אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה

שליחה על ידי טל רודס »

תצביע קדימה ג'יימי.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

תצביע קדימה ותלך אחורה! די לעודד הצבעה למפלגות חסרות אידאולוגיה!
במדינה לא דמוקרטית, אני לא רואה סיבה בכלל ללכת להצביע.
ובעניין אחר- היום התארגנה הפגנה של טינופות (בהשתתפותו של נכדו של הרב עובדיה יוסף, שהוא אחד האנשים הכי גזעניים ורשעים שדיברתי איתם) מול ביתו של הרב אריק אשרמן בירושלים. הרב אשרמן הוא אחד הפעילים המרכזיים של רבנים למען זכויות אדם או בשמם האחר- שומרי משפט. החליטו אותם בהמות שבאווירת השינאה והאלימות שמציפה את המדינה, כדאי לארגן הפגנת שנאה והסתה מול ביתו של האיש הזה. משטרת ישראל ביתנו כמובן אישרה את הפגנת השנאה הזאת.
אז התארגנו גם אנחנו בשיטת חבר מביא חבר בפייסבוק ועמדנו עם הרב אשרמן כ-50 אנשים, לשיעור תורה לכבוד ט"ו בשבט אל מול 10 גזענים הזויים שהניפו שלטים וצעקו סיסמאות שנאה במגאפון. מולם עמדו השוטרים העלובים שהוצבו "לשמור על הסדר".
כמה מביך ומגעיל- לבוא ולהטריד אדם בביתו, להסית את שכניו כנגדו, להשוות את פעולותיו המוסריות והמבורכות למעשי הנאצים- איכס!
אל מול הגועל הזה אני שמח שבאו כל כך הרבה אנשים בהתראה כל כך קצרה, להראות לטינופות האלה שלא נשתוק, לא נעמוד מנגד בזמן שהם מבעירים את הארץ באלימות ושנאה!
אלה הפנים של ממשלת ישראל ביתנו, אלו הפנים של הימין במדינת ישראל!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

מעניין אותי שבאוסטריה הימין של היידר צובר קצת כוח או בצרפת לה פאן עושה בלאגן וכל העולם מתחרפן אבל כאן הימין הקיצוני שולט בעניינים וזה לא מזיז לאף אחד. כן, הימין כאן גרוע כמו הנאצים של שבת בבוקר שיש באירופה עכשיו.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
avishaiy5
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי avishaiy5 »

הימין הקיצוני בארץ עדיין מתון אומנם מדי פעם קורא קריאות גזעניות אבל לא יותר מזה אני לא מצדיק את הדבר אבל הימין הקיצוני עדיין לא קרוב להשוואה שאתה עשיתה.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אפשר לזיין על זה את השכל שעה אבל המציאות היא שאין הבדל אמיתי בין גזענות יהודית לגזענות נוצרית או חסרת דת או לא משנה מה, זה הכל חוסר סובלנות כלפי השכן שלך, הכל עין צרה והצדקה של שנאה שבאה מהבית של ההורים. ההבדל היחיד הוא שלישראלים אין אבן של אשמה שהם סוחבים כמו הגרמנים אבל בקרוב, בקצב הזה, עם ההתגברות של הגועל נפש כאן, עוד תהיה ויזכרו את ליברמן בתור המפלצת שניסתה להרוס את המזרח התיכון ואת נתניהו בתור המשת"ף שלו ואל תחשוב שהאזרחים כאן יוכלו להתנער מאחריות. כולם, כל מי ששתק יהיה אשם. אולי אם כולם יעמדו ממש בשקט ויתקעו את הראש בחו"ל אז יום אחד הנכדים שלך יבקרו בכיתה י"א במה שישאר ממחנות הפליטים ויראו את הנכדים של הפלסטינים זורקים שקיות במבה וסיגריות בכל מקום. אולי זה יהיה צדק במזרח התיכון.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

