אלן הולדסוורת' ינחת בנובמבר
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
Re: אלן הולדסוורת' ינחת בנובמבר
100 כרטיסים ראשונים ב 209 ש"ח!
לרכישה כאן: http://www.e-tickets.co.il/TemplatesPag ... spx?id=100
לרכישה כאן: http://www.e-tickets.co.il/TemplatesPag ... spx?id=100
Music Is The Energy Of Life!
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
יש לי הרגשה שה 100 כרטיסים זו סתם מניפולציה כדי למשוך תקהל .קניתי לפני יומיים והמכירה תכלס התחילה לפני שבוע וקצת לא ? בקיצור בטוח נמכרו יותר ממאה בזמן הזה (גם אני קניתי ב 200) .
- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
קניתי. אשמח לראותכם שם!
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אז למי שהולך להולדסוורת' : איזה חומרים שלו הספקתם לשמוע ? הספקתי לשמוע 3 שכל אחד מהם יצירת מופת בפני עצמה לדעתי :
All Night Wrong , Secrets , Metal Fatigue . יש לו גם פרוייקט בלייב שעדיין לא יצא בהוצאה רשמית , המסתובב לו ברשת . זה נקרא HoBoLema שזה בעצם Holdsworth בשיתוף עם Terry Bozzio + Tony Levin + Pat Mastelotto . גם Igginbottom מומלץ .
All Night Wrong , Secrets , Metal Fatigue . יש לו גם פרוייקט בלייב שעדיין לא יצא בהוצאה רשמית , המסתובב לו ברשת . זה נקרא HoBoLema שזה בעצם Holdsworth בשיתוף עם Terry Bozzio + Tony Levin + Pat Mastelotto . גם Igginbottom מומלץ .
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
תודה על ההמלצה - אני חייב להוריד את HoBoLema!!!
שמעתי אותו בלהקת UK, כמה אלבומים סולו, וגם בפרויקטים של יינס יוהנסון - הבי משינרי ו- MVP - יש שני אלבומים - אחד עם פרנק גמבלה והשני עם אלן הולדסוורת'
שמעתי אותו בלהקת UK, כמה אלבומים סולו, וגם בפרויקטים של יינס יוהנסון - הבי משינרי ו- MVP - יש שני אלבומים - אחד עם פרנק גמבלה והשני עם אלן הולדסוורת'
Music Is The Energy Of Life!
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
עם פרנק גמבלה .. חולה על הגיטריסט הזה מאז ששמעתי את Inside Out עם Chick Corea Electric Band . רגע אז הMVP של הולדסוורת' זה עם Shawn Lane לא ?
- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
היה ממש טוב לדעתי. אלן מעט אכזב.. כמה פספוסים פה ושם.. וגם הרבה פחות משכנע בלייב. חוץ מהקטעים האטמוספריים. זה עבד ממש טוב לדעתי. אבל הוא עדיין מפלצת!
מה שכן, המתופף שלו, צ'אד וואקרמן הוא פשוט תותח. מלא אנרגיה בנגינה שלו, ובכל זאת הוא מדויק וכל כך tight. לקראת הסוף הוא דפק סולו ממש מטורף..
הבסיסט ארנסט טיבס (earnest tibbs) גם היה ממש טוב, שמחתי שניתן לו מקום גם לסולואים, למרות שרואים שהוא הגיע מג'אז קצת פחות קיצוני. נראה לי שאלן עובד איתו רק בזמן האחרון.. אבל אין לי מושג.
הם ניגנו את Fred, Leaving Home, Letters of Marque ועוד כמה
וכמובן Proto Cosmos כהדרן.
מי שהיה, יכול להזכיר עוד קטעים שהם ניגנו?
מה שכן, המתופף שלו, צ'אד וואקרמן הוא פשוט תותח. מלא אנרגיה בנגינה שלו, ובכל זאת הוא מדויק וכל כך tight. לקראת הסוף הוא דפק סולו ממש מטורף..
הבסיסט ארנסט טיבס (earnest tibbs) גם היה ממש טוב, שמחתי שניתן לו מקום גם לסולואים, למרות שרואים שהוא הגיע מג'אז קצת פחות קיצוני. נראה לי שאלן עובד איתו רק בזמן האחרון.. אבל אין לי מושג.
הם ניגנו את Fred, Leaving Home, Letters of Marque ועוד כמה
וכמובן Proto Cosmos כהדרן.
מי שהיה, יכול להזכיר עוד קטעים שהם ניגנו?