אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה

שליחה על ידי avrahamshuk »

אתה צודק שהיה אפשר להפגין קצת יותר סולידריות, אבל בהחלט אפשר להבין את הניסיון להרוויח נקודות בהסברה העולמית.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אמיתי לחלוטין, לא מדובר במתיחה של 1 באפריל:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000564750
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

וואו, איזה טור של דרור פויר:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000563848
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

טוב בשלב הזה זה חסר תועלת אם ספינות "סיוע" יתחילו להגיע מאיראן בסוף השבוע. המצור הימי הוא מטרה אבודה כרגע, הגיע הזמן לחשוב על פתרון אחר, עדיף באיזשהו שיתוף פעולה עם האו"ם או כוח שיטור בין לאומי כלשהו כדי שיפסיקו לחשוב שישראל מדינה מתבודדת. אני לא רוצה לדעת מה יקרה אם באמת יגיעו לכאן ספינות משם וצה"ל יצטרך לעלות עליה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

האו"ם הוא בדיחה, ראינו את יוניפי"ל בלבנון מפחד ובורח מהחזיבאללה ונותן להם להעביר חופשי נשקים בדרום לבנון. ישראל בחיים לא תסכים לאו"ם, אבל אני הצעתי כבר לפני כמה שנים כולל בתיזה שלי באוניברסיטה שנאט"ו תהיה מעורבת בין ישראל למדינה הפלסטינית העתידית.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3899534,00.html
לא רוצה לומר שוב- אמרתי לכם, אבל הדבר הזה מוציא אותי מדעתי!
כמה רופאים בעלי אינטרסים מובהקים מצליחים לעורר פאניקה עולמית כדי לשלשל כמה ג'ובות לכיס שלהם. זה רק מדגיש אצלי את העובדה שתחושת הבטן וההגיון שלי עובדים כמו שצריך. אנשים טענו שאני סתם פרנואיד ושלא יכולה להיות שום קונספירציה כשמדובר במחלה ומגיפה כל כך קשה, אבל הנה, לא עברה שנה וכבר יש חיזוקים ותמיכה בעניין הזה- איזה עולם מטומטם! כולם רצים אחרי הכסף ואנשים פתיים מאמינים לכל דבר בלי לבדוק, בלי לקרוא בעניין, בעיניים עצומות- איזה אדיוטיזם מוחלט!
עולם הרפואה המודרנית הוא מלא בקשרים ואינטרסים כספיים אישיים, הטעיות מכוונות בדרגים הכי גבוהים- תרופות שדוחפים לנו בקופות החולים מונעות מאינטרס כלכלי בלבד ללא שום קשר לרפואה ולבריאות!
זה משהו שבהחלט חייב לפתוח את העיניים של אנשים בעולם- האמונה העיוורת הזאת, הבורות הזאת של אנשים שמוכנים לקבל כל דבר שאמר אדם העיקר שהוא נראה אמין ולובש חלוק לבן מספיק- פסיכולוגית המונים בשקל וחצי!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

זה משהו שבהחלט חייב לפתוח את העיניים של אנשים בעולם- האמונה העיוורת הזאת, הבורות הזאת של אנשים שמוכנים לקבל כל דבר שאמר אדם העיקר שהוא נראה אמין ולובש חלוק לבן מספיק- פסיכולוגית המונים בשקל וחצי!
תקף גם לדת.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

נתן זהבי בטור במעריב
באחד ה שירים הנפלאים של שלום חנוך - "אלוהים" - הוא כתב את הבית הזה :

"אם היה אלוהים בא ורואה אתכם
היה מתרחק מכם, היה מתייאש מזמן,
מעומק לבו היה מתבייש בכם,
היה מתגרש מכם, היה מסתלק מכאן. . ."

היום כל אידיוט בור ועם הארץ אומר בכל משפט שני "בעזרת השם", היום כמעט כל עבריין מקטן עד ראש ארגון פשע הולך עם כיפה על ראש ומעביר מחלות באמצעות נישוק המזוזה בכניסה לאולם המעצרים של בית המשפט.

היום כמעט כל חוזר בתשובה שגילה את אלוהים או את הרבי מברוקלין או את נחמן מאומן או את הרנטגן מנתיבות הופך כמעט באופן לוטומטי לדוברו של הקדוש ברוך הוא ויודע לספר נסים ונפלאות על השליח של בורא עולם שאין ספק כי הקדושה שורה בו.

