אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- בריל!
Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה
יש כאן משהו פטתי- התחזית למזרח ירושלים זה סגר, זוהמה, כהניסטית ואש ברחובות אם כבר
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
לא.
יש כאן משהו פטתי: מה לעזאזל המשמעות של חלוקת ירושלים למזג האוויר?!?!?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- בריל!
avrahamshuk כתב:לא.

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 69,00.html
המשטרה הנפלאה שלנו מעדיפה "לחנך" את הנוער להפסיק לשבת בפארקים בלילות, במקום לטפל ברוצחים, אנסים, מבריחי סמים ושאר מפגעים קריטיים יותר... ממש יופי.
גם לי לפני כמה זמן הביאו קנס שלא בצדק וללא אזהרה על הרעשה (בפארק שאין לידו אף בית... לך תבין), ואני מבין את הנערים בכתבה. השוטרים לרוב באים אליך בגישה כוחנית מתנשאת נוסח "אם תדבר אלי אני הורג אותך מכות+דו"ח", פלא שהנוער מחורבן בארץ...
ואני יודע שחלק גדול מהנוער בישראל מחורבן ברמות, אבל מה שהולך בטוקבקים פה קצת מזכיר לי תגובות שקראתי בכל מיני קבוצות אנטישמיות (FUCK ISRAEL וכו') בפייסבוק... בולטים במיוחד הבאים:
חלק מהנוער בארץ שותה ודוקר, אז בגלל זה נטפלים לכל השאר.
אחרי תגובות כאלה אני מרגיש כמו יהודי בגרמניה הנאצית. רוצים לשלול ממני את הזכות לשבת מחוץ לבית בלילה.
המשטרה הנפלאה שלנו מעדיפה "לחנך" את הנוער להפסיק לשבת בפארקים בלילות, במקום לטפל ברוצחים, אנסים, מבריחי סמים ושאר מפגעים קריטיים יותר... ממש יופי.
גם לי לפני כמה זמן הביאו קנס שלא בצדק וללא אזהרה על הרעשה (בפארק שאין לידו אף בית... לך תבין), ואני מבין את הנערים בכתבה. השוטרים לרוב באים אליך בגישה כוחנית מתנשאת נוסח "אם תדבר אלי אני הורג אותך מכות+דו"ח", פלא שהנוער מחורבן בארץ...
ואני יודע שחלק גדול מהנוער בישראל מחורבן ברמות, אבל מה שהולך בטוקבקים פה קצת מזכיר לי תגובות שקראתי בכל מיני קבוצות אנטישמיות (FUCK ISRAEL וכו') בפייסבוק... בולטים במיוחד הבאים:
די כבר עם התירוצים והבלאגאן
לכו הביתה ושבו בשקט בביית
אתם משועממים מוות ומחפשים לעשות משהו ובנתיים עושים רעש
לא צריך להזהיר אתכם
חוק זה חוק ויש חוק נגד העבירות שלכם
העצומות שלכם לא מרשימות אף אחד
כל הכבוד למשטרה
לידיעתכם
בערים רבות בארצות הברית הנאורה יש עוצר לנוער
בני נוער לא יכולים להיות שם בחוץ בשעות החשיכה ככה שומרים שם על החוק
הלוואי וזה היה ככה בארץ
תמצאו משהו נורמלי לעשות חוץ מלהסתובב בליילות בחוץ ולעשן או לדפוק את הראש בוודקה
שימו לב שמדובר בילדים שיושבים בפארקים בלילה ולא בהכרח שותים או עושים סמים וכו'. אני כזה, ובטח כל שאר הנערים בפורום.נוער כזה עדיף יברח !! אולי רצית לחלק להם גם מגאפונים...
מי צריך זבל כזה ?? שיברחו יחד עם ההורים שלהם שחינכו אותם בצורה לוקה
אחרי תגובות כאלה אני מרגיש כמו יהודי בגרמניה הנאצית. רוצים לשלול ממני את הזכות לשבת מחוץ לבית בלילה.
-
- בריל!
משטרת ישראל ביתנו נאמר כבר פעם? הרי ברגע שהשוטרים מכים פוליטית שמאל או ימין אז זה לא מפריע לאף אחד. ברגע שהם נטפלים לאלכוהול או לנוער אז פתאום המשטרה היא אלימה ועבריינית.
במשטר עם אלמנטים פשיסטים המשטרה מקבלת כוח אדיר לעשות ככל העולה על רוחה על מנת לשמור על כוח ההרתעה של המשטר על האזרחים גם במחיר של פגיעה בחופש תנועה, חופש הפגנה וחופשים אחרים שהולכים יד ביד עם דמוקרטיה אמיתית.
הגדרה יפה של פשיזם מודרני:
