חדש פה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
King Winter
דרימיסט מתחיל

חדש פה

שליחה על ידי King Winter »

היי, אני נתי, בן 19 וחצי, שומע דרים כבר שנה וקצת...
לצערי כשהם היו בארץ לא הכרתי אותם מספיק, ולכן לא הלכתי להופעה... ללא ספק זאת ה-להקה שפתחה בפניי עולם מוזיקלי חדש (אני דווקא פניתי לפרוג הקלאסי יותר, קרימזון ג'נסיס יס וכו', אבל שומע גם לא מעט פרוג-מטאל), וכרגע מחשיב אותם ללהקה המודרנית האהובה עליי...
אם יש משהו שהלהקה הזאת לימדה אותי, זה שטעם במוזיקה יכול להיות נרכש, וצריך לפתוח את המוח ולתת לדברים חדשים הזדמנות...
ועדיין לא שמעתי אפילו את כל האלבומים, אז אני מניח שצפוי לי עוד רומן ארוך עם הלהקה הזאת חחח...
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Re: חדש פה

שליחה על ידי DivineComedy »

welcome

טוב לראות אנשים חדשים :)
תרשום את פרטיך באשכול ההיכרות וספר לנו מה עוד אתה אוהב....
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

ברוך הבא!!
מקווה שתמצא את מקומך במקום האדיר הזה!
תמונה
סמל אישי של משתמש
yakim
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי yakim »

ברוך הבא
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

King Winter כתב:היי, אני נתי, בן 19 וחצי, שומע דרים כבר שנה וקצת...
לצערי כשהם היו בארץ לא הכרתי אותם מספיק, ולכן לא הלכתי להופעה... ללא ספק זאת ה-להקה שפתחה בפניי עולם מוזיקלי חדש (אני דווקא פניתי לפרוג הקלאסי יותר, קרימזון ג'נסיס יס וכו', אבל שומע גם לא מעט פרוג-מטאל), וכרגע מחשיב אותם ללהקה המודרנית האהובה עליי...
אם יש משהו שהלהקה הזאת לימדה אותי, זה שטעם במוזיקה יכול להיות נרכש, וצריך לפתוח את המוח ולתת לדברים חדשים הזדמנות...
ועדיין לא שמעתי אפילו את כל האלבומים, אז אני מניח שצפוי לי עוד רומן ארוך עם הלהקה הזאת חחח...

ברוך הבא נתי, מקווה שתרגיש פה בבית כי זה הבית של חובבי דרים ורוק מתקדם בישראל. :cheers:
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

ברוך הבא! :)
Dr. MaNiAk
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Dr. MaNiAk »

King Winter כתב:ועדיין לא שמעתי אפילו את כל האלבומים, אז אני מניח שצפוי לי עוד רומן ארוך עם הלהקה הזאת חחח...
אני כלכך מקנא בך...
איזה כיף הולך להיות לך...
סמל אישי של משתמש
_Sapir_
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי _Sapir_ »

ברוך הבא נתי :)
אני מקווה בשבילך שעוד תספיק לראות אותם בלייב
טוב לשמוע שפתחת את הראש בשבילם, אפילו אם זה היה קצת מאוחר
אז יאללה תתחיל לחרוש עליהם בטוח שלא תתאכזב
Love is the Dance of Eternity
סמל אישי של משתמש
המפוחלץ הנוצץ
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי המפוחלץ הנוצץ »

והכי חשוב תתחיל משנות ה-90 בעיקר .Images And Words , Awake , Metropolis Part 2: Scenes From A Memoryורק אחר כך תתחיל לבדוק את החומר מהעשור האחרון.
King Winter
דרימיסט מתחיל

חח תודה לכולם, אבל נראה לי שקצת בלבלתי אתכם... אני שומע הרבה דרים ומכיר את כל הדברים "החשובים"...
אלבומים כמו Images & Words, Awake, Scenes From A Memory חרשתי כבר המון (ועדיין לא נמאס לי)...
את Octavarium, Six Degrees גם שמעתי הרבה פעמים... ואת השיר A Change Of Seasons (כי שאר האלבום לא מעניין), שהוא אחד מהאהובים עליי...
כרגע אני מתחיל להתעמק יותר באלבומים שנחשבים "שנויים במחלוקת", אני מאמין שגם שם אמצא חומר מספיק מעניין.
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

כל מה שאמרת זה בידיוק האלבומים האהובים עלי שלהם (+ ACOS שזה לדעתי השיר הכי טוב שלהם).
עכשיו במקומך הייתי ממשיך ל-Falling Into Infinity (כןכן אנשים) ולאלבום החדש שלהם Black Clouds And Silver Linings. :)
King Winter
דרימיסט מתחיל

האמת שדווקא התחלתי להקשיב השבוע לTrain Of Thought והבא בתכנון זה Systematic Chaos...
הרבה אמרו לי על טריין שהוא "ניסיון של דרים להישמע כמו מטאליקה", ועדיין הופתעתי לשמוע שהם ממש העתיקו בגלוי חלק מהשיר Blackened... אבל חייב להודות שזה היה רגע די משעשע XD...
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

ניסיון להישמע כמו מטאליקה?? הלוואי ומטאליקה היו נשמעים ככה... אולי הייתי מצליח לשמוע אותם.
תמונה
King Winter
דרימיסט מתחיל

אני אוהב את שתי הלהקות, כל אחת עושה הכי טוב את מה שהיא יודעת, וההשוואה בעיניי די חסרת טעם...
Dr. MaNiAk
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Dr. MaNiAk »

King Winter כתב:הופתעתי לשמוע שהם ממש העתיקו בגלוי חלק מהשיר Blackened... אבל חייב להודות שזה היה רגע די משעשע XD...
מענין... על איזה חלק בדיוק אתה מדבר?
King Winter
דרימיסט מתחיל

This Dying Soul
בתזמון 7:19 מתחיל קטע של בערך 20 שניות שהוא בבירור חיקוי של השיר Blackened...
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ilai fields #7 כתב:ניסיון להישמע כמו מטאליקה?? הלוואי ומטאליקה היו נשמעים ככה... אולי הייתי מצליח לשמוע אותם.
:cheers:
ברוך הבא נתי , מקווה שתהנה בפורום :metal:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Beren
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Beren »

King Winter כתב:This Dying Soul
בתזמון 7:19 מתחיל קטע של בערך 20 שניות שהוא בבירור חיקוי של השיר Blackened...
ברוך הבא!
אני חושב שהדמיון שמצאת בקטע הזה זה שהגיטרה והבס מנגנים שמיניות על E פתוח שמן הסתם זה אמור להזכיר את מטאליקה, ההבדל זה שבין השמיניות הם דוחפים טרילים של 2 תווים בחלקי 32 בכל מני נקודות ושכל הקטע הזה ב4/4 4/4 4/4 6/4. תאמת שעכשיו אני חייב להסכים שהרעיון של השירה דיי דומה.. רק שאצל דרים זה שאלה תשובה שזה מוטיב מThe Glass Prison
King Winter
דרימיסט מתחיל

כל העניין עם התוים והמשקלים לא אומר לי הרבה... בכל אופן, אני אומר שצריך להתייחס לזה בתור reference שהם עשו ככבוד ללהקה שהם מאוד אוהבים, ושאת ההשראה לאלבום הספציפי הזה הם שאבו בין היתר גם ממנה...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

King Winter , תרגיש חופשי להשתתף ולתרום לנו מדעותיך גם באשכולות האחרים בפורום :-)
שלח תגובה