אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
איזה יום נורא כאוהד ארסנל, אני לא זוכר מתי ההגנה שלנו נראתה כל כך מחרידה. קוסיילני הוא אפס מאופס ואלמוניה אני מרחם עליו, ונגר גמר אותו ועוד משאיר אותו שוער ראשון. לפחות אברם עם ניצחון ראשון בליגה העונה, אני שמח בשבילו ובשביל ווסטהאם.
- MrReD
- שגריר האופת'
גם ניצחון צודק לגמרי של ווסטהאם שדווקא הראתה יכולת ממש טובה לדעתי.
אחלה מחזור של הליגה האנגלית!
אחלה מחזור של הליגה האנגלית!
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
קניתי כרטיס למשחק של הנבחרת.. אני נוטה לא לפספס משחקי נבחרת.. אולי, אולי, אולי הפעם נביא תוצאה טובה בבית נגד קבוצה גדולה.. פעם אחרונה זה היה נגד רוסיה, אבל זה לא הועיל במיוחד..
משהו שכתבתי בפייסבוק..
לוזון היקר.
רצית מאמן זר? קיבלת. מאמן שמעניין אותו רק מהמשכורת השמנה ביותר שהוא מקבל כדי להיות מאמין.. אנגלית הוא לא יודע לדבר, זורק זין, לא נוטה לצפות במשחקים בליגת העל/הליגיונרים בבלגיה וכו'.. לצערי הרב, אם גם הפעם ניפול, שוב, בגלל מאמן.. ולמה לא ממלאים את ר"ג בשבת?? בגלל שאי אפשר לסבול אותך לוזון.. הרסת כל דבר טוב, לפחות היה, לפני ש...הגעת.. הנבחרת מרוסקת עם מאמן ללא רצון לאמן את הנבחרת וקיבל את הג'וב רק בגלל הכסף.
לוזון, תעשה טובה לאוהבי הכדורגל בארץ, קח את הרגליים ותחזור לפ"ת. אתה הורס את הכדורגל הישראלי ההרוס גם ככה. תביאו מאמן עם תאווה לכדורגל כמו ברקוביץ', תביאו יו"ר עם אהבה אדירה לכדורגל, וגם יודע לנהל כדורגל בצורה נכונה ומצויינת כמו ינקלה שחר.. ינקלה שחר כיו"ר ההתאחדות, ויש לנו כדורגל בארץ.. מילה...
משהו שכתבתי בפייסבוק..
לוזון היקר.
רצית מאמן זר? קיבלת. מאמן שמעניין אותו רק מהמשכורת השמנה ביותר שהוא מקבל כדי להיות מאמין.. אנגלית הוא לא יודע לדבר, זורק זין, לא נוטה לצפות במשחקים בליגת העל/הליגיונרים בבלגיה וכו'.. לצערי הרב, אם גם הפעם ניפול, שוב, בגלל מאמן.. ולמה לא ממלאים את ר"ג בשבת?? בגלל שאי אפשר לסבול אותך לוזון.. הרסת כל דבר טוב, לפחות היה, לפני ש...הגעת.. הנבחרת מרוסקת עם מאמן ללא רצון לאמן את הנבחרת וקיבל את הג'וב רק בגלל הכסף.
לוזון, תעשה טובה לאוהבי הכדורגל בארץ, קח את הרגליים ותחזור לפ"ת. אתה הורס את הכדורגל הישראלי ההרוס גם ככה. תביאו מאמן עם תאווה לכדורגל כמו ברקוביץ', תביאו יו"ר עם אהבה אדירה לכדורגל, וגם יודע לנהל כדורגל בצורה נכונה ומצויינת כמו ינקלה שחר.. ינקלה שחר כיו"ר ההתאחדות, ויש לנו כדורגל בארץ.. מילה...
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- MrReD
- שגריר האופת'
מפתיע אותי שפרגוסון בכלל רצה להשאיר אותו בקבוצה אחרי כל הדרמה. זה שרוני נשאר דווקא לא מפתיע כי פרגוסון ידוע בתור פסיכולוג כדורגל מס' 1 בעולם.
דווקא חבל.. רציתי לראות אילו קבוצות יתחרו על רוני.
דווקא חבל.. רציתי לראות אילו קבוצות יתחרו על רוני.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
רוני יצא אפס חמדן כמו כל הכדורגלנים המודרניים ופרגוסון יצא ממש קטן בזה שהוא השאיר אותו (ממש לא מתאים לפרגוסון להיכנע ככה). אולי יונייטד החתימו את רוני על חוזה חדש כדי למכור אותו בקיץ ביותר כסף מאשר יכלו לקבל כרגע, אבל בכל מקרה רוני איבד את הכבוד שהיה לו אצל אוהדי יונייטד.
- MrReD
- שגריר האופת'
לא מאמין שהיו מחתימים אותו על חוזה של 5 שנים אם הם רוצים למכור אותו בסוף העונה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
למה לא? תחשוב שנייה אם לשחקן יש חוזה 5 שנים ולשחקן יש חוזה לעוד שנה, המחיר שלהם יהיה שונה משמעותית. בשביל זה למשל ארסנל לא נכנעה לגחמות ולשטיפת המוח של ברצלונה ולא מכרה את ססק תמורת המחיר המגוחך של 30 מיליון ליש"ט. רוצים את ססק? תשלמו 60 מיליון ליש"ט ותקבלו אותו. המזל היה שלססק היה חוזה ארוך טווח, אם היה לו חוזה לעוד שנה-שנתיים, אין לי ספק שארסנל הייתה מוכרת אותו כבר בקיץ.
- MrReD
- שגריר האופת'
התכוונתי שאין ספק שמנצ'סטר ללא ספק לא מתכוונת למכור אותו לפחות בעונה הקרובה כי החוזה ל5 שנים יותר רתיעה מטורפת לכל מועדון שירצה לקנות אותו.
ושחושבים על זה, היום (כלומר פוסט חתימת החוזה החדש) יש רק מועדון אחד שמסוגל לקלוט אותו והוא הסיטי. ריאל מדריד הייתה מוכנה לשים את הכסף על השחקן, אבל לא לשלם את משכורת העתק שהוא רוצה. וצ'לסי לדעתי לא הייתה נותנת הצעה מספיק גבוהה.
ושחושבים על זה, היום (כלומר פוסט חתימת החוזה החדש) יש רק מועדון אחד שמסוגל לקלוט אותו והוא הסיטי. ריאל מדריד הייתה מוכנה לשים את הכסף על השחקן, אבל לא לשלם את משכורת העתק שהוא רוצה. וצ'לסי לדעתי לא הייתה נותנת הצעה מספיק גבוהה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
חוץ מסיטי, גם ריאל וגם צ'לסי עדיין יכולות לקנות אותו אחרי החוזה החדש. שחקני כדורגל כיום הם שכירי חרב, אין להם שום כבוד לסמל ולא משנה כמה פעמים הם ינשקו אותו אחרי שהם מבקיעים גול, הם אנוכיים ומה שמעניין אותם הוא רק לסחוט עוד כסף. המשכורות שלהם יצאו מכל פרופורציה כבר לפני הרבה זמן ומישהו צריך לעשות לזה סוף.
- MrReD
- שגריר האופת'
שמעתי שהוא דרש 250,000 יורו לשבוע.. איך בנאדם יכול להרוויח כזאת כמות של כסף ולהרגיש בסדר עם עצמו? עם כזאת כמות של כסף אתה יכול לדאוג שכל עניי מנצ'סטר יוכלו לאכול ארוחה טובה כל יום, ושלא יהיה הומלס אחד בכל העיר.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ועם ה-90,000 שהוא הרוויח עד אתמול זה לא מספיק? ועם 50,000 לפני זה , זה גם לא הספיק? מה צריך כל כך הרבה כסף? אני לא יודע עד כמה העלו לו את המשכורת אבל אני ממש לא מרחם עליו. לגבי הסכומים שמדוברים בתקשורת אי אפשר לדעת כי זה ספקולציות שמקורן בצהובונים לא ממש אמינים.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לא מבין למה בן אדם ירצה כזה נגע רע בקבוצה שלו. אולי בגלל זה אני פוליטיקאי גרוע.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
כי הוא שחקן טוב?