היום כמעט כל איל ממון ישראלי מחזיק רב פרטי על תקן יועץ, כל פרסומאית חסרת בינה מספר על כוחות נסתרי ויכולות מופלאות של הצדיק שלה, כל מעצבת שיער ובעלת בוטיק שהשתטחה על קברי צדיקים ראתה התגלות שמימית וחשה את השכינה חודרת לגופה לקול צלילי פעמונים.

היום כמעט כל מתנחל בטוח שהוא מקיים את הציווי האלוקי על שחרור ארץ האבות מידי העמלקים הזדים, אין לו בעיה לעקור עצי זית, לכסח פה ושם גם כמה מניאקים חובשי כפייה, וכל זאת כמובן בשם אלוהים.

היום כמעט כל ראש מועצה מקומית בשטחים הכבושים קורא למרי נגד הממשלה בעניין ההקפאה, אפילו שהוא מקבל מאותה ממשלה תקציבי עתק וכמובן את שכרו שלו.

היום כמעט כל חייל כתום מרשה לעצמו לסרב פקודה ולקבל הוראות מרבנים הזויים שכמובן מייצגים את אלוהים ובקרב בין הרמטכ"ל לאלוהים ברור שאלוהים, שהוא כל יכול, מנצח.

היום כמעט כל חבר באחת התנועות המשיחיסתיות ההזויות מקים סנהדרין, מוציא פולסי דנורא, ויכול לתת לך דיווח חי מהמתרחש בממלכת האל, כמו שעשתה איזה דפוקה בראש שכינתה את עצמה מרים, ובשיחה לתכנית הרדיו שלי (מטלפון 0548380997) דיווחה לי כי קיבלה מסר שהשטן אנס את אמי המנוחה בגין כפירתי באלוהים.

היום כמעט כל דביל אמריקני חרד שהגיע לארץ הקוידש יכול לצאת תוך כדי חילול שבת לרחובות ירושלים, לתקוף שוטרים, לחרף ולגדף, לתקוף אנשי תקשורת, לזעוק לעבר שומרי החוק "נאצים", וכמובן לא להיענש על כך.

אתמול, היום ומחר גילינו, אנו מגלים ונגלה לבושתנו שאלו האמורים לשמש דוגמה ליושר, להגינות ולמוסריות הצמיחו ביניהם גנבים מאוסים, רמאים, נוכלים, אנסי ילדים, מלביני הון, סוחרי סמים ושאר מרעין בישין ולמרות הכול הם ממשיכים לשחק אותה צדיקים גמורים שכאילו מקיימים תרי"ג מצוות. . . פיכסססססס .

אם לא די בכל אלו, מתברר כי בארץ הקודש רבים שנחשבו טובים והגונים מהמגזר החילוני הם חולירות, מנוולים, רודפי בצע ושלמונים המוכנים למכור בעבור חופן דולרים את נשמתם לשטן.
אם לא די בכל זאת, מתברר שיותר ויותר מהאנשים המשרתים בצבא "הכי מוסרי" בעולם הם חולי מין, אנסים, מסוממים, גנבים, מועלים, שקרנים, סדיסטים ומה לא?

ואם נמשיך לנבור ולחפור, נגלה שכמעט בכל חלקה טובה החל הריקבון לגרום צחנה בלתי נסבלת, תקשורת רדודה וצהובה, עורכי דין מעוררי בחילה, רופאים מפרי שבועה, שוטרים שחצו את הקווים, עבריינים שאיבדו כל קוד של כבוד, נהגי מטורפים שהפכו את הכבישים לזירות רצח, שופטים שדעתם התבלבלה וגזרי הדין שלהם מעוררי פלצות. כבר אמרנו שבכל חלקה טובה פשט הריקבון?
ממשיך שלום חנוך בשירו :

''אם היה בא אלוהים,
אם היה אלוהים
בא ורואה אתכם
היה כבר מראה לכם. . .
היה תופס אתכם
היה כבר מראה לכם
היה מתעקש אתכם
היה מאתר אתכם
מפטר אתכם
היה מפזר אתכם. . ."

לא מעט אנשים מיואשים מרגישים שאם אכן יש אלוהים, אין ספק שהוא טעה בבחירה שלו "אתה בחרתנו מכל העמים. . .". ואם הוא טעה בבחירה, סביר להניח שהוא מכה על חטא והסיר מעליו את האחריות עלינו.

כמויות נביאי השקר, שליחי הבורא, רבנים מטעם, הולכות וגדלות, ואתן מתגברים היריבויות, האלימות המילולית והפיזית, האיומים, מעשי פשע, מרידה בשלטון, תופעות כאלו כבר קרו בהיסטוריה והן מוליכות לכיוון אחד - תוהו ובוהו-אנרכיה-מלחמת אחים, פירוד, הסתאבות, התפרקות, חורבן.

