[דיון] מייק פורטנוי
- Sunny
- דרימיסט-על
Re: [דיון] מייק פורטנוי
לא הייתי רוצה לראות את גאווין בדרים כרגע. הוא עושה עבודה מצויינת בפורקיופיין, והם הרכב מספיק גדול ומספק בשבילו לדעתי בשביל להישאר שם.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- NamelessATM
- דרימיסט-על
ד"א, מייק התחיל לעדכן הרבה בקשר לפרויקט החדש שלו:
http://www.mikeportnoy.com/mpblog/
כל הפוסטים האחרונים שלו בנושא "Project with Morse and Morse??", הוא כותב על זה. במיוחד שני הפוסטים האחרונים שהוא אומר בכל אחד מהם מה הם עשו באותו יום. לפי מה שהוא אומר, ביומיים האחרונים הם כבר סיימו לכתוב 2 שירים והקליטו דמואים ראשוניים שלהם. אם זה ימשיך בקצב הזה, תוך שבוע-שבועיים הם יסיימו את כתיבת האלבום
אני רק מקווה שהם/מייק לא ירגישו צורך להוציא את זה כמה שיותר מהר ובאמת יתנו לשירים לשקוע ויעשו מהם את הכי טוב שאפשר.
אבל העדכונים באמת מעניינים וכיפים ומייק יודע איך לבנות הייפ, הוא לא יגרום לאלבום הזה לצאת בלי שירגישו!
http://www.mikeportnoy.com/mpblog/
כל הפוסטים האחרונים שלו בנושא "Project with Morse and Morse??", הוא כותב על זה. במיוחד שני הפוסטים האחרונים שהוא אומר בכל אחד מהם מה הם עשו באותו יום. לפי מה שהוא אומר, ביומיים האחרונים הם כבר סיימו לכתוב 2 שירים והקליטו דמואים ראשוניים שלהם. אם זה ימשיך בקצב הזה, תוך שבוע-שבועיים הם יסיימו את כתיבת האלבום

אני רק מקווה שהם/מייק לא ירגישו צורך להוציא את זה כמה שיותר מהר ובאמת יתנו לשירים לשקוע ויעשו מהם את הכי טוב שאפשר.
אבל העדכונים באמת מעניינים וכיפים ומייק יודע איך לבנות הייפ, הוא לא יגרום לאלבום הזה לצאת בלי שירגישו!

- yakim
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
פעם קודמת שפורטנוי הקליט משהו בשבוע ,זה הביא רק ברכה-ליקוויד טנשיין כבוד!!
סטיב מורס בשבילי הוא הטופ -מחכה בציפייה רבה לאלבום הזה
סטיב מורס בשבילי הוא הטופ -מחכה בציפייה רבה לאלבום הזה
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
-JP regarding the way his bank presets are arranged
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אם מישהו מעוניין לעקוב אחרי הפרוייקט החדש שמייק מעורב בו, הוא מוזמן לקרוא עידכונים יומיומיים של מייק באשכול הזה
http://www.mikeportnoy.com/forum/m2615272.aspx
מייק גם עונה מדי פעם לתגובות של אנשים שם.
http://www.mikeportnoy.com/forum/m2615272.aspx
מייק גם עונה מדי פעם לתגובות של אנשים שם.

- NamelessATM
- דרימיסט-על
שתי תגובות מעליך... 

- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
נראה שכתיבת האלבום הסתיימה. עתה הקלטות ותיקונים אחרונים ואז פוסט-פרודקשיין...
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ואחרי זה כמובן פורטנוי יוציא DVD שמתעד את הקלטות התופים באלבום...
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
למה לא? הרבה אנשים שמחים שיש את הזווית הזו.
-
- דרימיסט מתקדם
הבעיה שהוא משתמש במערכת לא אנושית ונורא קשה להמיר את הדברים שהוא עושה למערכת סטנרטית.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
בתור מתופף אני חושב שאתה טועה.
המערכת שלי לא מתקרבת לגודל המערכת של פורטנוי ואני עדין מצליח לנגן לא מעט שירים...
המערכת שלי לא מתקרבת לגודל המערכת של פורטנוי ואני עדין מצליח לנגן לא מעט שירים...