ufomatan כתב:תצביע קדימה ותלך אחורה! די לעודד הצבעה למפלגות חסרות אידאולוגיה!
במדינה לא דמוקרטית, אני לא רואה סיבה בכלל ללכת להצביע.
ובעניין אחר- היום התארגנה הפגנה של טינופות (בהשתתפותו של נכדו של הרב עובדיה יוסף, שהוא אחד האנשים הכי גזעניים ורשעים שדיברתי איתם) מול ביתו של הרב אריק אשרמן בירושלים. הרב אשרמן הוא אחד הפעילים המרכזיים של רבנים למען זכויות אדם או בשמם האחר- שומרי משפט. החליטו אותם בהמות שבאווירת השינאה והאלימות שמציפה את המדינה, כדאי לארגן הפגנת שנאה והסתה מול ביתו של האיש הזה. משטרת ישראל ביתנו כמובן אישרה את הפגנת השנאה הזאת.
אז התארגנו גם אנחנו בשיטת חבר מביא חבר בפייסבוק ועמדנו עם הרב אשרמן כ-50 אנשים, לשיעור תורה לכבוד ט"ו בשבט אל מול 10 גזענים הזויים שהניפו שלטים וצעקו סיסמאות שנאה במגאפון. מולם עמדו השוטרים העלובים שהוצבו "לשמור על הסדר".
כמה מביך ומגעיל- לבוא ולהטריד אדם בביתו, להסית את שכניו כנגדו, להשוות את פעולותיו המוסריות והמבורכות למעשי הנאצים- איכס!
אל מול הגועל הזה אני שמח שבאו כל כך הרבה אנשים בהתראה כל כך קצרה, להראות לטינופות האלה שלא נשתוק, לא נעמוד מנגד בזמן שהם מבעירים את הארץ באלימות ושנאה!
אלה הפנים של ממשלת ישראל ביתנו, אלו הפנים של הימין במדינת ישראל!
שמעתי את הסיפור הזה.. נחמד לשמוע שיש צדדים כאלה בצד הדתי של היהדות..
ובנוגע לקדימה.. אני אצביע להם רק מהסיבה שהם היחידים שיכולים להפיל א הליכוד ולקחת מהם את השליטה במדינה.. וכמובן, להקים קואליציה שמאלנית משהו.. ככה לפחות אני קורה את זה.. והצבעה בקדימה תהיה אסטרטגית.. ובריל, נכון.. הרבה אלמנטים של מדינה דמוקרטית הממשלה הזאתי לקחה לנו.. אבל הצבעה לצדדים שפויים במדינה הזו, יכולה להחזיר את הדמוקרטיה למדינה הזו..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

הסיבה היחידה שהצבעתי קדימה היא שהיא לא ביבי ולא ברק, היא היחידה שתשים ראש ממשלה שאני עדיין לא מכיר מבחינה פוליטית. זזה פשוט הרע במיעוטו.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

בינתיים 31 הרוגים בפיגוע בשדה תעופה במוסקבה...

לא הוגן וציני אני יודע אבל תראו איך יאשימו את קול אוף דיוטי בזה למרות שזה מגוחך לגמרי.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

וואי בדיוק חשבתי על זה...

מזעזע.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טור מצויין על אפסיותו של השמאל בישראל, ועל השקרים הבלתי נתפסים של הימין שהעם בישראל אוכל עם כפית של זהב:
http://www.hahem.co.il/friendsofgeorge/?p=2181
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

ufomatan כתב:טור מצויין על אפסיותו של השמאל בישראל, ועל השקרים הבלתי נתפסים של הימין שהעם בישראל אוכל עם כפית של זהב:
http://www.hahem.co.il/friendsofgeorge/?p=2181
גם אם מישהו במדינה הזאת ידליק את עצמו באמצע הרחוב כמחאה לא יקרה כלום. הצלמים יעמדו ויצלמו, הכתבים והמנחים ינתחו, יצקצקו בלשון ואחרי יומיים נעבור לנושא הבא... בטח בר רפאלי תפליץ בשידור חי וכולם יאבדו את הראש.
אני מצטער שהגישה שלי נפלה לכזאת פסימיות. אני אשמח לצאת לרחוב ולשבור ולצרוח עד שיתחילו להקשיב לקול שלנו ויפסיקו להתנהג לאנשים במדינה הזאת כאילו שהם בוגדים ונחשים אבל אי אפשר לבד ואי אפשר שהקולות של השמאל שלמעלה מתרפסים.
הגיע הזמן שמישהו שיש לו כוח במדינה הזאת יארגן חצי מיליון אנשים שיצאו ויחסמו את כל ת"א ויחסמו את הכנסת ושכל חברי הכנסת של השמאל יעמדו מאחורי ההמון הזה כי אחרת ההמון הזה יאכל אותם וזה יהיה צדק.
אין מה לדבר על ברק וכל הזבל שמסתובב סביבו אבל חבל שהרצוג וזאבה גלאון ואנשים שאמורים להיות קול ההיגיון לא קמים ומטיחים את היד בשולחן ובעצם נטשו אותנו וחבל מאוד שיוסי ביילין ויוסי שריד לא רואים לנכון לקחת את הפיקוד על השמאל כי הם היחידים שהזיזו דברים אחרי שרבין נרצח.

