אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה

"The bigger the lie, the more they believe"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ואני לתומי חשבתי שאלוהים הכל יכול הוא שאחראי על כל מה שקורה בעולם.
אם הוא מאמין באלוהים, רק אותו הוא יכול להאשים.
טיפש.
אם הוא מאמין באלוהים, רק אותו הוא יכול להאשים.
טיפש.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ככה נראים האנשים שמייצגים את מדינת ישראל בכנסת ואל מול העולם, מרחיקים גם את אחרונת הידידות של ישראל (גרמניה). העיקר שבן ארי (הוא יודע בכלל מה זה שואה?) מרגיש שהוא יצא "גבר גבר" ואמר מה שבא לו והתנהג כרגיל כבריון כמו שרגילים בימין הפוליטי. הטוקבקים לכתבה גם מחליאים, לא יאומן כמה אנשים משבחים אותו, זה מראה עד כמה החברה הישראלית חולה.
לפני שנה באירוע תמיכה של European Friends of Israel התקבצו להם פרלמנטרים מכל מדינות אירופה, ביניהן גם הבוסית שלי. במקרה הושיבו איתה בשולחן את גברת ציפי חוטובלי. אותה חוטובלי כנראה שכחה שמדובר באירוע של ידידי ותומכי ישראל באירופה, ובמשך כל הערב השמיצה,תקפה ודיברה בגסות אל חברי הפרלמנט שהיו בשולחן. חברת הפרלמנט שלי הייתה בהלם מוחלט ואמרה לי שאוי ואבוי אם אלה האנשים שישראל שולחת שייצגו אותה באירועים כאלה באירופה.
לפני שנה באירוע תמיכה של European Friends of Israel התקבצו להם פרלמנטרים מכל מדינות אירופה, ביניהן גם הבוסית שלי. במקרה הושיבו איתה בשולחן את גברת ציפי חוטובלי. אותה חוטובלי כנראה שכחה שמדובר באירוע של ידידי ותומכי ישראל באירופה, ובמשך כל הערב השמיצה,תקפה ודיברה בגסות אל חברי הפרלמנט שהיו בשולחן. חברת הפרלמנט שלי הייתה בהלם מוחלט ואמרה לי שאוי ואבוי אם אלה האנשים שישראל שולחת שייצגו אותה באירועים כאלה באירופה.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
תראו את הטוקבקים.... "6 מיליון!! 6 מיליון!!"
בן ארי וכל האידיוטים שנוהרים אחרי אידיוטים כמוהו...
הישראלים מגוחכים וחסרי תועלת ולא פלא שבתקשורת בכל העולם מתייחסים לישראל כמו לבדיחה. כי זה המצב. האינטיליגנציה כאן בתחת. "מנהיגים" שהם בכלל ליצנים של מסיבות ילדים ובאופן כללי תאוות דם בלתי נשלטת שנוטפת כאן לכל בן אדם שלישי מהעיניים כמו לזומבים.
לשנוא אשכנזים ומזרחים, לשנוא חרדים וחילונים, לשנוא גרמנים, לשנוא ערבים, לשנוא את כולם, העיקר לשנוא. עד שתאבד שליטה ותהרוג מישהו שעקף אותך בכביש.
אני באמת מצטער אבל הגיע הזמן שהמדינה הזאת תבער, לא תשב על אש גבוהה, לא תעמוד בפני רתיחה, אלא תבער כמו שצריך עד שישברו הישבנים השמנים שמשאירים את העם הזה בחרא ושכל אחד כאן יצטרך לבדוק טוב טוב את המקום שהוא עומד בו ובאותה הזדמנות גם שיראה על מי הוא עומד. המצב כבר מעבר לחרא אבל אני לא חושב שהמדינה עצמה היא חרא, אני לא רוצה להישאר כאן אבל אני לא שונא את המדינה הזאת, לא איבדתי את הצפון אבל זה בלתי נסבל, זה טירוף מוחלט, מדינה אחת של אנשים שמגרדים מינימום בשביל לבזבז את הכל על ביטוח בריאות שלא יתן להם כלום שהם יצטרכו אותו ומשכנתא שהם בחיים לא יצליחו לשלם וחבורה של חדלי אישים שמנים שעוד שניה יתפוצצו מרוב שהם מלאים בעצמם, זה המצב ועל כל זה יש את בן ארי שיראה לעולם כמה הטימטום כאן שולט. תודה לאל שההנהגה הגרמנית לא נגררת לשטויות שלהם אחרת מי היה משתין בכלל על ישראל.
בן ארי וכל האידיוטים שנוהרים אחרי אידיוטים כמוהו...
הישראלים מגוחכים וחסרי תועלת ולא פלא שבתקשורת בכל העולם מתייחסים לישראל כמו לבדיחה. כי זה המצב. האינטיליגנציה כאן בתחת. "מנהיגים" שהם בכלל ליצנים של מסיבות ילדים ובאופן כללי תאוות דם בלתי נשלטת שנוטפת כאן לכל בן אדם שלישי מהעיניים כמו לזומבים.
לשנוא אשכנזים ומזרחים, לשנוא חרדים וחילונים, לשנוא גרמנים, לשנוא ערבים, לשנוא את כולם, העיקר לשנוא. עד שתאבד שליטה ותהרוג מישהו שעקף אותך בכביש.
אני באמת מצטער אבל הגיע הזמן שהמדינה הזאת תבער, לא תשב על אש גבוהה, לא תעמוד בפני רתיחה, אלא תבער כמו שצריך עד שישברו הישבנים השמנים שמשאירים את העם הזה בחרא ושכל אחד כאן יצטרך לבדוק טוב טוב את המקום שהוא עומד בו ובאותה הזדמנות גם שיראה על מי הוא עומד. המצב כבר מעבר לחרא אבל אני לא חושב שהמדינה עצמה היא חרא, אני לא רוצה להישאר כאן אבל אני לא שונא את המדינה הזאת, לא איבדתי את הצפון אבל זה בלתי נסבל, זה טירוף מוחלט, מדינה אחת של אנשים שמגרדים מינימום בשביל לבזבז את הכל על ביטוח בריאות שלא יתן להם כלום שהם יצטרכו אותו ומשכנתא שהם בחיים לא יצליחו לשלם וחבורה של חדלי אישים שמנים שעוד שניה יתפוצצו מרוב שהם מלאים בעצמם, זה המצב ועל כל זה יש את בן ארי שיראה לעולם כמה הטימטום כאן שולט. תודה לאל שההנהגה הגרמנית לא נגררת לשטויות שלהם אחרת מי היה משתין בכלל על ישראל.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T7KkLWTcEYM[/youtube]
אני העלתי.. קצת לשפשף את העיניים.. מזעזע שאילו האנשים שמייצגים אותי בכנסת.. העיקר המדינה יודעת להתלהם על חנין זועבי.. ונכון, יש על מה להתלהם.. אבל בוא לא נשכח אותם!!!!! אנשים שהם לכאורה יהודים והם "משלנו"..
אני העלתי.. קצת לשפשף את העיניים.. מזעזע שאילו האנשים שמייצגים אותי בכנסת.. העיקר המדינה יודעת להתלהם על חנין זועבי.. ונכון, יש על מה להתלהם.. אבל בוא לא נשכח אותם!!!!! אנשים שהם לכאורה יהודים והם "משלנו"..
-
- בריל!
יהודים?
הצחקת אותי, אלה לא יהודים, אלה יודונאצים!

