אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

כן ריי אלן באמת פספס המון זריקות נוחות וגם איבד קצת את הריכוז, אבל אני מקווה שהוא יתעורר במחצית השנייה.

כדיר - טעות רצינית שלו ללכת למכבי, הוא לא הראשון שמתפתה ללכת בגלל הכסף וגם לא הראשון שהקריירה שלו תיעצר.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

כשמכבי לא מביאה ישראלים - אז היא מגעילה, כי אין לה זהות.
כשמכבי כן מביאה ישראלים - אז היא מגעילה, כי היא הורסת את הכדורסל.

חברים, רציתם חוק רוסי? קיבלתם. מכבי בונה קבוצה לליגה, ומקווה שחלק מהישראלים שישחקו משמעותית בליגה יקבלו גם דקות באירופה, אבל כנראה שגם לא בונה על זה. אל תשכחו שלכדיר אין יותר איך להתקדם מקצועית וכלכלית בארץ מלבד הליכה למכבי.

ולגבי הסלטיקס - חסרונו של פרקינס יורגש בצורה מכרעת בחצי השני.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

שוב, הסלטיקס לא מצליחים לנצל את השיתוק של בראיינט ולעשות נקודוץ רונדו תוקע להם קצת את ההתקפה כמו שראינו בהתקפה האחרונה של הרבע.
חבל. יאללה, 12 דקות אחרונות לעונה ומי יתן שבוסטון יובילו בנקודה.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

57:53 לסלטיקס בסיום הרבע השלישי, חבל כי לסלטיקס היה כבר 11 יתרון ברבע. אני מפחד שבריאנט יתעורר דווקא ברבע הרביעי כי עד עכשיו הוא פשוט לא במשחק. עוד 12 דקות של הגנה קבוצתית והאליפות חוזרת לבוסטון, מה עוד ביקשנו?
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

ריי אלן מחטיא מהעונשין, עוד משהו צריך לקרות כדי שהלייקרס ייקחו את המשחק הזה?
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

שיוויון וזריקות עונשין של קובי. אני לחוץ כמעט כמו רונדו בזריקה לשלוש.
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

לא לא לא לאאא זה לא קורה!!
Ziltoid the Omniscient.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כל הכבוד לשופטים שעוזרים ללייקרס לקחת אליפות. קובי בריאנט מוציא 3 זריקות עונשין כמו דרק שארפ אחרי שהוא זורק את עצמו על ריי אלן, גארנט מקבל עבירה על גג נקי, גאסול צריך לקבל עבירת תוקף על קו החצי ולא מקבל. במצב 79-76, עבירה של גאסול במאבק על הריבאונד אך השריקה לא נשמעת. אני מקווה שגם השופטים מקבלים טבעת אליפות.
:puke:

אני פשוט גאה בחבורת הלוחמים של בוסטון ששיחקו כמו גברים, נתנו הכל מול השחצנים של הלייקרס, בשבילי בוסטון שעברה את קליבלנד ואורלנדו בלי שאף אחד נתן לה סיכוי, היא האלופה האמיתית.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

כמה חבל!
אבל לא נורא, רציתי משחק צמוד ומותח וקיבלתי!
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מזל טוב ללייקרס שניצחו את הסדרה הזאת בזכות! שתי קבוצות שהציגו משחקים ענקיים כל הסדרה, אבל מה לעשות שלבוסטון אין את ה-שחקן בעשור האחרון, קובי בראיינט! מה שהספורטאי על הזה עושה לא עשו מאז ימי ג'ורדן העליזים. אני מעריץ ענק של מייקל ג'ורדן ואף פעם לא הסכמתי עם חברי אוהדי הלייקרס בקשר לקובי, אבל מה שהוא ממראה בשנתיים האחרונות, אי אפשר להתעלם, הבנאדם הזה הוא מ ד ה י ם!
משחק 7 בינוני ומטה שלו, ועדיין 15 ריבאונד? אין מילים!
ומילה אחרונה על פאו גאסול- הבנאדם הזה הוא מפלצת של כדורסל, הוא פשוט שחט את בוסטון מתחת לסל, והציל את הלייקרס מהפסד.
אני אישית אוהד שיקאגו, תמיד הייתי ותמיד אשאר, אבל את פיל ג'קסון קשה שלא לאהוד לא משנה איפה הוא נמצא. המאמן הכי גדול בתולדות ה-NBA לטעמי (כן כן תתחילו לזרוק שמות ותיקים יותר אני מחכה) איך אפשר להתווכח עם ההישגים של האיש הזה- מדהים!
בוסטון- קבוצת ההגנה הכי טובה בליגה השנה, אבל בהתקפה היא חסרה בטח ברגעים האחרונים של משחקים גדולים. שנה הבאה אם ישאר רוב הסגל יש להם סיכוי מצויין להגיע שוב לגמר כי הגנה כזאת מנצחת ברוב המשחקים.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