"פשיזם הוא מערכת של אידאולוגיות ופרקטיקות המבקשות להציב את האומה, המוגדרת במונחים ביולוגיים, תרבותיים, ו/או היסטוריים, מעל לכל יתר מוקדי ההזדהות, וליצור קהילה לאומית מונעת. לאומנות פשיסטית היא ריאקציונרית בכך שהיא מבוססת על עוינות חריפה לסוציאליזם ולפמיניזם, מאחר שהאידאולוגיות האלה נתפסות כמציבות את המעמד או את המיגדר מעל הלאום. לכן הפשיזם הוא תנועה השייכת לימין הקיצוני. הפשיזם הוא גם תנועה השייכת לימין הרדיקלי מאחר שתבוסת הסוציאליזם והפמיניזם ויצירתה של האומה המונעת תלויות בעלייתה לשלטון של אליטה חדשה, הפועלת בשם העם ובהנהגתו של מנהיג כריזמטי ומתגלמת במפלגת המונים בעלת מאפיינים צבאיים. פשיסטים קרובים לשמרנים מכוחה של השנאה המשותפת לסוציאליזם ולפמיניזם, אבל הם מוכנים להקריב את האינטרסים של השמרנים - משפחה, קניין, דת, אוניברסיטאות והשירות הציבורי - כאשר הם סבורים שכך דורש האינטרס הציבורי. הרדיקליזם הפשיסטי נובע גם מהשאיפה להרגיע את חוסר שביעות הרצון באמצעות היענות לדרישות מסוימות של תנועת הפועלים וארגוני הנשים, כל עוד הדרישות האלה עולות בקנה אחד עם סדר העדיפויות של המפלגה. הפשיסטים מבקשים להבטיח הרמוניה בין האינטרסים של הפועלים ושל הנשים לבין אלה של הלאום בכך שיקדמו את שתי הקבוצות האלה במגזרים מיוחדים של המפלגה ו/או בתוך המערכת התאגידית. גישה לארגונים האלה ולזכויות שהם מציעים לחבריהם תלויה במאפייניו הלאומיים, הפוליטיים ו/או הגזעיים של הפרט. כל היבטי המדיניות הפשיסטית ספוגים בלאומנות קיצונית."
אם עוברים על האידיאולוגיה של מפלגת ישראל ביתנו מוצאים אינסוף אלמנטים פשיסטים שמנסים לחלחל לתוך הדמוקרטיה הישראלית. השר לביטחון פנים הוא מאותה מפלגה ולכן גם המשטרה היום מתנהגת בצורה כזאת!
במשטר עם אלמנטים פשיסטים המשטרה מקבלת כוח אדיר לעשות ככל העולה על רוחה על מנת לשמור על כוח ההרתעה של המשטר על האזרחים גם במחיר של פגיעה בחופש תנועה, חופש הפגנה וחופשים אחרים שהולכים יד ביד עם דמוקרטיה אמיתית.
הגדרה יפה של פשיזם מודרני:
"פשיזם הוא מערכת של אידאולוגיות ופרקטיקות המבקשות להציב את האומה, המוגדרת במונחים ביולוגיים, תרבותיים, ו/או היסטוריים, מעל לכל יתר מוקדי ההזדהות, וליצור קהילה לאומית מונעת. לאומנות פשיסטית היא ריאקציונרית בכך שהיא מבוססת על עוינות חריפה לסוציאליזם ולפמיניזם, מאחר שהאידאולוגיות האלה נתפסות כמציבות את המעמד או את המיגדר מעל הלאום. לכן הפשיזם הוא תנועה השייכת לימין הקיצוני. הפשיזם הוא גם תנועה השייכת לימין הרדיקלי מאחר שתבוסת הסוציאליזם והפמיניזם ויצירתה של האומה המונעת תלויות בעלייתה לשלטון של אליטה חדשה, הפועלת בשם העם ובהנהגתו של מנהיג כריזמטי ומתגלמת במפלגת המונים בעלת מאפיינים צבאיים. פשיסטים קרובים לשמרנים מכוחה של השנאה המשותפת לסוציאליזם ולפמיניזם, אבל הם מוכנים להקריב את האינטרסים של השמרנים - משפחה, קניין, דת, אוניברסיטאות והשירות הציבורי - כאשר הם סבורים שכך דורש האינטרס הציבורי. הרדיקליזם הפשיסטי נובע גם מהשאיפה להרגיע את חוסר שביעות הרצון באמצעות היענות לדרישות מסוימות של תנועת הפועלים וארגוני הנשים, כל עוד הדרישות האלה עולות בקנה אחד עם סדר העדיפויות של המפלגה. הפשיסטים מבקשים להבטיח הרמוניה בין האינטרסים של הפועלים ושל הנשים לבין אלה של הלאום בכך שיקדמו את שתי הקבוצות האלה במגזרים מיוחדים של המפלגה ו/או בתוך המערכת התאגידית. גישה לארגונים האלה ולזכויות שהם מציעים לחבריהם תלויה במאפייניו הלאומיים, הפוליטיים ו/או הגזעיים של הפרט. כל היבטי המדיניות הפשיסטית ספוגים בלאומנות קיצונית."
אם עוברים על האידיאולוגיה של מפלגת ישראל ביתנו מוצאים אינסוף אלמנטים פשיסטים שמנסים לחלחל לתוך הדמוקרטיה הישראלית. השר לביטחון פנים הוא מאותה מפלגה ולכן גם המשטרה היום מתנהגת בצורה כזאת!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
עצוב לאן הידרדרה המדינה שלנו וחבל שאי אפשר לראות את האור בסוף המנהרה.
-
- בריל!
אתה לא רואה את האור הקצה המנהרה, ולכן אתה עזבת. אנחנו שעוד חיים כאן רואים את האור ומכוונים אליו גם אם קשה כרגע 

