חברי הפורום מבצעים שירים של דרים
- Beren
- דרימיסט מתקדם
חברי הפורום מבצעים שירים של דרים
נזכרתי שפעם היה רעיון שחברי המועדון יקליטו את עצמם מנגנים קטע מYSTE JAM ולחבר את הקטעים ביחד. לפי דעתי חבל לרדת מהרעיון כי זה יכול להיות ממש מגניב ולא חייבים בהכרח לנגן את YSTE JAM אפשר לנגן כל שיר אחר. אפשר גם לקחת נגן אחד מכל כלי כמו אלה שעשו קאבר מושלם למטרופוליס. אם יש פה מתופף גיטריסט וקלידן שיודעים לנגן את האינסטרומדלי זה יכול להיות מגניב. ואם לא אז תרגישו חופשי לזרוק רעיונות לשירים אחרים! 

- Rysher
- דרימיסט שרוף
Re: חברי הפורום מבצעים שירים של דרים
נשמע מאוד מעניין....אני בטוח שהמוזיקאים מביננו מסוגלים לנגן אם לא שירים שלמים אז לפחות חלקים מסויימים של כמה מהשירים של הלהקה...
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Rysher
- דרימיסט שרוף
אם כבר אינסטרומנטלי אז stream of consciousness
(אבל אני מניח שאני בדעת מיעוט בעניין הזה)
(אבל אני מניח שאני בדעת מיעוט בעניין הזה)
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
- Beren
- דרימיסט מתקדם
תאמת שאני יודע כבר את כל stream ו90% מדאנס על בס. שוב אם יש קלידן גיטריסט או מתופף שיודעים ומעוניינים לנגן כל שיר יש לכם בסיסט שמוכן אפילו לנגן ANOTHER DAY העיקר לנגן משהו
- Rysher
- דרימיסט שרוף
קאבר לאוקטבאריום!!!!

- Beren
- דרימיסט מתקדם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקי למי יש גיטרה 12 מיתרים ולמי יש קוניטיניום או lap steel guitar? ברגע שנמצא אפשר להתחיל
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אני מתופף ואני אשמח לקחת את התפקיד תופים עלי.
הבעיה היחידה היא ההקלטה...
הבעיה היחידה היא ההקלטה...

- Rysher
- דרימיסט שרוף
חחחח אתה יודע, חלק מהעניין בלעשות קאבר זה לא ללכת בדיוק לפי המקור אלא לעשות דברים קצת בדרך שלך.
כמובן שבמקרה של מאסטר-פיס כמו אוקטבאריום אני חושב שכדאי עד כמה שאפשר להיצמד למקור (בין השאר כי לדעתי אי אפשר לשפר את הרצועה הזאת..היא מושלמת).
אבל תהיה רציני...אני לא חושב שלמישהו מאיתנו יש גיטרה 12 מיתרים או פינגר-בורד וכו'...אבל עם פלאי הטכנולוגיה, סינטיסייזרים, אפקטים טובים ופדאלים אפשר
להשיג צלילים דיי דומים למקור...הכל אפשרי עם קצת יצירתיות ותושיה - כמובן שצריך גם רצון
כמובן שבמקרה של מאסטר-פיס כמו אוקטבאריום אני חושב שכדאי עד כמה שאפשר להיצמד למקור (בין השאר כי לדעתי אי אפשר לשפר את הרצועה הזאת..היא מושלמת).
אבל תהיה רציני...אני לא חושב שלמישהו מאיתנו יש גיטרה 12 מיתרים או פינגר-בורד וכו'...אבל עם פלאי הטכנולוגיה, סינטיסייזרים, אפקטים טובים ופדאלים אפשר
להשיג צלילים דיי דומים למקור...הכל אפשרי עם קצת יצירתיות ותושיה - כמובן שצריך גם רצון
- Beren
- דרימיסט מתקדם
אם נמצא מישהו שיכול להפיק את הדברים האלה אז בכיף. בנתיים אני אחראי על הבס וטוב לראות שאיתי על התופים. גם לי יש את בעיית ההקלטה ואני מנסה למצוא לה פתרון כרגע
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
ע-י-ל-י!!! הבנאדם השלישי בשלושה שבועות האחרונים שחושב שקוראים לי איתי!!

- Rysher
- דרימיסט שרוף
חחחח עילי זוכר שבהתחלה חשבתי שמאייתים את השם שלך כ"אילי"? 
ברן אני חושב שאפשר אפילו לעשות מזה הפקה שלמה...DVD כזה שכולל את ה"making of..." וקליפ לשיר עצמו שבעצם יתעד את ההקלטות
(ואם נהיה ממש זדוניים נוכל גם לעשות את זה כפארודיה על המנהג של פורטנוי להתרוצץ עם מצלמה ביד כל הזמן..חחחח)

ברן אני חושב שאפשר אפילו לעשות מזה הפקה שלמה...DVD כזה שכולל את ה"making of..." וקליפ לשיר עצמו שבעצם יתעד את ההקלטות
(ואם נהיה ממש זדוניים נוכל גם לעשות את זה כפארודיה על המנהג של פורטנוי להתרוצץ עם מצלמה ביד כל הזמן..חחחח)
- Beren
- דרימיסט מתקדם
חחחחחחח סליחה לא יודע למה יצא לי איתי. ע-י-ל-י
- Beren
- דרימיסט מתקדם
דווקא יכול להיות רעיון מגניב! עכשיו רק צריך למצוא גיטריסט גלא נראה לי שיהיה קשה מדי למצוא וקלידן ש..לא נראה לי שנמצא אבל ננסה 

- Rysher
- דרימיסט שרוף
החבר הכי טוב שלי הוא מולטי-טאלנט...התחיל את דרכו כקלידן (מ-מ-ש טוב), המשיך לגיטרה אבל לא זנח את הקלידים וגם קצת לבאס, שוב - מבלי לזנוח את הקלידים או הגיטרה.
אני יודע בוודאות שהוא מסוגל, עם ציוד מתאים, לנגן את חלק ניכר מאוד מהשירים של דרים על הקלידים...
אני רק לא יודע עד כמה הוא ירצה להשתתף בזה, הוא עובד קשה ואין לו הרבה זמן פנוי (והוא גם לא חבר בפורום או במועדון לצערי)
אני יודע בוודאות שהוא מסוגל, עם ציוד מתאים, לנגן את חלק ניכר מאוד מהשירים של דרים על הקלידים...
אני רק לא יודע עד כמה הוא ירצה להשתתף בזה, הוא עובד קשה ואין לו הרבה זמן פנוי (והוא גם לא חבר בפורום או במועדון לצערי)
- Beren
- דרימיסט מתקדם
נשמע מגניב. לפי דעתי נבדוק את האפשרות של קלידן בפורום/מועדון ואם לא נמצא בכלל אז נאלץ לקחת מישהו מבחוץ
- Rysher
- דרימיסט שרוף
אולי ניקח את מיטלמן הזה שהיה בלהקת היהודים? חחחחח
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני באסיסט - ואני יודע מעולה את אוברטור וסטריינג', ואשמח להשתתף בפרויקט הזה.
-
- דרימיסט מתחיל
נערך.
נערך לאחרונה על ידי Shahar ב ב' אוגוסט 29, 2011 1:17 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Rysher
- דרימיסט שרוף
עזוב, אני לא צריך לדמיין שזה מהיר פי 2...עצם זה שהצלחת לזכור את הקטע הזה אחד לאחד ולנגן את זה מבלי להתבלבל כבר אומר על היכולות שלך (דברים טובים כמובן
)