חח אני זוכרת שראיתי את מטריקס כשהוא יצא ההיתי בסביבות גיל 15בערך וזה היה בדיוק בתקופת ההתבגרות המרדנית שלי שההיתי מאוד תמימה ומשוכנעת שאני הולכת לתקן את העולם ואז ראיתי את מטריקס ולתקופה קצרה הסרט ממש הכניס אותי לסרטים שאולי אנחנו באמת חיים במטריקס וחיזק אצלי עוד יותר את התחושה שחייבים לעשות שינוי ושתמיד יש בחירה ובלה בלה בלה...
ראיתי אתמול סוף סוף את המספריים של אדוארד (רציתי לראות כבר מזמן...)
ממש אהבתי, אומנם מטמין בו מסרים קשים על החברה, וגם הסוף עצוב אבל ממש סרט יפה.
ממליצה בחום = גוני דפ עושה שם משחק משובח!!!
דרך אגב מישהו פה שמע על הית לדג'ר? ממש אבדה גדולה לעולם הקולנוע, הוא היה כישרון נדיר. (הכי אהבתי אותו בפטריוט)
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
ענתי סוף סוף השלמת פערים עמוקים מאוד.
המספרים של אדוארד זה סרט מקסים , מרגש וניפלא שאני זוכרת שמאוד אהבתי אותו כשהייתי קטנה.
ג'וני דפ שהוא באופן כללי שחקן מדהים עושה שם עבודה נפלאה .
אגב בסרט מופיע שם וינונה רידר בצעירותה ותחילת דרכה .
לא קשור אבל במבחן של פייס בוק יצא איזו דמות של ג'וני דפ אתה יצא לי אדוארד מהמספריים של אדוארד (יצרתי עם צד מאוד רגיש )
מישהו פה ראה את הסרט החדש עם ג'ק ניקולסון ומורגן פרימן?
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
The Man from Earth
הסרט הכי טוב שראיתי לאחרונה. ע"פ תסריט של ג'רום ביקסבי, היוצר האגדי של Star Trek.
אמנם הסרט נחשב למד"ב, אבל הוא נטול אפקטים ודומה יותר להצגה מאשר לסרט, אבל שווה יותר מצפייה אחת.
------------------------------------------
Risen again, but never awaken.
Aren't we all in a dream?.....