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- בריל!
כל הכבוד לבחור על העבודה המאוד מעמיקה שעשה בנושא, פוסט מרתק על ישראל בעשור האחרון, ועל הדמוקרטיה שהלכה לה לאיבוד
http://eyalniv.wordpress.com/2010/11/20 ... biting-it/
http://eyalniv.wordpress.com/2010/11/20 ... biting-it/
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
איזה חברת כנסת "נפלאה" מירי סיבוני, מעניין מאיפה היא מביאה את הרעיונות האלה:
http://news.walla.co.il/?w=/1/1757421
http://news.walla.co.il/?w=/1/1757421
- _Sapir_
- דרימיסטית שרופה
אפשר להבין מאיפה זה נובע, אבל אין קשר בין X ל-Y
הרעיון די מגוחך
לא כולם משתמטים מאותן הסיבות ואי אפשר לשלול את הזכות להוציא רישיון נהיגה מסתם כאלה שלא מתגייסים בגלל סיבות רפואיות למשל
הרעיון די מגוחך
לא כולם משתמטים מאותן הסיבות ואי אפשר לשלול את הזכות להוציא רישיון נהיגה מסתם כאלה שלא מתגייסים בגלל סיבות רפואיות למשל
Love is the Dance of Eternity
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ברור מאיפה זה נובע ,מהפאשיזם שכבש כל חלקה טובה בארץ. ברור שזה מגוחך ובשביל זה הבאתי את הלינק לפה, כדי שכולנו נוכל לגחך ביחד.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Sentient 6
- דרימיסט-על
מלחמת עולם שלישית בדרך. what say you?
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אני אומר דמגוגיה. 
אבל מה גורם לך לומר את זה דוקא עכשיו?

אבל מה גורם לך לומר את זה דוקא עכשיו?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בטח ההפגזה של צפון קוריאה על דרום קוריאה.
- _Sapir_
- דרימיסטית שרופה
הגיוני..
ועכשיו כל הסיפור עם טורקיה..
יהיה שמח בקיצור
ועכשיו כל הסיפור עם טורקיה..
יהיה שמח בקיצור
Love is the Dance of Eternity
-
- דרימיסט-על
וואי וואי וואי, ממש קרנבל הלילה עם כל ההדלפות האלה!
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3990950,00.html
ההדלפה החמה מויקיליקס: למה לא יורד גשם בישראל!!!
ההדלפה החמה מויקיליקס: למה לא יורד גשם בישראל!!!

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
האמת אני לא מבין מה הבלגאן וכל הרעש וההמולה שהגרדיאן ועיתונים עולמיים אחרים עושים. כל המידע הזה לא מפתיע, זה ידוע שמדינות מדברות אחת על השנייה ועל מנהיגים, זה די נהוג בדיפלומטיה שאחרי פגישות, שגרירויות מדווחות למשרד החוץ . בקיצור, העיתונים מתלהבים שיש להם בלעדיות אבל אין פה שום סקופ מרעיש וכמובן שמי שגנב את המסמכים צריך להיכנס לכלא, יחד עם בעלי האתר "יפי הנפש".liordavidlior כתב:וואי וואי וואי, ממש קרנבל הלילה עם כל ההדלפות האלה!
-
- דרימיסט-על
^ מה הרעש? פוטין ומדבדב הם באטמן ורובין! ענק!
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כן ,זה באמת היה משעשע 
גם הקטע שאמרו שנתניהו "לא מקיים הבטחות". וואלה?

גם הקטע שאמרו שנתניהו "לא מקיים הבטחות". וואלה?