה - אם אדם ציבורי בכיר סרח, הוא לא יכול להגיד להגנתו: "אבל גם הם..." זאת פשיטת-רגל מוסרית.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני לא רוצה לשפוט את דיין רטרואקטיבית, אבל זה שגלנט "גנב" שטח לא היה צריך למנוע ממנו את המינוי, אחרי שזה כבר הוכרז. ברגע שהוחלט שהוא צריך להיות הרמטכ"ל, זה אומר מבחינתי שמי שהחליט על המינוי (ועדת טירקל) בדק את כל מה שגלנט עשה בקריירה ולכן הוא כשיר. זה שעכשיו בגלל עתירה לבג"ץ גלנט לא יהיה רמטכ"ל, זה בזיון למדינה , כי זה בן אדם שנתן מעל 30 שנה מחייו וכנראה שהוא באמת הקצין הכי טוב שיש לתפקיד ואני פשוט מרחם עליו אחרי כל הפרשה עם המכתב המזויף ועכשיו זה, פשוט הרסו לבן אדם את החיים. זה פשוט קרקס עכשיו למנות את בני גנץ, ומדוע אף אחד לא מדבר על החלק שלו בפאשלות האיומות של מלחמת לבנון השנייה. האם גלנט מבחינת קריירה צבאית עשה פחות מגנץ? לדעתי הוא עשה יותר ולכן הוא צריך להיות הרמטכ"ל. בכלל כל הרמטכ"לים האחרונים היו על הפנים, מופז, חלוץ ואשכנזי (שהוא יחסית היה פחות גרוע לעומת שני הפרסים) והייתה פה הזדמנות למינוי מצוין, חבל.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לא ידעתי שמלאני פיליפס התראיינה ל"רואים עולם" בחודש שעבר. היא עיתונאית יהודיה מאד ידועה בבריטניה ושייכת לצד הימני של המפה הפוליטית. הדעות שלה כמובן לא פופולאריות באנגליה כי היא לא מתביישת להשמיע ביקורת על הערבים, על האיסלאם הרדיקאלי ואפילו כתבה ספר שהפך לרב מכר Londonistan.

כדאי לכם לראות מה שיש לה להגיד, היא בין היתר מבקרת את ההסברה של ישראל
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_4dksiRW-Yg[/youtube]
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

פשוט מזעזע, כתבת בכירה של ה- CBS נאנסה באכזריות ע"י ההמון בקהיר תוך תיעוד ההפגנות:
http://www.cbsnews.com/stories/2011/02/ ... 2070.shtml

ככה היא נראית במציאות

תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

אם יש קו דימיון עמוק בינינו לבין הערבים (ויש המון כאלה) זה היכולת הפנומנלית של שנינו לנסות להחריב כל דבר טוב וחיובי שקורה לנו.
בלי קשר - CBS במהלך משונה. לשלוח כתבת לאיזור שבהגדרתו הוא כאוס שכל דבר בו יכול לקרות? אפילו אם בארה"ב רוב האנשים חושבים שהפלת מובארק היה דבר טוב ושעכשיו תשרור דמוקרטיה (לא שאני חושב ככה) עדיין כרגע המצב שם הוא אנרכיה ככה שאין מה לסמוך על אף אחד בשלב זה. הצפוי קרה.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הייתי היום באירוע למען שחרורו של גלעד שליט
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

טל רודס כתב:פשוט מזעזע, כתבת בכירה של ה- CBS נאנסה באכזריות ע"י ההמון בקהיר תוך תיעוד ההפגנות:
http://www.cbsnews.com/stories/2011/02/ ... 2070.shtml
באמת מזעזע .. הנה עוד סרטון , הפעם עם תגובות מפתיעות עוד יותר בעד התקיפה שלה , פשוט לא להאמין
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VwHd82IjeHE[/youtube]
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:אני לא רוצה לשפוט את דיין רטרואקטיבית, אבל זה שגלנט "גנב" שטח לא היה צריך למנוע ממנו את המינוי, אחרי שזה כבר הוכרז. ברגע שהוחלט שהוא צריך להיות הרמטכ"ל, זה אומר מבחינתי שמי שהחליט על המינוי (ועדת טירקל) בדק את כל מה שגלנט עשה בקריירה ולכן הוא כשיר. זה שעכשיו בגלל עתירה לבג"ץ גלנט לא יהיה רמטכ"ל, זה בזיון למדינה , כי זה בן אדם שנתן מעל 30 שנה מחייו וכנראה שהוא באמת הקצין הכי טוב שיש לתפקיד ואני פשוט מרחם עליו אחרי כל הפרשה עם המכתב המזויף ועכשיו זה, פשוט הרסו לבן אדם את החיים. זה פשוט קרקס עכשיו למנות את בני גנץ, ומדוע אף אחד לא מדבר על החלק שלו בפאשלות האיומות של מלחמת לבנון השנייה. האם גלנט מבחינת קריירה צבאית עשה פחות מגנץ? לדעתי הוא עשה יותר ולכן הוא צריך להיות הרמטכ"ל. בכלל כל הרמטכ"לים האחרונים היו על הפנים, מופז, חלוץ ואשכנזי (שהוא יחסית היה פחות גרוע לעומת שני הפרסים) והייתה פה הזדמנות למינוי מצוין, חבל.
יואב גלנט הוא פוליטיקאי יותר מאשר איש צבא! האיש הזה בוחש בכל דבר שזז ביחד עם הפטרון הגדול שלו ברק. המשך ניסיון ההשתלטות של החונטה הצבאית של ברק נחתכה בגלל יהירות של גלנט שחשב שאך אחד לא יגע בו וכל הכבוד לכל מי שגרם למינוי הזה ליפול! גלנט היה אלוף פיקוד דרום בכישלון האדיר של ישראל בעופרת יצוקה. מלחמה שבו הוצג לראווה ריקבון מוסרי של חיילי ומפקדי צה"ל, שלא נראה כדוגמתו מאז מלחמת לבנון הראשונה. האיש לא מתאים לשרת בשום מסגרת צבאית בכירה והוא היה צריך לעמוד לדין או לפחות להיות מודח מצה"ל על ניהול המערכה הכושלת בעזה שלא הובילה לשום הישג אמיתי לישראל מלבד אלפי הרוגים אזרחים פלסטינים, הרס בלתי הגיוני של הרצועה, פגיעה בארגוני זכויות אדם וארגוני או"ם שונים ברצועה ובכך חיזוק לדה-לגיטימציה של ישראל בעולם.
יואב גלנט לא גיבור ולא נעלי בית! הוא פוליטיקאי סרוח מבית היוצר של החונטה הברקית האיומה שמחריבה את בטחון ישראל לשנים רבות!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ועכשיו תראה מה מנסים לעשות בכנסת, לקצר את תקופת הצינון לקצינים בצה"ל, כדי שיוכלו להיכנס לפוליטיקה כמה שיותר מהר.
שלח תגובה