[דיון] מייק פורטנוי

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

Re: [דיון] מייק פורטנוי

שליחה על ידי NamelessATM »

אחרי איזה חודשיים-שלוש מייק חזר לפעילות בפורום שלו, ובתגובה לזה:
I received the december edition of 'Aardschok' today, and there's an interview with Mike in it, held in November when he played De Melkweg with A7X.
In this interview he says he is really sad about how things went and that he never really wanted DT to end this way for him and he 'even' considered throwing all his pain and sorrow aside and called the guys to say he would be joining them in the studio, so no hiatus at all, in january to save DT how it was meant to be, but the rest of DT closed the door for him since they've already had auditions and picked their new guy.

Interesting story imo.

And I love Mike, and will like whatever he does/records/plays, but I do understand the rest of DT's choice in this situation.
הוא הגיב:
Just for the record, this is indeed true..

Fairly recently, I reached out to the guys to try and make amends and offered to reconcile for the sake of having peace back in our lives...(plus I know how much it meant to alot of the fans...)

I figured it was still possible to try and save us because they hadn't made any announcements yet or begun any public activity with another drummer...but sadly, they declined my offer (well, actually their lawyer did...they didn't even tell me themselves....)

Sorry gang, I honestly gave it my all...
So now the fans on my twitter and facebook can please stop asking me to go back to DT...I tried, and the door is now shut...the ball is now in their court, not mine...

PS - I'm not crying or looking for mercy by posting this...I am merely trying to set the record straight as that is always the most important thing about my relationship with you guys...no BS, no spins, nothing to hide...and for better or for worse, I tell it like it is...

I've also recently seen some people accuse my online activity of "looking for attention or media coverage" or "looking for sympathy", but it's honestly none of the above...I merely value having an open and active communication with my fans...always have, always will...it is the cornerstone of everything I've done since day #1 with DT....

This was posted here FOR YOU GUYS to know about...here on MY message board on MY website....if it ends up on Blabbermouth or wherever else, that is THEIR choice to spread, I did not request it or send out a "press release"....

Anyways, onward and upward...
I've got alot of great music and ideas waiting to come out of me and alot of exciting collaborations in the works....so goodbye 2010...bring on 2011!

MP
לדעתי זה די אומר שלא נראה איחוד של דרים עם מייק, אם זה כמו שהוא אומר (גם פה וגם בעוד כל מיני פעמים אחרות) הם אפילו לא מדברים איתו. למרות שאפשר להבין את דרים, כאילו מה, זה היה בערך הדבר הכי מטומטם שיכול לקרות אם אחרי שהם אמרו שהם עשו אודישנים ובחרו מתופף זה היה כזה "כן כולם טוב אז זה מייק חיחי!", אני אישית ואני בטוח שעוד הרבה אנשים הייתי חושב שהם תיכננו דבר כזה מההתחלה כדי למשוך תשומת לב ואז זה היה פוגע לכולם שם במוניטין. חוץ מזה שהוא לא יכול ככה לשחק איתם ולהגיד
"טוב שמעו בואו ניקח הפסקה בילתי-מוגדרת...אני עייף"
"לא"
"טוב אז אני פורש"
*כעבור חודשיים-שלוש*
"שמעו... A7X לא רוצים שאני אמשיך איתם ל-2011... so... I'm back?"
"אבל כבר יש לנו מתופף"
"נו לא נורא מקסימום תעיפו אותו עוד לא עשיתם הכרזה"

חוץ מזה שמעבר לסיבות האלה, גם מבחינה מוזיקלית, הם לא צריכים בן אדם ש"מוכן" להיות בלהקה בגלל ש-A7X לא ממשיכים איתו ל-2011 ושיעשה הכל בחוסר רצון והתלהבות for the sake of having peace back in our lives (או בעצם, in HIS life). מייק לפעמים מצחיק :haha: מילא אם הוא היה מרגיש שהוא ממש רוצה לחזור בשביל המוזיקה או משהו, אבל כרגע הם צריכים מתופף שבאמת יתן להם משהו חדש ושיגרום להם להתקדם קדימה עם אנרגיה.
אני מניח שמייק הבין מוקדם מהצפוי את הטעות שהוא עשה, אבל נקווה שהוא ימשיך לעשות מוזיקה טובה בפרויקטים אחרים, ששם הוא כן ירצה להיות, ולא רק for the sake of it :)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

bye bye beautiful?
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

WTF!

