9 וחצי בבוקר, מגיע הטסטר לאוטו ואנחנו מתחילים לנסוע. לחוץ כמו החיים, מגיע לאמצע הטסט והכל עובר סבבה ואז הטסטר מבקש חניה ברוורס בצד שמאל, אני בחיים לא חניתי ברוורס בצד שמאל-רק בימין, אז נכון כל הטכניקה אותו דבר עם סימונים וסיבובי הגה אבל זה גם מאוד שונה. מאוד. הרוורס הלך ממש לא חלק, והטסטר אפילו שם ברקס. מבואס אבל לא מוותר אני ממשיך לנסוע עד הסוף והכל טוב.
המורה אמר שהתשובות מגיעות בחמש ואמרתי לו לא להתקשר אם אין חדשות טובות בחצי צחוק. רבע לשש החלטתי בכל זאת להתקשר אליו.
-עברתי?
-לא.
מבואס (אבל ראיתי את זה בא) הנחתי לזה. אמרתי לאבא ולאח ואז מגיעה שיחה מאמא. 'עברת! רפי (המורה) התקשר ואמר לי להגיד לך'
אני מתקשר אל המורה נהיגה ואומר לו שזה לא יפה לשחק ככה בחיים של אנשים. הוא הסביר לי שהוא נתן ת.ז לא נכונה כשהוא ביקש את התשובה לטסט ולכן קיבל תשובה לא נכונה, אבל כשהתקשרתי עוד לא הייתה לו עוד תשובה, אז לפי מה שסיפרתי לו אחרי הטסט על הרוורס הוא הניח שנכשלתי ובגלל זה אמר לי שנכשלתי. הוא קיבל את התשובה הנכונה רק אחרי שהתקשרתי אליו לוודא ונתתי לו את הת.ז הנכונה במקרה! הוא בדק שוב, ראה את התשובה והתקשר לאמא וככה זה נגמר.
לא יפה לעשות ככה לאנשים.
איזה חפירה