בדיקטטורות מוסלמיות אנשים קמים ושורפים את הרחובות על העוולה שעושים להם ובמדינת ישראל החופשית ימתחבאים בחול עם כוס קפה.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

נו אבל זה בדיוק מה שאתה עושה...
יושב מאחורי מקלדת ומצקצק בלשון כמה רע, וחולם על הרגע בו תעוף מכאן, אז ממי בדיוק אתה מצפה שיקום ויצעק? (חוץ מבריל שכבר צרוד נראה לי)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

לי אין כוח ממשי במדינה הזאת בפני עצמי, הדבר הכי טוב שאני יכול לעשות זה להמשיך לעמוד על שלי ולחכות לשעה שבו יקום בן אדם עם השפעה במדינה הזאת וקצת היגיון ויקח את העם איתו.
אין סיבה שבן אדם שיש לו דעה לא יביע אותה בכל דרך אפשרית ואין סיבה שבן אדם שיש לו דעה יצטרך להתבייש בה או לשתוק. אני לא אוהב את מה שליברמן אומר אבל זו זכותו לירוק את זה והכי טוב שאני יכול לעשות זה לחכות לתורי אם הוא לא ידאג שהתור שלי לא יבוטל ובשביל זה יש כנסת, כדי שהנציגים שלי יעמדו על הזכויות שלי בדיוק כמו שהוא עומד על הרעיון שלו שזכותו לחרבן את המדינה הזאת אבל החברי כנסת שלי לא עושים כלום!!! הכלי נשק הפרלמנטרי שלי הוא dud.

אני שולח מיילים לכל ח"כ או איש רוח שאני חושב שהוא רלוונטי כבר המון זמן ואף פעם לא מקבל מהם תשובה ועדיין עומד מאחוריי הדעה שלי שבשביל להוציא כאן מיליון איש לרחובות צריך דמות ציבורית שתדפוק על השולחן ושתסחוף אחריה את העם. ציפי ליבני לא עושה את זה כי היא מחכה בשקט לבחירות הבאות ולא רוצה לעורר איזושהי מהומה שתפגע בסיכויים שלה לרכוב על ההרס העצמי של ביבי. זהבה גלאון עסוקה בנושאים החברתיים הקטנים שלה וטוב לה ובוז'י הרצוג כל כך לא עומד מאחוריי הדברים שלו.

כן אני מצדיע לבריל שיוצא לשטחים שצה"ל הפך לאזור מעורפל חוקית ומסכן את החיים שלו ונמצא עם היד על הדופק ובקשר עם אנשים שיש להם חשיבות ואולי אני לא נלחם בקרב הזה ספיציפית אבל את הזכות להגיד את מה שיש לך להגיד גם אם הנשק היחיד שלך הוא המקלדת אתה לא יכול לבטל. מותר להתייאש אבל אסור לוותר ואני מבטיח לך שאם יקום פוליטיקאי במדינה הזאת שיארגן הפגנה אמיתית נגד הטירוף הזה, שיקום וידרוש לשים סוף להשפלה של כל מי שלא חבר במועדון הגולף של קיסריה, אז אני אקום ואצטרף אליו ואעשה כל מה שאפשר כדי שזה יצליח ואני מבטיח לך גם שכל שאר האנשים שנמאס להם לחיות במיץ של הזבל יקומו ויעמדו מאחוריו. בינתיים אני אלחם את המלחמות שלי בדיוק כמו כל בן אדם אחר במדינה הזאת.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

