ilai fields #7 כתב:אני חושב אבל שמפגש פורום אמור להיות אירוע יותר סגור, שקט ואינטימי.
אם זה בפאב אז זה כמו ערב מחווה ויש כניסה לכולם...
ברור. אבל גם לפאב יש את היתרונות שלו - כמו עצם העובדה שלא צריך לארגן כסף למזון ולשתייה - זה זמין במקום. מה גם שאנחנו נפגשים סביב ה-Theme של מוזיקה, ובבית אתה לא יכול לשים מוזיקה בווליום סביר עד שעות מאוחרות.
ה"חסרון" שאתה מתאר פה לא ממש בא לידי ביטוי. בכל ערבי דרים שנערכו בפאבים עד היום (אולי למעט המוטורוק, שזו הייתה בכלל הופעה), אני חושב שאפשר להגיד שרוב האנשים שהיו במקום היו חברי מועדון המעריצים והפורום, אם לא כולם. תחשוב על מצב שבו אתה מגיע לפאב האהוב עליך ומגלה שהפך לזירת מפגש של, נאמר, חלבנים ואנשי משק החלב. הם תלו תמונות של עגלים על הקיר, מקרינים סרטים מקצועיים על מכונות חליבה חדישות ומסכמים את השנה בעולם הפרות. האם תשאר בפאב או שתעדיף ללכת לפאב אחר? (קח בחשבון שה"מוזרוּת" שלך לא פחות מוזרה משל אנשי משק. הגמל לא רואה את הדבשת שלו, והפרה לא רואה את העטינים שלה, אלא אם כן היא מכופפת את הראש, וחבל, היא עלולה לחטוף בחילה).
מנסיוני בעריכת ערבי דרים (

), אני יכול להעיד על עצמי שהערבים שנערכו בפאב, OVERALL, היו מהנים יותר מהמפגשים הביתיים, ולדעתי כך גם אחרים.
בקיצור, הבחור מחכה לתשובה ממני, אז דברו איתי אם אתם מעוניינים.
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...