טל רודס כתב:ראיתי אתמול את Sicko של מייקל מור, ויחסית לעובדה שידוע שהוא דמגוג ידוע שיורה לכל הכיוונים, הסרט הזה הוא הרבה יותר טוב מפרנהייט 9/11 ו- Bowling for Colombine. כידוע לכולם מערכת הבריאות האמריקאית היא לעשירים בלבד, ועשרות מיליוני אנשים לא מסוגלים לבטח את עצמם מבחינה רפואית, אך גם אלה שמבוטחים לאו דווקא מקבלים את הצרכים הרפואיים כי כל דבר זה כסף, ולחברות האלה יש אינטרס לדחות כמה שיותר בקשות כי אחרת הן יהיו פחות רווחיות. מור יוצא לצרפת וללונדון להראות את מערכת הבריאות החינמית שם (בכך הוא לא חידש לי כי אני יודע איך הדברים באירופה).
ראיתי גם את הסרט (תודה על הקישור, ירד לי תוך חצי שעה!)..חזק לגמרי. אני אוהבת את הציניות הזאת של מייקל מור, היא די מקצינה את החלק האבסורדי בכל הסיפור. מפחיד לחשוב שבתי חולים פיזית זורקים אנשים שמגיעים אליהם, כי אין להם כסף לשלם לטיפול הרפואי.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
Rendition
סרט דרמה/מתח על מדיניות חקירת הטרוריסטים מחוץ לגבולות ארה"ב. המילה Rendition משמעותה הטסה של חשודים אל מתקני חקירה במדינות מרוחקות (לפעמים מזרח אירופה ובמקרה של הסרט בתוניס) ששם אפשר יהיה לבצע חקירה מבלי התערבות של התקשורת. סה"כ עלילה מעניינת, אם כי הפרשנות שנתנו התסריטאים/במאי לא מוצדקים. אני חושב ש- RENDITION היא פעולה מוצדקת למורת רוחם של יפי הנפש. גם אם לא תמיד יחלצו מידע מאנשים שנחקרים, הרי מספיק שכמה ינדבו מידע שיציל אלפי אנשים ממוות בפעולות טרור , והרי השיטה מוצדקת בהחלט.
Plaschkes כתב:הראשון היה כ"כ מעפן שאני לא הולך אפילו לחשוב על לנסות לראות את הסרט הזה...
אני ממש אהבתי את הראשון , ואני מצפה בקוצר רוח לביאתו לקולנוע .
למען האמת זה סרטים שחרשתי עליהם את הצורה ( ארבעת הסרטים של הנוסע ה-8 , והטורף ) . ואלו בין הסרטים הכי טובים ראיתי בחיים .
נערך לאחרונה על ידי Ozerivarium ב ו' פברואר 01, 2008 2:33 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא אדבר בכלל על העובדה שהסרט מגוחך ברמות (הראשון), מאחר וזה כביכול סרט אימה, ולכן העלילה משחקת תפקיד דיי משני אם לא אפסי, אבל, הוא פשוט היה עשוי ממש גרוע.
שוטים לא ברורים בכלל, בלאגן וכאוס מוחלט על המסך, לא מפחיד, לא מצחיק, לא מגעיל, לא מקפיץ... סתם סרט מוזר ועשוי ממש גרוע.
סרט עשוי טוב, חזק ומעולה לדעתי (קצת משוחדת כי אני ממש אוהבת את כל סרטי רמבו)
אומנם היו קטעים שהרכנתי ראש כי לא יכלתי להסתכל, (יש שם קטעים ממש ממש קשים לצפייה) אבל למרות זאת זה סרט מאוד טוב.
סילווסטר סטאלון נראה ממש כמו הר אדם, וזה מוזר לראות אותו ככה, אבל הוא שחקן אדיר!!!
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
לא ראיתי = אבל אני אכניס לרשימה של הסרטים שאני חייבת לראות... - אתה מאמין שלא ראיתי את מטריקס?!?!?!!?
= חור בהסכלה..... אבל בקרוב הראה...
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
WTF לא ראית את מטריקס??
את חיה בעולם הזה ילדונת? חחח כי נראה לי שחייבים להיות
מנותקים בשביל לא לראות את מטריקס.
מצד שני אני לא ראיתי את טיטניק אבל לא בטוחה שזה הפסד כה גדול..
אתמול צפיתי שוב - לאחר כמה שנים טובות - ב"מופע של טרומן",
סרט אלוהי (תרתי משמע!!)
גם הנאה פשוטה אם לא בא לך להתעמק ויחד עם זאת אם כן בא לך -
יש כ"כ הרבה זוויות לנתח! ואני אוהבת לנתח סרטים
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
לא ראית טיטאניק??? איפה הצד הרומנטי שלך מותק? את חייבת לראות - למרות שזה באמת לא כזה הפסד גדול, אבל בכל זאת כדי לך.