מה בדיוק הוא מצפה? העיקר להגיד שהכדור המגרש שלהם... רציני הבחור??
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

פורטנוי פשוט נהיה עלוב יותר ויותר מכל פעם שהוא ממשיך להעלות את הנושא הזה. מה הוא ציפה, שאחרי שאיבנג'ד השאירו אותו עם ה*ין ביד, אז שדרים ת'יאטר יבטלו פתאום את הבחירה של המתופף החדש והעבודה איתו? מצחיק שהוא מנסה להאשים אותם ולהוציא את עצמו המסכן בכל הסיפור, האמת לא מצחיק, עצוב שזה הדרך בה מייק פורטנוי מתנהג, פשוט פאתטי.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

No need to gloat.
אני חושב שמייק פשוט נכנס לספין בלתי-נגמר מאז ההודעה על העזיבה שכנראה מעורבות בו המון רגשות - משהו שתמיד יגרום לו, ולכל אדם, לעשות פעולות פזיזות.
מה שיותר מעניין אותי בהכרזה הזו של פורטנוי זה ההרגשה המאוד-חזקה שהלהקה מרגישה שמייקי עשה לה "טובה" בכך שהציע לעשות הפסקה ובכך סלל את דרכו החוצה. האם אחיזתו ב-DT באמת הייתה כ"כ חונקת שרק עכשיו לשאר החברים יש ביצים לומר no thank you?
שווה מחשבה.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

כן אני חושב בהחלט שהם גילו סוג חדש של חופש, לא ברור לי מה פורטנוי חשב לעצמו כשהציע לחזור.
בנקודת הזמן הזאת חברי DT יותר נרגשים לראות את הלהקה בלי פורטנוי מאשר איתו.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
Schwimmer
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Schwimmer »

Mars Volter כתב:No need to gloat.
אני חושב שמייק פשוט נכנס לספין בלתי-נגמר מאז ההודעה על העזיבה שכנראה מעורבות בו המון רגשות - משהו שתמיד יגרום לו, ולכל אדם, לעשות פעולות פזיזות.
מה שיותר מעניין אותי בהכרזה הזו של פורטנוי זה ההרגשה המאוד-חזקה שהלהקה מרגישה שמייקי עשה לה "טובה" בכך שהציע לעשות הפסקה ובכך סלל את דרכו החוצה. האם אחיזתו ב-DT באמת הייתה כ"כ חונקת שרק עכשיו לשאר החברים יש ביצים לומר no thank you?
שווה מחשבה.
למרות שמצד אחד יכול להיות שיש משהו בזה, מצד שני מייק כן ציין שהוא שמע את הבשורה מהעו"ד שלהם, אבל לא אמר למה - לדעתי הם פשוט בשלב עם המתופף החדש שכבר אי אפשר להגיד "טוב עזוב, מייק רוצה לחזור, קבל ביטול".

מה שכן אני מסכים עם מה שאמרת, חוץ מזה שאולי דרים לא הרגישו את האחיזה החונקת של מייק עד היום כמו שהם הרגישו אותה אחרי שהוא עזב. תראו כמה הם פעילים פתאום, במיוחד עם המעריצים. כל חבר בלהקה פעיל יותר, ג'יימס (שבחלק מהאלבומים הגיע לסטודיו בשלב מאוחר מאוד) מדבר על הכניסה לסטודיו בלי הפסקה. אני חושב שכל חבר בלהקה נהנה מאוד כרגע מהאחריות שהוא לקח על עצמו ברגע שמייק הודיע על הפרישה.