avrahamshuk כתב:נו אבל זה בדיוק מה שאתה עושה...
יושב מאחורי מקלדת ומצקצק בלשון כמה רע, וחולם על הרגע בו תעוף מכאן, אז ממי בדיוק אתה מצפה שיקום ויצעק? (חוץ מבריל שכבר צרוד נראה לי)
השאלה שאני שואל את עצמי זה האם אני באמת מכיר את העם שלי? יכול להיות שאני שבוי בקונספציות מוטעות שהיו נכונות לפני 10 שנים ולא נכונות היום. יכול להיות שרובו של העם בישראל מרוצה מהממשלה שהוא בחר, מרוצה מההתנהלות שמחסלת את תהליך השלום, יכול להיות שזה הרצון האמיתי של העם בישראל.
ואז מה נגיד ומה נאמר ומה נצעק? אני עדיין לא שם, אבל זה הולך והופך ליותר ויותר אמיתי משנה לשנה. העם שלנו הופך לאומני בצורה קיצונית, עם שמקריב את ערכיו על מזבח הכסף ומזבח השנאה לכל מי שאינו יהודי. מישהו חושב בכלל לקום ולהפגין חוץ מגורמי שמאל די מסכנים שגם הם עומדים בפני הפחדות וועדות חקירה שונות ומשונות. וגם אותם ארגוני שמאל לא מצליחים להבין שמדינת תל אביב היא לא מדינת ישראל!
אני שואל את עצמי לפעמים מה יקרה אם אני אשתכנע סופית שישראל היא חונטה צבאית ודיקטטורה כלכלית? כל הסימנים מצביעים לשם, ואני עוד רוצה להאמין שלא חצינו את הקווים האדומים.
החשיפה האחרונה של מסמכי ויקיליקס לגבי המשא ומתן עם הפלסטינים רק מחזקים אצלי את תחושת המרמה והביזוי שאני מרגיש מהמדינה שלי. ברק שיקר לעם בקשר למה שהציע לפלסטינים, כל ממשלה אחריו שיקרה בקשר למה שהפלסטינים קיבלו או לא קיבלו בדיונים במשא ומתן. תכלס מדינת ישראל, בניגוד למה שרוב הישראלים מאמינים, הכשילה את המשא ומתן לא פעם אחת ולא פעמיים! לצערי, ואני לא אוהב את ההרגשה הזאת, אני מזדהה יותר עם תחושת אי הצדק הכללית של הפלסטינים מאשר עם תחושת הקורבנות העלובה של עם ישראל, ואני פעם ראשונה בחיי מקווה שהעולם מסביבנו יעניק לפלסטינים מדינה חד צדדית כי רק ככה העם היהודי לומד לקחים-על ידי חורבן והרס!
ואני אסיים עם כמה משפטים משיר גדול של Rage against the machine:
So called facts are fraud
They want us to allege and pledge
And bow down to their God
Lost the culture, the culture lost
Spun our minds and through time
Ignorance has taken over
Yo, we gotta take the power back
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Sentient 6 כתב:בינתיים 31 הרוגים בפיגוע בשדה תעופה במוסקבה...

לא הוגן וציני אני יודע אבל תראו איך יאשימו את קול אוף דיוטי בזה למרות שזה מגוחך לגמרי.
פאק איט לא אכפת לי אמרתי לכם.

http://www.gamespot.com/news/6286915.ht ... es;title;1

אני בספק אם שני מבוגרים שכל הקיום שלהם הוקדש לנקמה ופגיעה בחפים מפשע הלכו לחנות הקרובה האלקטרוניקה הקרובה לבית ההרוס שלהם בעיר ההרוסה שלהם, קנו קונסולה שאני בספק אם אפשר להשיג שם בכסף שאני בספק אם היו להם, קנו גם את המשחק הזה או אפילו מצאו מישהו שאשכרה ישלח אליהם את זה מאיביי ואז הם קיבלו את זה והשקיעו בו 12 שעות מהחיים שלהם ואז אמרו לעצמם "ואוו איזה טרוריסט גרוע אני!!! הם עלו על משהו! פיגוע בשדה תעופה, זה חדש. אבל רגע רק כדי שלא יתבעו אותי על גניבת זכויות יוצרים אני פשוט אעשה את מה שאני מסוגל עקב זה שאין לי הכשרה צבאית כלשהי ואני פשוט אתפוצץ למיליון חתיכות עם כל מי שבאזור. זכויות יוצרים זה דבר חשוב! יאללה ג'יהאד על הכופרים יאללה."

הרוסים רוצים אשם, זה ברור, זה לגיטימי למדי אבל אני חושב שהוא מסתתרר באיזשהו צריף בצ'צ'ניה או במערה באפגניסטן ופחות סביר שהוא עובד באינפיניטי וורד.

אבל מכיוון שאני כזה אופטימיסט חסר תקנה אני אציין שיש לזה גם צד חיובי! אם התקשורת צודקת אז אני יכול להגיד בוודאות שאחרי כל השעות האלו בהיילו אני יותר קטלני מנגיף האיידס וזה אדיר.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

http://mscwbe.walla.co.il/archive/918029-5.jpg

איזה יופי האא??

זה כמו גרמניה הנאצית רק עם חיוך.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

לקנות תוצרת כחול לבן? לעודד תעסוקה מקומית?? נאציזם!