לרוב מדינות העולם נמאס ממדינת ישראל, מדינות ידידותיות ותומכות מגלות סימני בולטים של חוסר אמון - ולעתים תיעוב - כלפי המתרחש בארץ הקודש, מדינות כמו דרום אפריקה מעבירות מסר מביך שמשווה את מדיניות ישראל בחלקים מסוימים למדיניות האפרטהייד לפני המהפכה, באירופה עומדים להכיר במזרח ירושלים כבירת המדינה הפלסטינית, בארצות הברית ממשל אובמה מגלה חוסר סבלנות בולט ומוצהר כלפי המדיניות הישראלית, במדינות כמו שוודיה ונורווגיה גוברת הסלידה מהמדיניות הישראלית.

לאט-לאט, אבל כמעט בטוח, ישראל מתקרבת למשפט הנורא ובעל משמעויות בלתי הפיכות בעולמנו האכזר "עם לבדד ישכון". צריך להיות עיוור כדי לא לקלוט שהחינוך על הפנים, הביטחון האישי מידרדר, ערכי יסוד עוברים תהליך עיוות נורא, מצב הרפואה מגיע לשפל חדש, הפערים החברתיים בלתי נסבלים, ההתעמרות בחלש, בנכה, בחולה גורמת להסמיק מבושה.
כל מיני נוכלים שמשמשים מבשרי הגאולה טוענים שהיא קרבה, שהמשיח בדרך, שמלחמת גוג ומגוג בשער ואחריה מגיעים הימים הטובים שכולם מייחלים אליהם, תחיית המתים, וגר זאב עם כבש. . . בלה-בלה-בלה-בלה.
עוד " בית משירו הנפלא של שלום חנוך :

ואם יבוא אלוהים
אני אעבור לדום
וודאי אתקשה לנשום
מגודל המבוכה
אם אהיה בחיים
ברגע ובמקום
יעלו בעיניי דמעות
ואני אבקש סליחה".

אם יבוא אלוהים, גם אני אעבור לדום, אתקשה לנשום, אזיל דמעות ואבקש סליחה; ואם לא, תזכרו שהוזהרתם - חורבן הבית יהיה קרוב הרבה יותר ממה שחשבתם אם תמשיכו בדרך הזו.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
תקף גם לדת.
והרפואה המודרנית זו לא סוג של דת? :whistle:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

לא, כי הוא מבוסס על עובדות.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:לא, כי הוא מבוסס על עובדות.
כן מה? עובדות מאוד מבוססות על כסף ואינטרסים צרים של עוד כסף- ואני לא מדבר רק על שפעת החזירים!

בכל מקרה, היום נחשפתי לשיר שכבר שכחתי מזמן ורציתי לשתף אתכם במילים שלו- זה שיר שמאיר אריאל כתב בשם "מדרש יונתי", מילים מבריקות כרגיל:
http://www.youtube.com/watch?v=vNo8hq1v9Bk

שאלו על לב ירושלים
שאלוה לשלומה -
אבנים בלב ירושלים
כיכר השוק הומה.

בשקרים ועוול מתעטפת
לרגל מלאכת החומה
אך מבעד לצעיף נשקפת
עירנו עירומה.

שלא רודפת צדק צדק
לא רוצה שלום
כי אין שלום בלי צדק
- רק למה באנו הלום?
- החלמנו חלום?
- הניקץ היום?

יונתי שוב בחגווי הסלע
מרטט הנץ מעל -
ובסתר מדרגה לבלע
נפער פי הנפתל

זה - ארצות הים מאחורינו
אנחנו תשוקתם.
זה - הארצות שמסביבנו
אנחנו זימרתם.

זו - אותה השיירה בדרך
הפונה לים.
דולק בעקבותיה מלך
מרוח בדם,
מידבר, חייתו - גם,
עלינו הם כולם.

איך ירושלים מתיפיית
ורוקדת ברבים -
משתתפת בטח משתפשפת
עוטיה על עדרים.

שאלו בפילפולי שריה
לא שיעור ולא קומה
רק גפרור חסר בחצריה
וכל חצר הומה.

וכבר היינו בתנור,
עכשיו על המחבת.
מתפמפמים כבוד שכור,
- מתפצפצים מעט,
- נשרפים כמעט,
- נצרפים לאט.

מה לך כל כך נמרץ שלוח
להתגרד על הסכין?
די כבר תן גם לסכין לנוח -
כן, רד מהסכין.