ד"א, משתמע מההודעה של פורטנוי שהוא הציע לחזור ללהקה מתוך רצון של מעריצים...אני לא בודק את MP.com, אבל בפורום הזה ובDTF.org התגובות דיי מראות שהרבה אנשים מרוצים מהתגובה של הלהקה להצעה (ואני ביניהם, שיהיה ברור).
pinnacle
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי pinnacle »

NamelessATM כתב:אחרי איזה חודשיים-שלוש מייק חזר לפעילות בפורום שלו, ובתגובה לזה:
I received the december edition of 'Aardschok' today, and there's an interview with Mike in it, held in November when he played De Melkweg with A7X.
In this interview he says he is really sad about how things went and that he never really wanted DT to end this way for him and he 'even' considered throwing all his pain and sorrow aside and called the guys to say he would be joining them in the studio, so no hiatus at all, in january to save DT how it was meant to be, but the rest of DT closed the door for him since they've already had auditions and picked their new guy.

Interesting story imo.

And I love Mike, and will like whatever he does/records/plays, but I do understand the rest of DT's choice in this situation.
הוא הגיב:
Just for the record, this is indeed true..

Fairly recently, I reached out to the guys to try and make amends and offered to reconcile for the sake of having peace back in our lives...(plus I know how much it meant to alot of the fans...)

I figured it was still possible to try and save us because they hadn't made any announcements yet or begun any public activity with another drummer...but sadly, they declined my offer (well, actually their lawyer did...they didn't even tell me themselves....)

Sorry gang, I honestly gave it my all...
So now the fans on my twitter and facebook can please stop asking me to go back to DT...I tried, and the door is now shut...the ball is now in their court, not mine...

PS - I'm not crying or looking for mercy by posting this...I am merely trying to set the record straight as that is always the most important thing about my relationship with you guys...no BS, no spins, nothing to hide...and for better or for worse, I tell it like it is...

I've also recently seen some people accuse my online activity of "looking for attention or media coverage" or "looking for sympathy", but it's honestly none of the above...I merely value having an open and active communication with my fans...always have, always will...it is the cornerstone of everything I've done since day #1 with DT....

This was posted here FOR YOU GUYS to know about...here on MY message board on MY website....if it ends up on Blabbermouth or wherever else, that is THEIR choice to spread, I did not request it or send out a "press release"....

Anyways, onward and upward...
I've got alot of great music and ideas waiting to come out of me and alot of exciting collaborations in the works....so goodbye 2010...bring on 2011!

MP
לדעתי זה די אומר שלא נראה איחוד של דרים עם מייק, אם זה כמו שהוא אומר (גם פה וגם בעוד כל מיני פעמים אחרות) הם אפילו לא מדברים איתו. למרות שאפשר להבין את דרים, כאילו מה, זה היה בערך הדבר הכי מטומטם שיכול לקרות אם אחרי שהם אמרו שהם עשו אודישנים ובחרו מתופף זה היה כזה "כן כולם טוב אז זה מייק חיחי!", אני אישית ואני בטוח שעוד הרבה אנשים הייתי חושב שהם תיכננו דבר כזה מההתחלה כדי למשוך תשומת לב ואז זה היה פוגע לכולם שם במוניטין. חוץ מזה שהוא לא יכול ככה לשחק איתם ולהגיד
"טוב שמעו בואו ניקח הפסקה בילתי-מוגדרת...אני עייף"
"לא"
"טוב אז אני פורש"
*כעבור חודשיים-שלוש*
"שמעו... A7X לא רוצים שאני אמשיך איתם ל-2011... so... I'm back?"
"אבל כבר יש לנו מתופף"
"נו לא נורא מקסימום תעיפו אותו עוד לא עשיתם הכרזה"

חוץ מזה שמעבר לסיבות האלה, גם מבחינה מוזיקלית, הם לא צריכים בן אדם ש"מוכן" להיות בלהקה בגלל ש-A7X לא ממשיכים איתו ל-2011 ושיעשה הכל בחוסר רצון והתלהבות for the sake of having peace back in our lives (או בעצם, in HIS life). מייק לפעמים מצחיק :haha: מילא אם הוא היה מרגיש שהוא ממש רוצה לחזור בשביל המוזיקה או משהו, אבל כרגע הם צריכים מתופף שבאמת יתן להם משהו חדש ושיגרום להם להתקדם קדימה עם אנרגיה.
אני מניח שמייק הבין מוקדם מהצפוי את הטעות שהוא עשה, אבל נקווה שהוא ימשיך לעשות מוזיקה טובה בפרויקטים אחרים, ששם הוא כן ירצה להיות, ולא רק for the sake of it :)
מסכים עם כל מילה שלך 8-)
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

