HEART כתב:אני עם עדיה(חחח חולה עלייך...)בואו נתחיל להזיז עיניינים...
וגם יש לי רעיון = אולי נעשה את המפגש ב20 במרץ? = (יום חמישי) בפורים = יהייה ממש מגניב לדעתי לשלב מפגש עם מסיבת פורים.
תגידו לי מה דעתכם...
ולמי שבא מכיוון חיפה (מייטי לך כבר שיריינתי מקום) יש מצב שאנחנו באים אם האוטו אז יהיו עוד 2 מקומות מאחורה - עוד לא בטוח כי אולי נחנה את האוטו בחוף הכרמל וניקח רכבת או אוטובוס...
כן כן כן כן כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני בעד!!!! זה יום אחרי היום הולדת שלי אני יוכל גם להביא עוגה כבר!!!!!!
יכול להיות ממש טוב!!!!!!
רגע, לא הבנתי את המשפט האחרון, את רוצה שזה יהיה בצפון?
נערך לאחרונה על ידי ilai fields #7 ב ה' ינואר 31, 2008 2:47 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה אנשים, בואו נקבע תאריך, מקום ומצרכים להביא!!
נראה לי דיברנו מספיק וקבענו שזה יהיה איפה שיותר נוח לרוב.
סליחה לכל הצפונים הנחמדים שיש פה אבל זה המצב.
הציעו בת"א, אבן יהודה וכפר יונה מקומות אידיאלים לפי דעתי, אז יאללה בואו נחליט על מקום אחד ונתחיל לארגן!!
הוחלט כבר כי המפגש יהיה או בסוף פברואר או בתחילת מרץ, ולא ב-20 במרץ בדיוק בזמן להתחפש או בפסח כדי שיהיה לנו אוכל טוב או בחופש הגדול כדי שכוללללם יהיו זמינים.
YtseJam כתב:הוחלט כבר כי המפגש יהיה או בסוף פברואר או בתחילת מרץ, ולא ב-20 במרץ בדיוק בזמן להתחפש או בפסח כדי שיהיה לנו אוכל טוב או בחופש הגדול כדי שכוללללם יהיו זמינים.
לי הכי טוב יהיה בחופש הגדול, יהיה לי כבר רישיון ויהיה גם הרבה יותר קל להגיע לפגשים..
לדעתי הכי טוב יהיה לעשות גם במרץ וגם בחופש.
אני לא ממש יודעת על פי מה אתם מחליטים על מקום ותאריך אבל לפי דעתי לאור כל חילוקי הדעות שעלו פה בפורום יהיה הכי הוגן כלפי כולם להכין רשימה של מקומות אופציונלים ותאריכים (שמתאימים לבעלי הבית למפגש אצלהם) ולהעלות את הכל לסקר בפורום ככה כל אחד יצביע למה שהכי מתאים לו והמפגש יקבע על פי הרוב.
meity כתב:עם איזה אוטו אתם מגיעים ?
או שרן התחיל סוף סוף לפתוח אופקים מוזיקליים והוא גם בא ??
אגב אם המפגש יהיה באזור השרון : נתניה \אבן יהודה והסביבה אז יש סיכוי טוב שאני גם אגיע עם רכב
חח, חוץ מרוזס, הוא לא הרחיב את אופקיו המוזיקליים לצערי... אבל הוא מתקדם... השלב הבא: פנתרה = הוא אוהב מטאליקה אז נראה לי שזה ילך לי טוב...
וכמו שכבר אמרתי לך בטלפון, שכנעתי אותו לבוא... אז יש מצב שעם אוטו...
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
HEART כתב:אני עם עדיה(חחח חולה עלייך...)בואו נתחיל להזיז עיניינים...
וגם יש לי רעיון = אולי נעשה את המפגש ב20 במרץ? = (יום חמישי) בפורים = יהייה ממש מגניב לדעתי לשלב מפגש עם מסיבת פורים.
תגידו לי מה דעתכם...
ולמי שבא מכיוון חיפה (מייטי לך כבר שיריינתי מקום) יש מצב שאנחנו באים אם האוטו אז יהיו עוד 2 מקומות מאחורה - עוד לא בטוח כי אולי נחנה את האוטו בחוף הכרמל וניקח רכבת או אוטובוס...
כן כן כן כן כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני בעד!!!! זה יום אחרי היום הולדת שלי אני יוכל גם להביא עוגה כבר!!!!!!
יכול להיות ממש טוב!!!!!!
רגע, לא הבנתי את המשפט האחרון, את רוצה שזה יהיה בצפון?
לי לא משנה איפה זה יהייה, אני אשתדל להגיע, אני חיפאית אז זה יהייה ממש נחמד אם זה ייהייה באזור הצפון אבל בכל זאת צריך לזכור שיש לנו דרומים, שבשבילם להגיע לצפון זאת בעייה...
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
Okay guys and gals i can have the house on feb 28th (that's chamishi). It's critical that I know if kfar yona and the 28th is a good enough compromise for you because I can't send my parents away and then cancel it (room booking and such), so, hurry.