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בריל, הרי אתה לא מזוכיסט ובסוף גם אתה תשתמש בדרכון האירופאי שלך, בשביל זה יש לך אותו 

-
- דרימיסט מתקדם
אני דווקא חושב שזה חוק מבורך שאסור לשתות בציבור, למרות שאני מאד אוהב לשתות ולהשתכר, הבעיה שיש המון כל מיני חולארות ששותים בחוץ בפארקים וזה גורם להם להיות אלימים ולבצע מעשי ונדליזם. מה לעשות גם לי בא שוטר בהרצליה ואמר לי לשפוך את הוודקה אם יש חוק אז החוק הוא על כולם למרות שאני בנאדם שלא משנה כמה שיכור אני או משהו כזה אני לא אפגע או יעשה נזק הבנתי אותו בהבנה מלאה ושפכתי. חוץ מזה אם אלכוהול לא נמצא בפקודת הסמים הקשים ומריחואנה כן זה דיי מטופש כי אלכוהול הרבה יותר מסוכן ומזיק ממריחואנה שזה בעצם סה"כ צמח מרפא נפלא. אני בעד לעשות החלפה שהאלכוהול יהיה חוקי ומריחואנה לא ותראו איך המדינה שלנו מגיעה להישגים מדהימים וירידה משמעותית בפשע.
-
- בריל!

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w5dgAszVslA[/youtube]

