דרים ת'יאטר ופסטיבלים
-
- דרימיסט מתקדם
Re: דרים ת'יאטר ופסטיבלים
לי זה נשמע מאוד מוזר כי דרים לא עושים מוזיקה שקל לעקל אני הייתי צריך לשמוע את Images awake ו change of sesones משו כמו 3 פעמים כדאי לאהוב ולעקל את המוזיקה שלהם לעומת זאת חברים שלי שניסו לשמוע דרים מגדירים אותם כ"זייני שכל" ואני מבין למה הם קוראים להם ככה אבל אני מבין את ה"זיוני שכל" שלהם ועוד נהנה מהם דרים זאת להקה שלא יורדת בגרון בקלות (לפחות לי ולחברים שלי).
-
- דרימיסט שרוף
אתה לא היחיד..גם אני נתקלתי בתופעה הזו..מאנשים שעיקר המוסיקה שלהם היא ישראלית, או מאנשים שרוק כבד הוא א כוס התה שלהם ובכל זאת דרים עובר להם טוב.Mars Volter כתב:תראי, זו אולי תופעה שאני (ורק אני מסתבר) נחשפתי אליה, אבל בהרבה מקומות שהזכרתי את דרים קיבלתי תגובות חיוביות מאנשים שלא שומעים שום דבר שקרוב בכלל לפרוג-מטאל. יש מישהי שהייתה איתי בצבא ושומעת רוק רך ביותר (יענו לאונרד כהן וכו') וסינס זה אחד האלבומים שהיא הכי אוהבת.
שוב, יכול להיות שזה נטו החוגים החברתיים שאני מסתובב בהם, אבל DT יורדת בגרון טוב מאוד גם לאנשים שלא חולים על דיסטורשן וסולואים של 5 דקות.
אני חייב לומר שניסיתי להשמיע לכמה חברים דרים, חלקם אפילו אוהבים מאוד רוק קצת יותר קשוח (מטאליקה), והם לא כ"כ אהבו. ככה שאני באמת מאמין שדרים ת'יאטר היא אנומליה שלא ניתן לצפות מי יאהב אותה.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
לא מדד בעיני. גם את ארקייד פייר קשה לשמוע בהתחלה, והיא אחת מ-5 הלהקות הכי גדולות היום בעולם. כל מוזיקה, טובה או גרועה, שאין בה מלודיות קליטות ופזמון קאצ'י, צריכה שמיעה של כמה פעמים לפני שאפשר להתחבר אליה.avishaiy5 כתב:אני הייתי צריך לשמוע את Images awake ו change of sesones משו כמו 3 פעמים כדאי לאהוב ולעקל את המוזיקה שלהם.

"The bigger the lie, the more they believe"