ושמיטה כהלכה אתה כבר יודע לעשות
שאתה רץ לקחת עוד ועוד אדמות?
בספק מרמה, בחשד גזל, בחסות חשיכה
בחסינות מושל? הזו גאולה? הזה כבודה?
כגנב במחתרת יהודה?
ולמי תמכור את "שדך" בשנת שמיטה
או אולי תתאסלם או תתנצר לשנה?
ולפני מי תיתמם שביעת אחר שביעית
בעוד האדמה אשר תחתיך כשפחה נשבית?
בעיני מי זה מוצא חן? אדמה אתה לוקח -
גאולה לא נותן. או אולי אצבעותיך
הדוקות מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד -
מאומנות להרפות? מיומנות לשחרר?
מתורגלות לשמוט?

הוא מאמא מאמא אדמה
הו מאמא אדמה.
הוא מאמא מאמא אדמה,
- אדמה אדמתי!
- עד מותי!
עד מה אדמ- תי.

אל תעוררו ואל תעירו
שנאה שלא תחפץ.
רק תצא אותה כבר לא יחזירו
לא רב לא שר לא שץ.

מישהו עוד יתעורר עלינו
כמקיץ מחלומו:
נימחה אנחנו ושללנו
נשקע בתהומו.

לו רק הראיני את מראיך,
השמיעני קולך.
אמת וצדק בשעריך,
- זה נאווה מארך!
- זה ערב קולך!
- חן בעיני דודך!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

פעם עוד איכשהו הבנתי אותה, היום אני פשוט חושב שהיא מטומטמת. אין מילים לפיגור.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

DivineComedy כתב:פעם עוד איכשהו הבנתי אותה, היום אני פשוט חושב שהיא מטומטמת. אין מילים לפיגור.
אני איתך, לא יכולה להגיד שהבנתי אותה אבל אני חושבת שעשו ממנה הרבה יותר ממה שהיא באמת... וההתאסלומות שלה גרמה לי להבין שהיא באמת מפגרת,
איסלאם היא הדת הכי לא סובלנית כלפי נשים (וזאת עוד אמירה עדינה) , מטומטמת, ברגע שהיא תבין ש 3 כבשים שוות יותר ממנה לפי ההגיון שלהם, אולי אז ייקלט אצלה משהו
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...
My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone

Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מה שאני לא מבין זה הפוקוס התקשורתי בטלי פחימה. מי היא? למה צריך כל נאד שהיא עושה לסקר בעיתונים? מה אכפת לי שהיא התאסלמה? זה משפיע על מדינת ישראל? זה משפיע על תהליך השלום שלא קיים? פשוט אנחנו נותנים לצהוב שבתקשורת להשתלט לנו על השיח הציבורי- זה מגעיל אותי!
טלי פחימה היא לא ציונית, וכן אין מה לצפות ממנה להישאר יהודיה. היא הואשמה בצורה שקרית על ידי השב"כ בעבירות של פגיעה בביטחון המדינה, ובסופו של דבר הורשעה בעבירה מאוד מאוד מזערית יחסית לאיך שהשב"כ הציג אותה בהתחלה. יש לנו ראשי ממשלה ושרי בטחון שפגעו בביטחון המדינה הרבה יותר מאותה טלי פחימה עלובה.
היא לא אישו כאן בכלל, די להתעסק בכל הטפלים האלה, זה בדיוק מה שממשלת ישראל רוצה שהציבור יעשה- בוא נתעסק בהתאסלמות של פחימה ולא בפגיעה הקשה של ממשלת ישראל במדינה ובעתידה.
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

^ צפון קוריאה זה פה :)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

יאללה להחזיר את המצעדים הצבאיים!
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

dude, who gives a shit about her?!

למי לעזאזל אכפת מטלי פחימה, כולה עוד מטומטמת עם תסביך ירושלים כמו ואנונו. שתהנה מהמשך החיים שלה מאחורי רעלה ושלא נשמע ממנה שוב. סביר להניח שאם היא תמשיך בקו הבוטה שלה בחיים החדשים שלה אז היא תיפלט מהחברה הערבית מהר מאוד או שירצחו אותה וזהו ואז היא פשוט תסיים בדף האחורי של העיתונים במדור ידיעות מטופשות כי שם המקום שלה במקרה הכי טוב. כבר אין לי כוח למטורפים האלו שחושבים שאלוהים בחר בהם כדי להציל את העולם.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

יאהו כבר מחלקת את ירושלים:
http://www.honestreporting.com/articles ... usalem.asp

תמונה
שלח תגובה