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כן רן הוא שחקן מעולה אבל אחרי איך שניסה להוציא את פרגוסון שקרן ואמר שהוא "לא פצוע" למרות שהוא כן היה פצוע, ואחרי איך שאמר שזאת קבוצה שלא מסוגלת להביא את השחקנים הטובים בעולם ולא מסוגלת יותר לזכות בתארים, ואחרי שהעליב את חבריו לקבוצה? סלח לי, אבל פרגוסון היה צריך לזרוק אותו ליציע עד ינואר ואז למכור לכל המרבה במחיר. היו לפרגוסון לא מעט תאקלים עם שחקנים בעבר אבל תמיד ידו הייתה על העליונה, הפעם הוא פשוט הפסיד.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני לא מאמין, אין אף שחקן ביונייטד שמקבל סכומים כאלה והמשכורת של רוני לא תקפוץ מ-90 אלף ל-250 אלף לשבוע, יונייטד גם ככה בבעיות כלכליות רציניות.
-
- בריל!
תאמין תאמין כי זה הולך לקרות! העיקר שהליגה האנגלית לא נגועה בשחיתות הכספית של הכדורגלטל רודס כתב:אני לא מאמין, אין אף שחקן ביונייטד שמקבל סכומים כאלה והמשכורת של רוני לא תקפוץ מ-90 אלף ל-250 אלף לשבוע, יונייטד גם ככה בבעיות כלכליות רציניות.

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
סוף סוף!!!
ניצחון חוץ ראשון ליונייטד העונה בפריימר ליג!!
שופט כזה גרוע בחיים לא ראיתי!
2 פנדלים ברורים למנצ'סטר שהוא לא שרק, צהוב שני ברור לנוויל הוא לא נתן, כמות העבירות שרק פי 8 יותר עבירות לזכות סטוק...

שופט כזה גרוע בחיים לא ראיתי!
2 פנדלים ברורים למנצ'סטר שהוא לא שרק, צהוב שני ברור לנוויל הוא לא נתן, כמות העבירות שרק פי 8 יותר עבירות לזכות סטוק...

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
AND IT'S ARSENAL
ARSENAL F.C
WE'RE BY FAR THE GREATEST TEAM
THE WORLD HAS EVER SEEN
איזה משחק ענק באיסטלנדס ונצחון ענק על סיטי , 3:0 לתותחנים, מי היה מאמין?!
ARSENAL F.C
WE'RE BY FAR THE GREATEST TEAM
THE WORLD HAS EVER SEEN
איזה משחק ענק באיסטלנדס ונצחון ענק על סיטי , 3:0 לתותחנים, מי היה מאמין?!