המון המון מזל טוב לאיש ענק עם החנות הכי טובה בארץ !
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
Keep on fighting for the causes you believe in, you are a bright light in this country's decaying morals and humanity. Keep showing the way for the people who already gave up.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
he's a lean, (not so) mean, brill fighting machine!
מזל טוב אבא'לה, אתה בן אדם עם שליחות, אחד האנשים היותר תותחיים שיש ומאלה שלא נותנים לזה לעלות להם לראש. שתבינו רק שכל הצלחה שלו בעסקים, אנחנו מרוויחים בסופו של דבר ואין הרבה אנשים שאפשר להגיד עליהם את זה אז שתיזום בלי לפחד ותצליח, מקומי וגם בחוץ לארץ אם תבחר. שלך ולשרון יהיה רק אושר ושטיגראן לא ישגע אותך כל כך!!!
עד 120!
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
בריל!!! אחלה מספר יש לך! המון מזל טוב! שתדע להנות מכל רגע בחיים ונצל כל הזדמנות שיש כדי לצחוק ולחייך!
מאחלת לך שנה עם חוויות טובות וחדשות ועם כמה שפחות עצבים
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
מה אני יכול לאחל לך בריל הי קר . שתמשיך להגדיל מוזיקה ולהאדירה , אם רק יכלתי להביא את נילס פריקדאל וקילשטאדט כאן לארץ בשביל מתנת יומולדת שכזו ... מקווה שתמשיך להשיג עוד מטרות נעלות . בהצלחה עם החנות , ואתה באמת משרת את כולם נאמנה , ולא רק שם אלא גם בפורום . אתה באמת בנדם ענק שאני אוהב . אז תצליח ותהנה מהכל . איתמר
תודה רבה לכולם. רק עכשיו הגעתי חזרה לירושלים מחיפה הצפונית, אחרי אחלה סופ"ש!
הברכות מחממות את הלב, ואני מקווה שאמשיך לראות את אותם אנשים משובחים אצלנו בפורום כל שנה ושנה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!