WTF ... יאללה שיתחיל לדאוג כבר לתחת שלו במקום להתדפק על דלתות . אני לא מבין בשביל מה לחזור לDT , שיקים איזה סופרגרוב משלו עם כל הכסף שכבר יש לו ( עבד קשה מה לעשות :) ) .וזו גם אחלה עסקת חבילה - דרים יקימו הרכב חדש ורענן עם מתופף חדש (בתקווה שבאמת יספק את הסחורה ) - ומייק יקים הרכב חדש משלו . אני שמח שהעניינים עם A7X לא הסתדרו למרות שלא כל כך התנגדתי להתחברות שלו איתם .
חתוליס
נעם

שליחה על ידי חתוליס »

מעניין. כל הזמן הזה פורטנוי ניסה להוכיח למעריצים שהוא עזב את דרים לא בגלל A7X אלא בגלל עשרות סיבות אחרות. מעניין מאד, שברגע שA7X העיפו אותו החוצה - פתאום הוא רוצה לחזור לדרים...
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

או בעברית: יצא נקניק.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

הבעיה עם מה שאתה אומר ליאור זה שאתה מסתכל עליו בתור נקניק . אני מסתכל עליו בתור בן אנוש שהבלבול השתלט עליו בתזמון ובעיתוי גרועים . זה הכל . ואני מבין אותו לגמרי . הוא יעבור את התקופה הנוראית הזו כמו גדול .
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

Ozerivarium כתב:הבעיה עם מה שאתה אומר ליאור זה שאתה מסתכל עליו בתור נקניק . אני מסתכל עליו בתור בן אנוש שהבלבול השתלט עליו בתזמון ובעיתוי גרועים . זה הכל . ואני מבין אותו לגמרי . הוא יעבור את התקופה הנוראית הזו כמו גדול .
אמנם אני לא מסכים עם כמה החלטות ומהלכים שמייק עשה בחודשים האחרונים, אבל אני מתחבר למה שאתה אומר.
בגדול אני חושב שמייק צריך להבין שכנראה אין לו דרך חזרה לדרים, לפחות לא בתקופה הקרובה ולמצוא לעצמו איזו להקה קבועה.
תמונה
תמונה
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

כסף, כסף, כסף, ועוד כסף זה המניע לעזיבה וזה המניע לרצון לחזור.
אני לא חושב שדרים היו צריכים לענות לו דרך עו"ד, אבל מגיע לו!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

בראיונות עם חברי דרים מאז העזיבה של פורטנוי החברים השונים אמרו שהעבודה בלהקה היתה שילוב של מה שהיה לכל אחד לתרום, אז אני לא חושב שפורטנוי חנק אותם.

מוזר אבל שהם ענו לו דרך עו"ד אחרי שכולם אמרו (או לפחות פורטנוי ופטרוצ'י) שהם נשארו חברים טובים אחרי הכל.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

בסדר, אתה קורא את הטקסט, אני בוחר לקרוא את הסאב-טקסט.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

מי חשב שהוא הולך להיות מובטל? :)
It's a new year and time for new beginnings...tomorrow I start 2011 Project #1 (of many more to come): MP, Steve Morse, Neal Morse, Dave LaRue & Casey McPherson...the musical potential is off the charts! Very exciting indeed...
תמונה
תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
B-Boy
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי B-Boy »

הולי פאקינג שיט!
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

סטיב מורס! זה בטוח יהיה מעניין.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
avishaiy5
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי avishaiy5 »

למייק לא היה חסר הרכבים ולא ישעמם לו בואו לא נשכח שלפורטנוי יש עוד הרכבים צדדים כמו:
Transatlantic,ואני בטוח שבעתיד היה אפילו עוד כמה.
אבל שמעניין אותי כרגע זה מי יחליף אותו לי בראש יש כבר כמה כמו:
שון ריינהארט (cynic,death)
גווין הריסון (Porcupine Tree,osi)
אני חושב ששתי האפשרויות האלה נהדרות וששתי המתופפים מוזיקאים נהדרים ואני מאוד ישמח אם אחד מהם היה בדרים בשנה הקרובה.
שלח תגובה