השוואה מזעזעת.

תפסיקו להתרגש מכל נאד של איזה טמבל עם יכולת עיצוב פלאיירים מתחת לכל ביקורת.

(זה לא שאני תומך במודעה. זה רק ההשוואה שמקוממת)
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

זה מעודד אי-העסקה של ערבים... גם הם מקומיים, גם הם כחול-לבן.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

avrahamshuk כתב:לקנות תוצרת כחול לבן? לעודד תעסוקה מקומית?? נאציזם!

השוואה מזעזעת.

תפסיקו להתרגש מכל נאד של איזה טמבל עם יכולת עיצוב פלאיירים מתחת לכל ביקורת.

(זה לא שאני תומך במודעה. זה רק ההשוואה שמקוממת)
אוי תעשה לי טובה נמאס כבר מתירוצים עלובים
הסיפור הזה מסריח עד למעלה.

מה הקשר בין תוצרת מקומית כדי לשפר את הכלכלה (יש הבדל בין למנוע ממפעלים להיסגר ולבין התנועה הזאת) לבין מניעת תעסוקה לבני עדה או דת מסויימת בטוענה דתית נטו?? זה גזענות חביבי, זו קבוצה של אנשים דתיים, כביכול השומרי מוסר של העם הזה שאומרים לך בוא קבל חזק חיובי על זה שאתה מפלה בני אדם מסויימים!!!

זה מסריח מלמעלה כי זה מה שקורה כשהראשים של המדינה הם גזענים ובראשם עומד ממזר אפטי ששותק ומתעניין רק בהישרדות כדי להרוג זמן. תסתכל בטוקבקים, כמה טיפוסים הזויים כביכול שמסכימים עם התנועה הזאת אבל רק תן להם אישור קטן, אפילו קריצה משר החוץ וכל הטינה הזאת שמגיעה ממקום ילדותי לחלוטין (כולה לא לימדו אותם לחשוב ולספור עד 10) יצאו לרחובות ויעשו לך ליל בדולח יהודי כשר.
אל תגיד לי זה שטויות. זו התנהגות שמזכירה את הנאצים כי זה מתחיל בבידוד כלכלי של אוכלוסיות. על ההגליה והחיסול של המתנגדים עובדים עכשיו חזק מאוד אז אל תגיד לי לא.

אני לא יכול לשתוק כשסבתא שלי ניצולה מאושוויץ עדיין חיה והיא צריכה לראות את זה.
סמל אישי של משתמש
_Sapir_
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי _Sapir_ »

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html

אני מציעה לכל אחד שייראה את הראיון הזה אחרי שהוא קורא את הכותרת http://reshet.ynet.co.il/Shows/360/vide ... st,179592/

זה פשוט מגוחך, מה שהתקשורת מעוללת לגלנט. זה פשוט להפוך עכבר לפיל.
התקשורת ממש צריכה להתבייש הפעם, וזו דוגמא קלאסית בעיניי לכמה שהתקשורת הישראלית יכולה לנפח דברים ולהוציא מהקשרם. כי מה קשור בכלל כמה גלנט סטה מהשטח של הבית שלו או איך הבית שלו נראה או מאיפה נכנסים לבית שלו- למינויו לרמטכ"ל הבא של ישראל? שמישהו יסביר לי בבקשה.
אפשר לחשוב שגלנט הוא הבן אדם הראשון שמגיש בקשות למנהל באיחור על שטחים או הבן אדם הראשון שאולי בונה ללא היתר...תסתכלו מסביבכם או שתשאלו קרובים שלכם ותפתחו את העינים. יש תחושה כאילו התקשורת ממש תפסה על זה טרמפ, ערב טרם מינויו לרמטכ"ל, ובצורה ממש מגמתית הוציאו אותו מלך המושחתים. הלוואי שכזה אליאום היו עושים על מושחתים אחרים בממשלה.
זאת סיבה מגוכחת בעליל לבטל את המינוי של גלנט לרמטכ"ל ואין שום קשר בין הדבר הזה והתצהירים ה"כוזבים" שהמבקר מצא לבין פיקודו של גלנט על צה"ל. יש תחושה של זילות בהתייחסות, כאילו זאת איזה תוכנית ריאליטי שמצביעם ב-SMS אם כן למנות או לא.
עשו לבן אדם עוול ונכנסו לו לוורידים, פשוט ככה. הלוואי שכל הממשלה הייתה מושחתת כמו גלנט.
Love is the Dance of Eternity
שלח תגובה