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- דרימיסט מתקדם
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
לא שאני מצדיקה ב 100% את דרך הפעולה הזאת אבל במיוחד בפארקים ליד בתים של אנשים, חשבת שיכול להיות שהמשטרה לא הגיעה על דעת עצמה אלא בגלל שהשכנים התלוננו?Black Rose Immortal כתב:http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 69,00.html
שימו לב שמדובר בילדים שיושבים בפארקים בלילה ולא בהכרח שותים או עושים סמים וכו'. אני כזה, ובטח כל שאר הנערים בפורום.
תאמין לי שב1 בלילה כשהכל שקט גם כשיושבים ומדברים וצוחקים על ספסל מתחת לבית של מישהו הוא שומע אותך מצוין, לפני שנתיים הייתה חבורה כזאת של כמה חברה' הם לא שתו או משהו אבל הם צחקו ושרו וזה המשיך עד 3 לפנות בוקר, ואנחנו דיברנו איתם וביקשנו והסברנו וגם הזמנו משטרה וכלום לא עזר עד שאבא שלי הלך לבית של אחד מהם ודיבר עם אבא שלו רק אז זה נגמר.
אני לא מבינה את תופעת השוטטות בפארקים בלילה, מה הבעיה לשבת בבית של מישהו? אני יודעת שאצלנו בעיר כל שנה בקיץ מקימים באזור די מרוחק מאהל כזה ואז הצעירים יכולים לשבת שם, והם לא מפריעים לאף אחד. תחשוב מהצד שאדם שעובד לא יכול להירדם בגלל מישהו עד 3 לפנות בוקר, אם זה פארק מרוחק אז באמת לא צריך להפריע לאף אחד שאתם שם, אבל ברוב המקומות הפארקים מוקפים בשכונת מגורים וכן זה מפריע, אתה לא תאמין איזו אקוסטיקה יש בחלק מהמקומות.
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
-
- דרימיסט-על
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3904869,00.html
כמו שאמר אחד הטוקבקיסטים: יש אלוהים!
רק נקווה שהתקנה הזאת תיאכף ותישמר, כי אלי ישי כבר מכין חוק עוקף, והחרדים יתחילו ללחוץ על ביבי. וכולנו יודעים מה קורה כשחרדים לוחצים על ביבי
כמו שאמר אחד הטוקבקיסטים: יש אלוהים!

רק נקווה שהתקנה הזאת תיאכף ותישמר, כי אלי ישי כבר מכין חוק עוקף, והחרדים יתחילו ללחוץ על ביבי. וכולנו יודעים מה קורה כשחרדים לוחצים על ביבי

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בהחלט נקווה שזה יאכף ולא יהיה חוק "עוקף" 

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כראוי למדינת עולם שלישי, הפשע משתלם, את העבריינים הקטנים מענישים בחומרה ולעבריינים הגדולים תופרים עסקאות וקומבינות:
http://news.walla.co.il/?w=/1/1686782
http://news.walla.co.il/?w=/1/1686782
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3906279,00.html
זה פשוט מטריף אותי... כמה חוצפה יש לגפני האידיוט הזה...
לפחות יצא המרצע מן השק... אני לא רואה פשרה הגיונית אז זה הולך לקראת פיצוץ. הגיע זמן שהסטטוס קוו הרקוב שהיה כאן ישבר. לטוב או לרע. לפחות לא תהיה יותר את האשליה המטופשת הזאת שהציבור החרדי אכן שותף אמיתי ונושא בעול.
זה פשוט מטריף אותי... כמה חוצפה יש לגפני האידיוט הזה...
למה לעזאזל שזקן ופיאות יתנו חסינות פלילית???!!!אנחנו, הציבור החרדי, לא נכבד פסקי דין לא של ערכאה נמוכה ולא של עליון שתהיה נוגדת את דעת התורה. אנחנו עומדים בפני סיטאוציה שלא הייתה כדוגמתה במדינת ישראל - אנשים בקבוצה גדולה הולכים לבית סוהר. התמונות הללו יתפרסמו בכל העולם ולא יהיה מנוס מחלשוב מה היה במדינות אחרות בזמנים אחרים שמכניסים יהודים חרדים עם פאות וזקן לכלא... בושה".

לפחות יצא המרצע מן השק... אני לא רואה פשרה הגיונית אז זה הולך לקראת פיצוץ. הגיע זמן שהסטטוס קוו הרקוב שהיה כאן ישבר. לטוב או לרע. לפחות לא תהיה יותר את האשליה המטופשת הזאת שהציבור החרדי אכן שותף אמיתי ונושא בעול.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- בריל!
זה מדהים כמה חילול תורה וחילול השם יש בעדה החרדית, בעיקר אצל האשכנזים. אני אמשיך לסרב להשתייך לדת כלשהי, הרי כל הדתות מוכיחות שהן חוטאות לעצמן ולתורות שהן מאמינות בה לא פחות מכל החילונים בעולם!