-
- דרימיסט מתקדם
אני לא מדבר על טכניקה אני מדבר על להושיב דברים הרבה דברים אי אשפר לעשות אם מערכת סטנרדטית (דאבל בס, שני טמטמים,פלור,סנר,ומצילות)
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לא מתכוון לעשות לך אמבוש או משהו (אני מתופף ואני מניח שגם אתה) אבל אם קצת דימיון והבנה שהוא כולה בן אדם חולה בנפש שלמד תופים אפשר לעשות הכל. אומנם למתופף המצוי אין 6 אוקטובנים או כל מיני ספלאשים בגדלים הזויים אבל אתה יכול לנגן הכל גם אם זה לא ישמע בול. אני לא חושב שהוא עשה איזשהו דבר שאי אפשר לנגן עם שני קראשים וספלאש אחד. יש לו את המקס סטאקס וכל הצ'צ'קעס שלו אבל זה פשוט עניין של סאונד.avishaiy5 כתב:אני לא מדבר על טכניקה אני מדבר על להושיב דברים הרבה דברים אי אשפר לעשות אם מערכת סטנרדטית (דאבל בס, שני טמטמים,פלור,סנר,ומצילות)
לדוגמא את הפזמון של as i am הוא מנגן כשיש לו רייד מעל ההייאט וככה הוא מנגן 32 נדמה לי (אני לא גאון בתאוריה ומשקלים) אני לא זוכר כבר אבל בכל מקרה אתה יכול לעשות את אותו הדבר בדיוק עם ההייאט והרייד במיקום רגיל, זה פשוט קטע של נוחיות וזה נשמע מדהים שהוא עושה את זה אבל רק צריך לפרק את זה ולא לפחד.
את ההתחלה של Under a glass moon שזה קטע מדהים ללא ספק ובשנתיים הראשונות של כל מתופף יכול להישמע כאילו הוא יצטרך להוציא 10 אלף שקל כדי לנגן את זה אפשר לנגן בעזרת מין מראקאס מוזרים כאלו כמו שהוא משתמש בהם מעל ההייאט הראשי או שאתה יכול גם עם ספלאש פשוט והאמת זה נשמע גם די מגניב. אני מנגן את זה עם קפיצה בין ספלאש לספלאש ולא חושב שזה גורע משם, נשמע טוב מאוד לדעתי.
זה מאוד נוח שיש לך איזה שלושה קראשים וספלאשים אם אתה מחליט שאתה הולך לנגן עכשיו את כל אוקטבריום נגיד אבל אפשר גם עם מינימום.
הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך שבאמת ישמע useless על מערכת מצוייה זה ההתחלה של 6:00 אבל גם עם שני טאמים מתוחים היטב וקצת פרופורציות אפשר הכל.
המערכות שלו עם כל הכבוד הן לא המערכת הכרומטית של טרי בוזיו, זה לא משהו שמנגנים בו כאילו שהוא כלי מלודי, קצת אימון ודימיון ואפשר הכל.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- דרימיסט מתקדם
זה נורא בעייתי אם מערכת אלקטרונית 

- Sentient 6
- דרימיסט-על
-
- דרימיסט מתקדם
אם כל הבעיות אני לפחות יכול לתופף הרבה יש לי חבר שיש לו מערכת רגילה וההורים עושים לו תמוות.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אני לא מבין מה הטאבו הגדול במדינה הזאת על להרוג את ההורים שלך. באמת שלא.
-
- דרימיסט מתקדם
אמא מכינה אוכל נהדר ואבא השמיע לי לד זפלין ולא אבי ביטר שהייתי קטן אם אלה לא סיבות לחיות אז אני לא יודע מה כן.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לגדול על ירח מדברי בהשגחת הדודים שלך רק כדי לגלות שאימא שלך היא נטלי פורטמן ושאבא שלך הוא סטואי לא רגע מייק פורטנוי מהר שמישהו יגיד מהר משהו עליו לפני שעידן מוריד אותנו מהאוויר!!!
מייק פורטנוי... עם מי לדעתכם הוא צריך לשתף פעולה?
הרכב עם 57 מתופפים מהגדולים בעולם, כולם שרים ראפ. מה דעתכם?
מייק פורטנוי... עם מי לדעתכם הוא צריך לשתף פעולה?
הרכב עם 57 מתופפים מהגדולים בעולם, כולם שרים ראפ. מה דעתכם?