חברים, זה רשמי...לברון עובר למיאמי עם כריס בוש!
NBA free agent LeBron James intends to join the Miami Heat. James announced his decision from the Boys and Girls Club in Greenwich, Conn. during a live, televised program.
http://www.nba.com/2010/news/features/s ... ef:nbahpt1
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ilai fields #7 כתב:חברים, זה רשמי...לברון עובר למיאמי עם כריס בוש!
NBA free agent LeBron James intends to join the Miami Heat. James announced his decision from the Boys and Girls Club in Greenwich, Conn. during a live, televised program.
http://www.nba.com/2010/news/features/s ... ef:nbahpt1
בחירה טובה. כל בחירה תכלס מחוץ לקליבלנד היא טובה. חשבתי שהוא ילך לניקס או לשיקגו, אבל באמת שלא מפתיע. קבוצה של אליפות בלי ספק!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

עצוב שהליגה הזו היא בת-ערובה לקרטל השחקנים של האולימפיאדה. הם מחליטים איפה ישחקו ביחד (איפה נשמע דבר כזה?) ותכל'ס לאט לאט מעצבים את המראה של הליגה הזו לשנים הקרובות. באיזשהו מקום אני חושב שבלי אליפות בעונה הראשונה (או לפחות להפסיד לל.א בגמר צמוד) הקבוצה הזו יכולה להתפוצץ להרבה אנשים בפרצוץ.
גילוי נאות, נורא רציתי שיגיע לניו-יורק (הקבוצה שאהדתי בשנות ה-90), אבל אני חושב שגם הניקס יעמידו קבוצה חזקה. היה מעניין אם הוא היה מנסה "להחזיר" לגדולה את ניו-יורק/שיקגו שהקהל שלהן הוא בלי ספק אחד החשובים לליגה הזו.

נ.ב
אחרי הכסף שהוא יביא לחוזים של וויד, בוש ולברון, מאיפה רענן כץ יביא כסף לעזור לירושלים? :)
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:עצוב שהליגה הזו היא בת-ערובה לקרטל השחקנים של האולימפיאדה. הם מחליטים איפה ישחקו ביחד (איפה נשמע דבר כזה?) ותכל'ס לאט לאט מעצבים את המראה של הליגה הזו לשנים הקרובות. באיזשהו מקום אני חושב שבלי אליפות בעונה הראשונה (או לפחות להפסיד לל.א בגמר צמוד) הקבוצה הזו יכולה להתפוצץ להרבה אנשים בפרצוץ.
גילוי נאות, נורא רציתי שיגיע לניו-יורק (הקבוצה שאהדתי בשנות ה-90), אבל אני חושב שגם הניקס יעמידו קבוצה חזקה. היה מעניין אם הוא היה מנסה "להחזיר" לגדולה את ניו-יורק/שיקגו שהקהל שלהן הוא בלי ספק אחד החשובים לליגה הזו.

נ.ב
אחרי הכסף שהוא יביא לחוזים של וויד, בוש ולברון, מאיפה רענן כץ יביא כסף לעזור לירושלים? :)
אתה באמת חושב שהוא יביא כסף לירושלים? :haha: :haha: אולי עוד 5 שנים, אולי... חוץ מזה שלא חסר לו כסף ידידי, הוא מחזיק בכ-20% ממיאמי היט וזה גם דרך האחזקה שלו באולם שלהם ולא באמת כבעלים של הקבוצה. הוא לא מעוניין בכדורסל, הוא מעוניין בארנה בירושלים, ועד שהיא לא קיימת הסיוע האמיתי שלו לא יגיע.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

כל שחקני הליגה נמצאים עכשיו בקיבוץ שלי ומצטלמים לאיזה פרסומת... לא מרתק במיוחד.
אבל די משעשע לראות את כל האנשים האלה, 2 מטר גובה, מתקבצים יחדיו מתחת גגון של איזה בית ילדים בקיבוץ בפחד מהגשם :haha: :haha:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הליגה הטובה בעולם חוזרת הערב לפעולה ועם איזה משחקים היא חוזרת:

בוסטון- מיאמי
פורטלנד - פניקס
ל.א לייקרס - יוסטון
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

איזה רבע ראשון בבוסטון עם שתי הגנות חזקות מאד, 16:9 לירוקים. שאקיל פתח עם החטאה מתחת לסל אבל אחרי זה דפק 2 דאנקים כמו בימים הטובים. וייד עדיין לא במשחק, לברון התחיל טוב את הרבע ונרגע בהמשך. אני מקווה להחזיק מעמד ולא להירדם :-)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

החזקתי מעמד עד המחצית בסופו של דבר ואז נרדמתי. בוסטון ניצחה 88:80 עם 20 נקודות של ריי אלן ו-19 של פירס, רונדו עם 17 אסיסטים (מטורף), מן העבר השני לברון עם 31 נקודות שלא הספיקו.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

למה זה לא מפתיע אף אחד? מכבי מחפשת להשאיל את אלישי כדיר:
http://news.walla.co.il/?w=//1748384
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בוסטון הפסידה הלילה בחוץ לקליבלנד 95:87 ויש בעיה בסלטיקס גם מהעונה הקודמת, איבוד היתרון ברבע הרביעי. הסלטיקס הגיעו כבר ל-11-12 נקודות יתרון ברבע השלישי והובילו עד 3 דקות לפני סיום המשחק. אני מקווה שדוק ריברס יפתור את הבעיה.
שלח תגובה